Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
St. Louis Blues
Neděle 15.01.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:37 Alexander STEEN - 0:4
     
    54:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    San Jose zariskovalo při hře bez brankáře, ale velice rychle se to domácím vymstilo. Sotva stihl Martin Jones odjet na střídačku, končí puk počtvrté v domácím zařízení. Poslal jej tam celkem s klidem na duši ALEXANDER STEEN, který tak pojišťuje vítězství St. Louis. Teď už by Sharks museli předvést zázračný závěr, aby s výsledkem něco udělali. Asistence: Jaden Schwartz, Kevin Shattenkirk.
    49:16 Jori LEHTERÄ - 0:3
     
    49:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Komplikace San Jose pokračují a začíná se zdát, že St. Louis bude moci třetí třetinu dohrát s ještě větším klidem. Žraloci potřetí inkasují, trefuje se za Bluesmany JORI LEHTERÄ. Ten si nenápadně počkal před brankovištěm, aby tečoval za záda Martina Jonese nahození Alexe Pietrangela z dálky. Domácí parta tedy ztrácí už tři branky a jestli chce ještě vyrovnat, musí hodně rychle začít jednat, do konce základní hrací doby příliš času nezbývá. Asistence: Alex Pietrangelo, Vladimir Tarasenko.
    30:01 David PERRON - 0:2
     
    30:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To nejsou dobré zprávy pro Žraloky. Nic nenasvědčovalo, že by se nyní měli hosté prosadit. Jenže Sharks si vybrali pořádnou porci smůly. Colton Parayko od modré čáry nahodil puk před zařízení San Jose Sharks, kde stál bránící hokejista domácích. Od toho se puk odrazil před brankoviště, tam byl na dorážku připravený DAVID PERRON. Ten nezaváhal a překonal ochránce kalifornské klece. Je to tedy o dvě branky pro St. Louis a domácí budou muset zabrat. Asistence: Colton Parayko, Robby Fabbri.
    25:27 Colton PARAYKO - 0:1
     
    25:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Sotva se rozběhla zkrácená početní výhoda St. Louis Blues, už se hosté radují s rukama nad hlavou. Nešlo o nijak speciálně vykombinovanou akci. COLTON PARAYKO vycítil na pravém kruhu v útočném pásmu možnost, tak prostě zamířil a tvrdě vystřelil. To se mu vyplatilo, Martin Jones nestihl zareagovat, načež kotouč skončil za jeho zády. Trenéři San Jose si ještě vyžádali kontrolu na videu, zda před dosažením branky nebyli Blues v ofsajdu. Ale rozhodčí to nepotvrdil, takže gól platí a Žraloci musejí dohánět těsnou ztrátu. Navíc přicházejí o oddechový čas. Pro Parayka se jedná o druhý zásah sezóny. Asistence: Paul Stastny, Kevin Shattenkirk.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 26. Parayko (Stastny, Shattenkirk), 31. Perron (Parayko, Fabbri), 50. Lehterä (Pietrangelo, Tarasenko), 55. Steen (Schwartz, Shattenkirk)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Haley, Wingels.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo, Parayko, Bouwmeester, Shattenkirk, Edmundson, Bortuzzo – Schwartz, Stastny, Steen – Jakupov, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Berglund, Perron – Jaškin, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Skilliter, Leggo – Rody, Grandt

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri