Florida – Nashville 2:1 (kon.) | New Jersey – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
4:3 (1:1, 0:2, 3:0)
Winnipeg Jets
Sobota 07.01.2017, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:54 Brian GIONTA - 4:3
     
    49:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Stadion v Buffalu doslova vybuchl nadšením, domácí tým se právě dostal do vedení a dokonal obratr z 1:3 na 4:3. BRIAN GIONTA dostal kotouč mezi kruhy a dlouho se střelou váhal až nakonec poměrně z ostrého úhlu pověsil kotouč pod břevno Hellebuyckovy brány. Je tu druhý Giontův gól v zápase. Asistence: Ryan O'Reilly.
    45:38 Zemgus GIRGENSONS - 3:3
     
    45:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    A teď už je opravdu vyrovnáno a střelcem branky je přece jen ZEMGUS GIRGENSONS! Nahození Moulsona na bránu si našel právě lotyšský hokejista a už mu stačilo jen doklepnout kotouč do prázdné brány. Asistence: Matt Moulson, Ryan O'Reilly.
    45:12 Marcus FOLIGNO - 2:3
     
    45:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nádherným pasem uvolním Franson MARCUSE FOLGNA, který kličkou do forhendu dokázal překonal Hellebuycka. Kotouč sice přešel brankovou čáru jen o malý kousek, ale přešel a to je hlavní. Asistence: Cody Franson.
    27:51 Joel ARMIA - 1:3
     
    27:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Svůj teprve druhý gól v sezoně vstřelil Armia. Nejrychleji stihl zareagovat na kotouč odražený před Lehnera a uklidil jej do sítě. Jets zvyšují už na 3:1. Asistence: Adam Lowry.
    22:30 Drew STAFFORD - 1:2
     
    22:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nakonec se mu to ale daří! DREW STAFFORD před brankou Lehnera dostal až příliš mnoho času, takže nakonec natřikrát dokázal dostrkat kotouč za záda švédského brankáře. Asistence: Blake Wheeler, Mathieu Perreault.
    19:37 Ryan O'REILLY - 1:1
     
    19:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Svým osmým gólem v sezoně vyrovnává na 1:1 RYAN O¨REILLY. z pravé strany se trefil opravdu výstavně prostřelil mezi nohy jak obránce Jets tak i Hellebuycka v bráně. Asistence: Sam Reinhrat.
    04:48 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    04:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se po zásluze dostávají do vedení. Laine nádherně předložil přihrávku na levou stranu NIKOLAJI EHLERSOVI a ten už nedal Lehnerovi šanci. Švédský brankář se sice skokem vrhl ke své pravé tyči, ale na kotouč už nedosáhl. Asistence: Patrik Laine.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 20. R. O'Reilly (Reinhart), 46. M. Foligno (Franson), 46. Girgensons (Moulson, R. O'Reilly), 50. B. Gionta (R. O'Reilly) – 5. Ehlers (Laine), 23. Stafford (Wheeler, Perreault), 28. Armia (Lowry)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, Gorges (A), Franson, Falk – Okposo, Eichel, M. Foligno – Ju. Bailey, Reinhart, E. Kane – B. Gionta (C), R. O'Reilly (A), Girgensons – Moulson, D. Grant, Deslauriers – C. O'Reilly.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien (A), Morrissey, Stuart, Enström, Postma, Chiarot – Laine, Scheifele (A), Ehlers – Wheeler (C), Little, Perreault – Armia, Lowry, Matthias – Stafford, Petan, Copp.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, TJ Luxmore – Scott Driscoll, David Brisebois
    bahis siteleri