Novokuzněck – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Novosibirsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Omsk – Jaroslavl 3:2 (kon.)
Toljatti – Ufa 4:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 1:4 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 1:0 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:6 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 07.01.2017, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům Kontinentální hokejové ligy. Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Avangardem Omsk a Lokomotivem Jaroslavl. Duel startuje ve 12 hodin.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Lokomotiv Jaroslavl zatím prožívá vydařenou sezónu. Ve čtyřiceti šesti duelech nasbíral dvaaosmdesát bodů a patří mu čtvrtá příčka Západní konference. Lokomotivu se daří i ve venkovních utkáních. Na kluzištích soupeřů nasbíral už třicet devět bodů. V minulém utkání zvítězil 2:1 na ledě Novokuzněcku.
     
    Avangard Omsk

    Také Omsk patří každoročně mezi špičku celé soutěže. Ve čtyřiceti sedmi duelech vybojoval devadesát bodů a patří mu druhá příčka Východní konference za silným Magnitogorskem. Defenzíva Osmku navíc patří mezi nejlepší v lize. Avangard dosud inkasoval jen 93 branek. V minulém zápase zvítězil 3:2 s Podolskem.
     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři na sebe narazili na konci srpna. Jaroslavl byla na domácím ledě o něco šťastnější a zvítězila 3:2 v prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli hokejisté domácího celku. Omsku se však nepovedla rozehrávka a domácí celek musí začít od branky.
     
    00:30
    Medvěděv střílel od modré čáry. Domácí kapitán nahodil kotouč na vzdálenější tyč, ale nikdo v černém dresu nestačil puk tečovat.
     
    01:10
    Erik Gustafsson bojoval o puk v rohu obranného pásma. Domácí hokejista přetlačil svého soupeře a získal kotouč pro Omsk.
     
    01:17
    Vitalij Meňšikov vlétl do útočného pásma, krásnou stahovačkou si obhodil obránce a vypálil zápěstím. Hostující brankář byl na místě.
     
    02:10
    Jevgenij Medveděv spěchal do obranného pásma, kde dojel odražený kotouč. Jaroslavl se v úvodních minutách vůbec nedostává do hry.
     
    02:30
    Až nyní se Emil Galimov otočil s pukem v rohu útočného pásma. Hostující hokejista poté přihrál za branku, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    03:10
    Hosté se znovu ubránili jen za cenu vyhození do středního pásma. Hráči Jaroslavle navíc nestačili vystřídat.
     
    03:39
    Snad poprvé v utkání musel zasahovat také Dominik Furch. Maxime Talbot vypálil z ostrého úhlu a český brankář schoval puk do lapačky.
     
    04:10
    Hostující brankář musel vyrazit za svou klec, kde zpracoval prudké nahození po mantinelu. Domácí ale skvěle napadali a získali puk.
     
    04:32
    Maxime Talbor dostal parádní zpětnou přihrávku do jízdy. Hostující střelec pohotově vypálil zápěstím, ale Furch stačil vykopnout beton.
     
    05:20
    Pavel Kraskovskij se prosmýkl do útočného pásma, kde se otočil kolem branky a zkoušel překvapit Furcha. Český gólman si pohlídal mezírku u tyče.
     
    05:28
    Máme tady první přesilovku. Domácí obránce Grigorjev si odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    06:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu a vyměňují si krátké přihrávky. Nikdo v bílém dresu však nesebral odvahu k zakončení.
     
    06:30
    Nyní se ale domácí hokejisté zmocnili kotouče a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry. Omsk zatím brání přesilovou hru s přehledem.
     
    07:17
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na straně hostů. Vladislav Gavrikov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    07:40
    Domácí už zase hrají s pukem na hokejkách a ženou se do útoku. Erik Gustafsson však pokazil akci nepřesnou přihrávkou na modrou čáru.
     
    08:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se ujímá vedení! Vitalij Meňšikov zatáhl kotouč do útočného pásma, předal jej před branku, kde jej jeden z hráčů kopl před odkrytou klec a NIKOLAJ LEMŤUGOV doklepl puk do branky!
    08:04 Nikolaj LEMŤUGOV - 1:0
     
    09:00
    Dominik Furch musel dávat pozor na dlouhé a prudké nahození přes celé kluziště. Kotouč sice mířil na branku, ale český brankář byl na místě.
     
    09:40
    Domácí i po vstřelení úvodní branky pokračují v aktivní hře a nadále se tlačí do útočného pásma. Hokejisté Omsku zatím kontrolují vývoj zápasu.
     
    10:10
    Talbot si najížděl před Furchovu branku na prudkou přihrávku z rohu hrací plochy. Hostující hráč se však po kotouči nestačil natáhnout.
     
    10:40
    Talbot se nyní vytočil zpoza branky a snažil se překvapit Dominika Furcha. Český gólman byl i tentokrát připraven a znovu pokryl mezeru u tyčky.
     
    11:25
    Vladimír Sobotka bojoval o puk za brankou Jaroslavle. Český útočník však neměl proti přesile obránců šanci na úspěch a musí se vrátit do obrany.
     
    12:01
    Bude se znovu vylučovat! Jaroslavl si zahraje další přesilovku. Jevgenij Medveděv si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    12:15
    Domácí hokejisté ale uspěli na vhazování v obranném pásmu a okamžitě vyhodili puk přes celé kluziště. Jaroslavl musí začít nanovo.
     
    13:15
    Brandon Kozun dostal nabito na levý kruh a bez přípravy vypálil. Jeho rána však prolétla kolem branky.
     
    13:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Také hosté využívají přesilovou hru. Po rychlé kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku mezi kruhy VLADISLAV GAVRIKOV a prudkou střelou překonal Furcha. Asistence: Jegor Averin, Andrej Loktionov.
    13:32 Vladislav GAVRIKOV - 1:1
     
    14:10
    Práci měl také hostující brankář. Na branku Jaroslavle totiž přilétla prudká střela od modré čár.y Hostující gólman byl připraven.
     
    14:29
    Další akci Omsku vedenou po levém křídle zastavuje postavení mimo hru. Jeden z domácích hokejistů byl příliš rychlý a vlétl do útočného pásma před kotoučem.
     
    15:10
    Vitalij Meňšikov se tlačil do útočného pásma po levém křídle. K domácímu hráči však rychle přistoupil obránce a přilepil jej na mantinel.
     
    15:33
    Omsk v posledních minutách poněkud vypadl z tempa. Domácí hokejisté se nedokážou uvolnit do střeleckých pozic a Jaroslavl se v pohodě brání.
     
    16:05
    Staffan Kronwall pálil z pravé strany. Hostující obránce střílel na zadní tyč, ale před Furchem přizvedl kotouč jeden z obránců.
     
    16:35
    Zatím se hraje v dobrém tempu. Rozhodčí zatím nemají moc důvodů k přerušení hry. Ani jeden z celků se však nyní ne a ne dostat do šancí.
     
    17:05
    Hosté zatím hrají opravdu jednoduše. Jaroslavl se brání jednoduchým vyhazováním kotoučů do středního pásma.
     
    17:35
    Artur Kajumov se vytočil s pukem v rohu útočného pásma. Hostující hráč hledal spoluhráče před brankou, ale neoslovil nikoho v bílém.
     
    18:05
    Dominik Furch měl plné ruce práce! Před českým brankářem poskakoval odražený kotouč, do kterého se opřel Maxime Talbot, ale trefil Furcha do ramena!
     
    18:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl otáčí vývoj utkání! Michajl Grigorjev chyboval při rozehrávce, o puk jej obral DENIS MOSALJOV a hostující hráč si vychutnal Dominika Furcha. Bez asistence.
    18:50 Denis MOSALJOV - 1:2
     
    19:05
    Avangard právě vstřelil branku!
    Jenže domácí celek odpovídá nejlepším možným způsobem! NIKOLAJ LEMŤUGOV projel do útočného pásma, zbavil se obránce a vyrovnal na 2:2! Asistence: Jegor Martynov, Jevgenij Medveděv.
    19:05 Nikolaj LEMŤUGOV - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! Diváci v Omsku se v úvodní dvacetiminutovce rozhodně nenudili. Omsk vlétl do utkání opravdu dobře a Nikolaj Lemťugov v deváté minutě otevřel skóre. Hosté však vyrovnali v přesilové hře zásluhou Vladislava Gavrikova a minutu před koncem třetiny poslal Jaroslavl do vedení Denis Mosaljov . To však hostům nevydrželo dlouho, protože chvíli po vhazování vyrovnal druhou brankou v utkání Nikolaj Lemťugov .
     
    Střely na branku: 8 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na vhazování a okamžitě se vydali do útoku. Talbot ale ztratil kotouč a Omsk může založit útok.
     
    20:40
    Nikolaj Lemťugov vlétl do souboje u mantinelu. Autor dvou branek zboural u mantinelu jednoho ze soupeřů. Vylučovat se nebude.
     
    21:12
    Dominik Furch musel poprvé ve druhé třetině zasahovat. Domácí brankář si poradil s nahozeným kotoučem z ostrého úhlu.
     
    21:35
    Vladimír Sobotka dostal dobrou přihrávku do útočného pásma, připravil si puk na střelu zápěstím a prověřil pozornost hostujícího brankáře.
     
    22:10
    Michajl Grigorjev motal hlavy hostujícím obráncům v rohu útočného pásma. Domácí hokejista poté nahodil puk na branku, ale nikdo v černém na něj nedosáhl.
     
    22:40
    Hraje se dlouho bez přerušení. Oba týmy pokračují ve velkém tempu. Kotouč však létá ze strany na stranu a na šance po přestávce čekáme.
     
    23:10
    Brandon Kozun operoval s pukem za brankou Avangardu. Hostující hokejista ale nenašel nikoho v bílém a Omsk může zaútočit.
     
    23:40
    Do šance se prodral Alexandr Kučerjavenko. Domácí hokejista vypálil z ostrého úhlu a jeho projektil zápěstím prosvištěl kolem branky.
     
    24:07
    Bude se vylučovat! Avangard si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Jakub Nakládal.
     
    24:30
    Vladislav Gavrikov sváděl souboj v rohu obranného pásma. Hostující zadák nakonec nevydoloval puk od mantinelu a Jaroslavl se musí nadále bránit.
     
    24:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard využívá další přesilovou hru a znovu se ujímá vedení! Ilja Zubov si parádně narazil kotouč se spoluhráčem a předal jej na zadní tyč, kde měl ILJA MICHEJEV snadnou práci! Asistence: Ilja Zubov, Maxim Pestuško.
    24:57 Ilja MICHEJEV - 3:2
     
    25:30
    Jaroslavl se hnala kupředu s pokusem o rychlou odpověď. Hosté se tlačili do útočného pásma, nicméně Dmitrij Lugin neudržel kotouč.
     
    26:10
    Maxime Talbot dnes hraje opravdu bojovně. Hostující útočník svedl souboj s jedním z obránců v útočném pásmu, ale puk nezískal.
     
    26:27
    Jaroslavl se tlačí do útoku. Kozun zavezl puk do útočného pásma, přihrál jej před domácí branku, ale nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    27:11
    Andrej Loktionov zahodil obrovskou šanci na vyronání! Hostující střelec obdržel přihrávku mezi kruhy, ale zápěstím poslal puk nad branku!
     
    27:30
    Po delší době se osmělil také Avangard. Ilja Zubov projel s pukem do útočného pásma, jenže v rohu kluziště nevyzrál na obránce.
     
    28:10
    Vladimír Sobotka spěchal za vlastním nahozením. Český hokejista se pustil do souboje s obráncem, nicméně o puk přišel.
     
    28:29
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Nikolaj Lemťugov – 2 min., hrubost + 2 min., faul loktem).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Pašnin – 2 min., hrubost).
     
    29:00
    David Booth ujel hostujícím hokejistům, vlétl do útočného pásma, kde se natlačil před brankář a snažil se zakončit bekhendem. Hostující gólman má puk v rukavici.
     
    29:25
    Kotouč se v souboji ve středním pásmu odrazil mimo ledovou plochu a skončil na střídačce domácího celku.
     
    30:10
    A pozor! Domácí hokejisté si nakonec vymodlili přezkoumání celé situace na videu!
     
    30:10
    Tak branka nakonec neplatí! Rozhodčí rozpažuje!
     
    31:10
    Omsk se rychle oklepal a už se zase tlačí do útoku. Domácí hokejisté operovali za brankou, ale nebezpečí z toho tentokrát nebylo.
     
    31:38
    Erik Gustafsson se otočil v rohu obranného pásma, ale nepřesnou přihrávkou daroval puk Ljubuškinovi. Dominik Furch jeho pohotovou střelu schoval v lapačce.
     
    32:10
    Hosté jsou po neuznané brance poněkud zabrždění a nyní se vůbec nemohou dostat do hry. Hráči hostujícího celku si nejsou schopni přihrát.
     
    32:40
    Loktionov prodloužil puk za domácí branku, kde si jej vzal Maxime Talbot, jež se snažil vytočit před Furcha, ale z ničeho nic ztratil balanc.
     
    33:15
    David Booth byl nejrychleji u nahozeného kotouče do obranného pásma Avangardu. Domácí hokejista puk bez váhání poslal za modrou čáru.
     
    33:27
    Další závar před Dominikem Furchem. Jegor Averin tentokrát dotíral na odražený kotouč, ale český brankář udržel levý beton na ledě.
     
    34:10
    Medveděv sjížděl před branku soupeře na odražený kotouč. Domácí kapitán však nedokázal usměrnit puk mezi tři tyče.
     
    34:40
    Oleg Šilin projel s pukem do útočného pásma po levém křídle a vyslal prudkou střelu zápěstím. Hostující brankář byl na místě a puk vyrazil.
     
    35:15
    Artur Kajumov prosvištěl středem ledové plochy do útočného pásma. Hostující hráč poté zkusil štěstí zápěstím, jenže jeho pokus byl velmi nepřesný.
     
    35:31
    Vladislav Gavrikov zahrál na nervy hostujícím příznivcům. Gavrikov dlouho otálel s rozehrávkou a napadající Pestuško mu málem ukradl kotouč.
     
    36:04
    Další akce Jaroslavle po levém křídle končí postavením mimo hru. Pavel Koledov se vydal na výlet do útoku, nicméně byl příliš rychlý.
     
    36:20
    Alexandr Kučerjavenko atakoval rozehrávku hostujícího celku za jeho brankou. Domácí hokejista však kotouč nevybojoval.
     
    37:00
    Dmitrij Lugin dostal parádní přihrávku zpoza branky přesně do jízdy. Hostující hráč ale trefil jen přesunujícího se Furcha!
     
    37:13
    Maxime Talbot dotíral na Furcha z levé strany. Hostující útočník se do puku opřel snad třikrát, ale Furch jej přesto nepustil za svá záda.
     
    38:10
    Omsk už se v závěru prostřední části hry nikam nežene. Domácí hokejisté jednoduše nahazují puky do útočného pásma a poté střídají.
     
    38:40
    Vitalij Meňšikov se krásným bruslařským manévrem zbavil napadajícího soupeře. Menšikov poté dokázal konstruktivně rozehrát.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:25
    Další ofsajd na straně hostů! Jaroslavl se v posledních minutách ne a ne dostat do útočného pásma. Domácí hráči mohou být spokojení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je minulostí! Omsk se v úvodu druhé části ujal vedení zásluhou přesilovkové trefy Michejeva. Jaroslavl se poté dostala do hry a dokonce se ji podařilo vyrovnat. Vladislav Gavrikov však dosáhl branky nedovoleným způsobem. Od této chvíle se druhá třetina jen dohrávala a Omsk si s přehledem hlídal vedení.
     
    Střely na branku: 14 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Omsk uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Sobotka se ihned hnal do útoku, ale kotouč končí na střídačce hostujícího celku.
     
    40:23
    Nikolaj Lemťugov vlétl do útočného pásma a hned od modré čáry vyslal svižnou ránu zápěstím. Murygin jeho ránu vyrazil ramenem.
     
    41:05
    Murygin vyrazil ven z branky, kde zkrotil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář poté okamžitě rozehrál zadovkou.
     
    41:32
    Bude se vylučovat! Jaroslavl si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Grigorjev.
     
    42:10
    Domácímu celku se podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Omsk se zatím brání bet větších problémů.
     
    42:30
    Kotouč znovu letí ven z obranného pásma. Jaroslavl se ani v úvodu třetí třetiny nemůže dostat do hry a na šance si musí počkat.
     
    43:00
    Další vyhození přes všechny čáry! Omsk hraje opravdu s přehledem a nenechává soupeři čas na vystřelení.
     
    43:32
    Domácí v plném počtu.
     
    44:20
    Omsk kontroluje hru. Domácí hokejisté si vyměňují přihrávky před vlastní brankou a nepouští soupeře do hry.
     
    44:40
    Nikolaj Lemťugov přetlačil hostujícího obránce v souboji u mantinelu. Autor dvou branek vyvezl puk na pravý kruh a nahodil jej na branku.
     
    45:10
    Pavel Koledov vypálil od modré čáry. Jeho pokus těsně nad ledem prolétl kolem branky a zaduněl o zadní mantinel.
     
    45:31
    Na druhé straně zkoušel štěstí Maxim Pestuško. Pestuško vypálil bez přípravy a jeho dělovka příklepem prosvištěla těsně vedle branky!
     
    46:10
    Koledov se znovu objevil na ledě a nyní zavezl puk do útočného pásma. Dominik Furch se nenechal rozhodit a přikryl puk lapačkou.
     
    46:31
    Murygin si zbytečně nepřidělával práci a raději přikrl puk před napadajícím Boothem. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    47:10
    Domácí se znovu zmocnili kotouče a vydali se do dalšího útoku. Alexandr Pěrežogin nahodil puk do útočného pásma, ale kotouč prolétl na zakázané uvolnění.
     
    47:42
    Další obrovská šance Avangardu! Na přihrávku do mezikruží si sjel Jegor Martynov, jenže jeho pohotovou ránu z první vychytal Murygin!
     
    48:10
    Jaroslavl se stále ne a ne prodral do útočného pásma. Domácí obrana od konce první třetiny pracuje na podtrženou jedničku.
     
    48:40
    Dmitrij Lugin postupoval po levém křídle do útočného pásma. Hostující útočník vlétl za modrou čáru, ale nedokázal nikomu přihrát.
     
    49:30
    Rušan Rafikov postupoval vpřed středem ledové plochy, jenže na modré čáře udělal zbytečnou kličku navíc a přišel o puk.
     
    49:49
    Murygin měl další práci. Hostující brankář zasahoval proti ráně z mezikruží. Naštěstí pro Jaroslavl dokázal puk na poslední chvíli přizvednout nad břevno!
     
    50:25
    David Booth projel s kotoučem do útočného pásma, kde však svedl souboj s obráncem v rohu útočného pásma a nakonec puk ztratil.
     
    51:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí hokejisté nikam nespěchají a snaží se držet puk na svých hokejkách. Hostům se krátí čas.
     
    51:30
    Maxim Pestuško se opřel do jednoho z hostů za brankou Avangardu. Domácí hokejista sklidil za svůj zákrok potlesk tribun.
     
    52:25
    Domácí fanoušci se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku na Sobotku. Hlavní rozhodčí se však rozhodli nevylučovat.
     
    52:35
    Vylučovat se bude až nyní. Dvě minuty za podražení vyfasoval David Booth.
     
    53:12
    Dominik Furch měl sice zakrytý výhled, ale naštěstí pro něj se střela od modré čáry odrazila od bruslí jednoho z obránců.
     
    53:40
    Maxime Talbot to zkoušel individuálním způsobem. Hostující útočník ale narazil na dobře postaveného obránce a Omsk se osvobozuje.
     
    54:15
    Další důležitý zákrok českého brankáře! Staffan Kronwall vypálil do Furchova protipohybu, ale domácí gólman stačil vykopnout beton!
     
    54:35
    Domácí v plném počtu.
     
    55:10
    Mosaljov spěchal do útočného pásma po pravém křídle. Jeden ze spoluhráčů mu však přejel za modrou čáru moc brzo. Ofsajd.
     
    55:40
    Domácí se nikam neženou a spoléhají se na pečlivou hru v zadních řadách. Omsk jednoduše vyhazuje kotouče ven z obranného pásma.
     
    56:20
    Domácí fanoušci nyní ženou Avangard vpřed skandováním hlasitých chorálů. Hokejistům Omsku se v takové atmosféře musí hrát skvěle.
     
    57:05
    Další jednoduché vyhození do středního pásma. Jaroslavl má poslední tři minuty na vstřelení vyrovnávací branky.
     
    57:30
    Dnešní utkání sleduje 9120 diváků!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:10
    Omsk navíc dohraje zbytek utkání v početní převaze. Pavel Koledov dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    59:02
    Vladimír Sobotka se snažil procpat puk před branku hostujícího ceku. Jeho pobídku těsně nad ledem zastavil obětavý obránce.
     
    59:35
    Domácí drží kotouč daleko od Furchovy branky. Omsk stále operuje v útočném pásmu. Avangard podle všeho dnešní duel vyhraje.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Avangard Omsk vítězí nad Lokomotivem Jaroslavl 3:2! Domácí vlétli do utkání aktivně a už deváté minutě otevřel skóre Nikolaj Lemťugov . Jaroslavl ale vyrovnala v přesilovce zásluhou Gavrikova! Hosté se dokonce ujali vedení, když chybu v rozehrávce Omsku potrestal Denis Mosaljov ! Vedení však hostům vydrželo jen 14 vteřin, protože okamžitě vyrovnal Nikolaj Lemťugov ! Rozhodující moment utkání přišel ve 25. minutě, kdy se prosadil Ilja Michejev . Od té doby už si Omsk svůj náskok s přehledem pohlídal a nenechal Jaroslavl vyrovnat.
     
    Střely na branku: 23 – 29
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (OMS) – 60 minut, 29 střel, 2 góly, 93,1%
    Vladimír Sobotka (OMS) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:40
    Jakub Nakládal (JAR) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:01
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:31:07)
    Dominik Furch dovedl svůj tým povedeným výkonem k vítězství

    Takhle vidíme Dominika Furcha nejradši ???????? #MadeOfHockey #CCMHockey #CCMGoalie (Repost @ccmhockeyrussia)

    Video zveřejněné uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Lemťugov, 20. Lemťugov (Martynov, J. Medveděv), 25. I. Michejev (Zubov, Pestuško) – 14. Gavrikov (Averin, Loktionov), 19. Mosaljov


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv (C), Martynov, Gustafsson, Meňšikov, Nikitin, Grigorjev, Lisov, Orlov (A) – Pěrežogin, Sobotka, Lemťugov – Pestuško (A), Zubov, I. Michejev – Booth, Juňkov, Lauta – Machanovskij, Kučerjavenko, Fiščenko.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Nakládal, Kronwall (C), Gavrikov, Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Koledov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Iljenko, Kraskovskij, Mosaljov – E. Galimov, Kartajev, Kadějkin – Lugin, Loktionov, Averin – Kajumov.

    Rozhodčí: Gebei, Fraňo – Ponamarenko, Šalagin

    Diváci: 9120
    bahis siteleri