Čeljabinsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Čerepovec – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 6:2 (kon.) | HC Slovan – Chanty-Mansijsk 3:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 15.01.2017, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Poslední dvě minutky třetí třetiny.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Maxim Ignatovič – 2 min., vysoká hůl).
    51:49 Jevgenij DADONOV - 6:2
     
    51:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 6:2! Skvělá kombinace domácích v útočném pásmu, na jejímž konci byl JEVGENIJ DADONOV znamená další gól v síti hostů. Asistence: Nikita Gusev a Vadim Šipačov.
    45:29 Vadim ŠIPAČOV - 5:2
     
    45:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další gól v síti hostů! Dadonov dostal skvělou přihrávku zpoza branky. Střela z první se mu ale vůbec nepovedla a branku tak vůbec netrefil. Kotouč se ale od zadního mantinelu odrazil k VADIMU ŠIPAČOVOVI, který následně nadvakrát dokázal překonat Nalimova. Asistence: Jevgenij Dadonov a Nikita Gusev.
    44:13 Ilja KABLUKOV - 4:2
     
    44:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak domácí přeci jenom využívají tuto dlouho přesilovku! Bělov napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus vyrazil Nalimov jen na hokejku ILJY KABLUKOVOVA, který se následnou střelou mezi Nalimovovy betony nemýlil. Asistence: Anton Bělov a Ilja Kovalčuk.
     
    39:31
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Jevgenij Arťuchin – 2 min., nedovolené bránění + 5 min., sekání + 20 min. do konce utkání). Trest odpyká Vadim Chlopotov.
    32:37 Nikita GUSEV - 3:2
     
    32:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí také otáčejí vývoj utkání a opět vedou! NIKITA GUSEV se dostal ke kotouči v mezikruží, odkud přesnou střelou pod horní tyčku nedal Nalimovovi šanci kotouč chytit. Asistence: Vadim Šipačov.
    32:04 Pavel DACJUK - 2:2
     
    32:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A také se jim to daří! PAVEL DACJUK vybojoval kotouč v útočném pásmu a následnou střelou z pravého kruhu do levého horního růžku Nalimovovy branky nedal tomuto ruskému brankáři sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Bez asistence.
    31:23 Joonas KEMPPAINEN - 1:2
     
    31:23
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání a vedou 1:2! Arťuchin objel s kotoučem branku soupeře a vyslal na branku slabou střelu z otočky. Koskinen ale kotouč vyrazil jen před sebe, kde se nacházel volný JOONAS KEMPPAINEN, a ten následnou střelou neměl problém prostřelit svého krajana. Asistence: Jevgenij Arťuchin.
     
    30:12
    Dadonov vyslal na branku nebezpečnou střelu z mezikruží. Jeho pokus Nalimov vyrazil jen k Šipačovovi, který ale svou následnou dorážkou poslal puk přímo do lapačky fantastického Nalimova!
     
    28:55
    Kablukov s kotoučem objel branku soupeře a snažil se ho zasunout za brankovou čáru. To se mu však nepovedlo, neboť se Nalimov stačil na poslední chvíli přesunout ke své levé tyči.
    27:18 Konstantin OKULOV - 1:1
     
    27:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají na 1:1! Polášek napřáhl ke střele od modré, kterou Koskinen vyrazil pouze na hokejku KONSTANTINA OKULOVA, a ten se následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Adam Polášek a Jegor Milovzorov.
     
    23:38
    Milovzorov se dostal do samostatného úniku. Na Koskinena ale nevyzrál, neboť branku přestřelil.
     
    21:02
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Mikko Koskinen – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku). Trest odpyká Nikita Gusev.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Maxim Ignatovič – 2 min., sekání).
     
    13:48
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vadim Šipačov – 2 min., hákování).
     
    10:18
    Pervušin se dostal ke kotouči těsně před Koskinenem. Jeho následný střelecký pokus ale dokázal finský brankář fantasticky chytit!
     
    09:56
    Plotnikov špatně dopadl na svou levou ruku a za pomoci lékaře odchází do kabiny.
     
    07:21
    Tichonov dostal skvělou přihrávku před odkrytou branku. Do kotouče se ale netrefil, a tak tato obrovská šance zůstala neproměněna.
     
    03:04
    Gusev se dostal ke kotouči těsně před Nalimovem, kterého ale svou následnou střelou překonat nedokázal.
     
    01:23
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Sokolov – 2 min., sekání).
    00:58 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    00:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají velmi brzo do vedení! JEVGENIJ DADONOV s kotoučem obkroužil Nalimovovu klec a následně kotouč zasunul za brankovou čáru. Nalimov se nestačil přesunout. Asistence: Bez asistence.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 1. Dadonov, 33. Dacjuk, 33. N. Gusev (Šipačov), 45. Kablukov (A. Bělov, Kovalčuk), 46. Šipačov (Dadonov, N. Gusev), 52. Dadonov (N. Gusev, Šipačov) – 28. Okulov (Polášek, Milovzorov), 32. Kemppainen (Arťuchin)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – A. Bělov, Zub, Čudinov, Chafizullin, Judin, Rukavišnikov, Rykov – Kovalčuk (A), S. Plotnikov, Dacjuk (C) – N. Gusev, Šipačov (A), Dadonov – Chochlačjov, Širokov, Koskiranta – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    HC Sibir Novosibirsk: Nalimov (Krasikov) – K. Vorobjov, Mišarin, D. Lukin, Polášek, Ignatovič, K. Alexejev (A), Naumov – Šalunov, Sannikov (C), Šumakov – Chlopotov, Arťuchin (A), Kemppainen – Boychuk, Milovzorov, Okulov – A. Gluchov, Pervušin, Sokolov – Arťomov.

    Rozhodčí: Bělov, Sidorenko – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri