Mountfield HK – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Letňany – Č. Budějovice 2:7 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 1:2 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Třinec – Zlín 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 05.01.2017, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:47
    Vítězslav Brož a Filip Macurák si mimo hlavní dění něco vyřizují a při útoku Havířova zůstali na obranné modré hostí, kde se pokouší dostat do pěstní výměny názorů. K tomu nakonec zásluhou rychlého zásahu čárového nedochází. Oba dva hráči dostávají dvě plus dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    49:49
    Výborný zákrok nyní předvedl Ondřej Chaloupek, který se u své pravé tyče roztáhl proti pokusu zblízka v podání Vojtěcha Pindela, který dostal přesnou přihrávku před branku.
     
    47:55
    Filip Byčkov nadvakrát dorážel kotouč zcela sám před Chaloupkem, který stihl dvakrát dobře zasáhnout a ochránit svůj tým od inkasovaného bůra.
     
    39:57
    2,2 vteřiny před koncem druhé třetiny je vyloučen právě Tomáš Pigl za hrubost. Dukla tak zahájí poslední dvacetiminutovku oslabením.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    37:29
    Vítězslav Brož se dostal na okamžik k puku poté, co mu jej sklepl Filip Křišta. Najel si blíže mezi kruhy a zamířil pod horní tyč, kde bylo připraveno pravé rameno Štipčáka, jenž srazil puk do svého brankoviště a tam jej zastavil.
     
    36:13
    Čtvrté vyloučení na havířovské straně. Jan Thiel jde ven na dvě minuty za faul loktem, kterého se dopustil před svojí svatyní.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    35:05
    To se mění při pokusu Grygara od modré, se kterým si Chaloupek věděl rady a na dorážku nedosáhl Vojtěch Pindel. Když vypálil znovu z téže pozice další obránce Jakub Frančiak, tak zhruba o dva metry minul pravou Chaloupkovu tyč.
     
    29:05
    Krajíček po levé straně zavezl kotouč do pásma a ještě jej zkusil lehce tečovat jeden z jeho spoluhráčů, ovšem koncem lapačky vytěsnil puk gólman Štipčák.
     
    28:15
    Příležitost pro Duklu, jak s hodně nepříznivým stavem něco udělat. Ondřej Backa dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    26:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro domácí tým, kterému chybí několik hráčů základní sestavy, hodně nepříjemné. Thiel poslal přihrávku podél modré na spoluhráče z obrany DOMINIKA KOUBKA, jenž vystřelil z první a prudkou střelu poslal do levé šibenice nad lapačku Chaloupka. Asistence: Jan Thiel.
     
    25:56
    Další komplikace pro Duklu – obránce Martin Barák jde ven na dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    23:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní se již hosté radují a tady jihlavská pětice pořádně nechala Štipčáka na holičkách. Pindel opětovně dostal puk do útočného pásma, kde jej předal na Szturce. Proti jeho střele zblízka ještě stačil Chaloupek dobře zasáhnout a vyrazit puk, jenže hned poté se k němu dostal JAN CIENCIALA a ten zakončoval prakticky do prázdné klece. Asistence: Gabriel Szturc, Vojtěch Pindel.
     
    19:10
    Daniel Tomeček míří v první třetině i podruhé na trestnou lavici, tentokrát je potrestán dvěma minutami za faul loktem.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    18:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet po obdrženém gólu při vlastní přesilové hře tentokrát početní výhodu využívá. ONDŘEJ GRYGAR se odhodlal ke střele od modré a ta byla zřejmě přizvednuta od jednoho jihlavského hráče k horní tyčce. O ní se puk otřel a zapadl za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    18:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když to domácím nejde v klasické početní výhodě nebo při hře pět na pět, tak srovnávají v oslabení. Po dalším jihlavském vyhození přišla nepřesná rozehrávka Havířova, kdy puk na levém kruhu získal TOMÁŠ PIGL a ranou z první trefil přesně bližší šibenici nad pravým ramenem Štipčáka.
     
    17:41
    Ta ale neměla dlouhého trvání, navíc nyní si jde sednout na dvě minuty (prakticky do konce třetiny) David Mihulka za podražení.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    15:15
    Havířovští hrozí především střelami, které jsou tečované. Přesně to nyní předvedl i Filip Macurák z vrcholu levého kruhu a těžko nyní říct, zda jeho pokus byl tečován jihlavským hráčem ve snaze střele zamezit nebo Macurákovým spoluhráčem. Nicméně se možná lehce otřel o tyčku a šel vedle branky.
     
    12:30
    Od modré pálil Vojtěch Pindel a Chaloupek neměl rozhodně jednoduchou pozici, protože před jeho brankou bylo několik hráčů. Puk vyrazil a ten si u jeho levé tyče našel Gabriel Szturc, ovšem zblízka jej do branky dorazit nedokázal.
     
    11:26
    Prvním vyloučeným jihlavským hráčem je Vítězslav Brož, jenž se v obranném pásmu před brankou provinil faulem kolenem.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    04:10
    První vyloučení zápasu je na havířovské straně. Daniel Tomeček jde ven na dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    02:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se ujímá vedení po šťastném odrazu puku. JAKUB FRANČIAK nahodil kotouč od modré na branku, ten se před brankou odrazil od brusle jednoho z jihlavských hráčů a na tuto změnu nemohl gólman Chaloupek reagovat, jelikož si hlídal pravou tyč, kam puk původně šel. Kotouč projel po ledu prakticky na druhou stranu branky. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Pigl – 3. Frančiak, 19. Grygar, 24. Cienciala (Szturc, Pindel), 27. Koubek (Thiel)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Barák, Rašín, P. Brož, Smolko, Sapík, Křišta, Moravec – V. Brož, Čermák, Zadražil – Chvátal, Chlubna, Pigl – Mihulka, Kochrda, Krajíček. Trenér: Jan Dršata
    AZ Havířov: Štipčák (Šembera) – Koubek, Grygar, Pavelek, Macurák, Thiel, Frančiak – Revaj, Cienciala, Pindel – Szturc, Tomeček, Stromko – Dufek, Byčkov, Backa – Bláha. Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Kopeček – Jeletz, Kuřítko
    bahis siteleri