Havířov – Slavia 2:3 (kon.) | Olomouc – Kolín 6:0 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 0:4 (kon.) | Vítkovice – Letňany 4:0 (kon.) | Vsetín – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – Zlín 8:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 4:5 (1:2 po s.n.)
Písek – Kladno 2:12 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:3 (1:2, 5:0, 1:1)
HC Litvínov
Sobota 14.01.2017, 14:05 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    55:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejprve to vypadalo na gól v síti Litvínova, když puk vytahoval z brankové čáry jeden z hostujících obránců. Pak se ale hosté dostali do rychlého protiútoku, který vedl na levém křídle Pavel Kordule, jenž přihrál na střed hřiště zcela volnému MARKU BERKOVI, který po povedeném blafáku do bekhendu zasunul puk do brány kolem levého betonu ležícího Blažka! Asistence: Pavel Kordule.
     
    40:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla bleskovka! Jestli hosté ještě živili nějakou naději na bodový zisk, tak teď dostali zásadní ránu do svých plánů. Bruslaři si poslali v útočné tetině několik rychlých přihrávek. Ta poslední mířila na MICHALA TEPLÉHO, jenž přivítal Martina Pejsara v hostující kleci nechytatelnou ranou! Asistence: David Donda, Vojtěch Holenda.
     
    38:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí útočník s číslem 63 byl blízko gólu po střele z levého kruhu, která projela Kožnarovi mezi betony a snad od paty brusle se odrazila ven z brány. Domácí ovšem pokračovali v tlaku a po přihrávce Marka Tecla střílel VOJTĚCH VEVERKA znovu, tentokrát z pravého kruhu a mířil nahoru, trefil se nad brankářovu vyrážečku! Asistence: Marek Tecl.
     
    34:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je tvrdá rána pro litvínovské dorostence. Bruslaři se trefují podruhé v krátkém rozmezí. Domácí vyhráli buly a nastěhovali se do útočného pásma. Vojtěch Veverka z pravé strany přihrál mezi kruhy, kam si najížděl MAREK TECL, jehož hbitá střela zápěstím skončila až v síti! Asistence: Vojtěch Veverka, Viktor Horák.
     
    34:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Akce domácích ovšem pokračovala. Puku se zmocnil Radim Pejchal, jenž přihrál do pravého kruhu VOJTĚCHU VEVERKOVI, který se napřáhl a tvrdou střelou brankáře Litvínova prostřelil! Domácí tak využili druhou přesilovou hru a vedou o dva góly. Asistence: Radim Pejchal.
     
    30:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a dostávají se tak poprvé v utkání do vedení! Bruslaři vyhráli buly a začali kombinovat u levého hrazení. Vojtěch Holenda pak z rohu přihrál na kruh, odkud střílel MICHAL TEPLÝ, jehož střela mířící na vzdálenější tyč propadla až do sítě! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    23:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno! Radim Pejchal vystřelil z vrcholku levého kruhu, sražený puk se ale došoural k pravé tyči, kde stál nikým nehlídaný DAVID DONDA, jenž zblízka pohodlně zametl puk kolem betonu za brankovou čáru! Asistence: Radim Pejchal.
     
    17:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nerozhodný stav vydržel jenom kousek přes půl minuty a hosté jsou zpátky ve vedení! Dan Bartoš přihrál na pravou stranu PAVLU KORDULEMU, který si navedl puk na kruh a svojí střelou zápěstím překvapil brankáře domácích! Asistence: Dan Bartoš.
     
    16:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Richard Cachnín z pravé strany cpal puk na bránu, před ní se ale nikdo z domácích prosadit nedokázal. Domácí ovšem pokračovali v akci a stále okupovali hostující svatyni, až se nakonec dorážkou z pravé strany nad beton do sítě trefil LUKÁŠ POKORNÝ! Asistence: Marek Tecl, Richard Cachnín.
     
    03:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si svojí aktivitou vypracovali dobrou příležitost a jdou do vedení! Kapitán Litvínova Josef Myšák poslal puk na ONDŘEJE DUFKA, jenž se střelou z prostoru mezi kruhy nemýlil! Asistence: Josef Myšák.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Pokorný (Tecl, Cachnín), 24. Donda (Pejchal), 31. Teplý (Holenda), 35. Veverka (Pejchal), 35. Tecl (Veverka, Horák), 39. Veverka (Tecl), 41. Teplý (Donda, Holenda) – 4. Dufek (Myšák), 18. Kordule (Bartoš), 56. Berka (Kordule)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (od 21. Blažek) – Krejčí, Pejchal, Horák, Rubner, Lachman "A", Adam, Zvěřina – Teplý, Holenda "C", Donda – Veverka, Křehlík, Tecl – Kohout, Cachnín, Pokorný
    HC Litvínov: Kožnar (od 41. Pejsar) – Myšák "C", Bártek, Havlík "A", Hipius, Liška, Černohorský, Cikánek – Vopat "A", Dufek, Pech, Pavlíček, Svoboda, Arnold, Berka, Bartoš, Kordule, Jindra, Beran

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Robin Horký, Marek Tichý
    bahis siteleri