Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
St. Louis Blues
Neděle 15.01.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Hra přerušena po ofsajdu ve středním pásmu, poté proběhla krátká roztržka u mantinelu. Bude se tedy ještě vylučovat. Tresty za hrubost dostávají Ryan Reaves a Micheal Haley.
     
    32:04
    Hosté si pětiminutového trestu Thorntona moc neužijí. Teď budou dokonce hrát oslabení, protože hráli v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě míří pykat za celý celek Robby Fabbri.
     
    31:24
    Počet hráčů na ledě se na dvě minuty srovná. Kevin Shattenkirk je odeslán na trestnou lavici kvůli hákování soupeře. Začínají se nám tedy na ledě dít zajímavé věci.
     
    31:09
    Tak pozor, není to technický přestupek. Na trestnou lavici musel odejít Joe Thornton, který dostává pětiminutový trest za bodnutí špičkou hole. A k tomu vyfasoval také osobní trest do konce utkání, takže hned zamířil do kabiny. Hodně nepříjemná situace pro San Jose.
     
    24:18
    V první třetině se vůbec nevylučovalo, teď ale jak na horské dráze. Do boxu za nedovolené bránění odchází kapitán Sharks Joe Pavelski. San Jose tedy bude hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    23:03
    Ale pozor, hned vzápětí je tu další vyloučení z hostující strany, a to opět za sekání, takže následuje domácí početní výhoda pět na tři! Veliká šance pro San Jose. Pykat jde Pietrangelo.
     
    22:52
    Vůbec poprvé v utkání sledujeme vyloučení, přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks. Alex Steen dostává od rozhodčího dvě minuty za sekání, takže si bude muset odpykat dvě minuty za katrem.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 26. Parayko (Stastny, Shattenkirk), 31. Perron (Parayko, Fabbri), 50. Lehterä (Pietrangelo, Tarasenko), 55. Steen (Schwartz, Shattenkirk)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Haley, Wingels.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo, Parayko, Bouwmeester, Shattenkirk, Edmundson, Bortuzzo – Schwartz, Stastny, Steen – Jakupov, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Berglund, Perron – Jaškin, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Skilliter, Leggo – Rody, Grandt

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri