Žilina – Trenčín 2:1 (po pr.) | Nitra – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Poprad – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Zvolen – Martin 0:1 (1:3 po s.n.)
konec
HC Košice
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 15.01.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Ladislav NAGY - 4:2
     
    59:41
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté. LADISLAV NAGY definitívne spečatil výhru Košíc gólom do prázdnej bránky. Križan už sklamaný korčuľuje medzi tri žrde.
     
    59:19
    Oddychový čas hostí.
     
    59:12
    Križan korčuľuje na striedačku, power-play Liptákov!
    54:41 Richard JENČÍK - 3:2
     
    54:41
    Košice dali gól!
    Košice otáčajú stav stretnutia vo svoj prospech a päť minút pred koncom riadnej hracej doby vyhrávajú. RICHARDOVI JENČÍKOVI už stačilo do prihrávky len vložiť čepeľ a prepáliť tak Križana. A aj sa mu to podarilo. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    54:04
    Križan bude našťastie v poriadku. Bránka sa vráti na svoje pôvodné miesto a začne sa presilová hra Košíc.
     
    54:04
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kriška – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    54:04
    Proti dvojici hostí sa vydali traja korčuliari Košíc. Bránka bola posunutá, Karol Križan ostáva ležať na ľadovej ploche. To veru nie je pekný pohľad.
     
    48:18
    Proti Križanovi sa teraz vybral osamotený Klíma, ktorého ranu zastavil gólman lapačkou. Puk ešte padol pred Boltuna, ten mal ale zablokovanú hokejku a zakončovať nemohol.
     
    46:17
    Boltun v šanci, jeho strela Križanovi vypadla. Bartoš ale popred gólmana len prekorčuľoval a puk do siete dopraviť nedokázal.
     
    45:28
    Boltun pristavil puk do druhej vlny Vašíčkovi, ktorý to skúšal okamžite strelou švihom. Hostia mali šťastie, že sa skúsený český obranca nedostal do lepšej pozície, mohlo sa to totiž skončiť gólom. Puk však končí na ochrannej sieti.
    43:26 Peter BOLTUN - 2:2
     
    43:26
    Košice dali gól!
    Opäť máme vyrovnané. Prvotná strela by v žiadnom prípade priestor troch žrdí nezasiahla, medzi kruhmi stál ale PETER BOLTUN, ktorý tento pokus tečoval a prekvapil tak Križana. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    41:33
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Cibák – 2 min., držanie).
     
    39:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Nagy – 2 min., nešportové správanie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    38:05
    Od modrej čiary pálil tvrdo Moravčík, Kopřiva ale jeho strelu videl a puk preto vytesnil mimo priestor troch žrdí.
     
    33:54
    Na ľade ostal aj Karol Križan, ktorý zrejme inkasoval nejaký hit do hlavy. Križan sa pomaly spamätáva, veríme, že bude v poriadku.
     
    32:51
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Števuliak – 2 min., napadnutie oblasti hlavy a krku + 10 min. osobný trest, napadnutie oblasti hlavy a krku).
     
    32:51
    S Ladislavom Nagyom to teraz po jednom zo zákrokov nevyzeralo vôbec dobre. Dôležité však je, že po krátkom ošetrení odkorčuľoval Nagy na striedačku.
     
    30:30
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Milý – 2 min., seknutie).
    29:18 Patrik ŠTEVULIAK - 1:2
     
    29:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa opäť dostávajú do vedenia. Košičania teraz pristupovali v obrannej fáze k svojmu súperovi príliš laxne, čo sa im napokon vypomstilo. Kopřiva kapituluje po druhýkrát, presadil sa PATRIK ŠTEVULIAK. Asistencie: Jozef Stümpel, Michal Kabáč.
     
    25:12
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šmach – 2 min., faul kolenom).
    24:32 Dávid ŠOLTÉS - 1:1
     
    24:32
    Košice dali gól!
    Tak napokon domáci výhodu presilovej hry predsa len využívajú. Máme opäť vyrovnané, o čo sa postaral DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Jakub Suja, Radek Deyl.
     
    23:36
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Cibák – 2 min., podrazenie).
     
    17:19
    Na opačnej strane okamžitá snaha o vyrovnanie, Bartoš ale puk z dobrej palebnej pozície poslal len na telo pripraveného Karola Križana.
    16:49 Ru. HUNA - 0:1
     
    16:49
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    To sa v tejto chvíli mení. Kopřiva bol zo svojej bránky pomerne vysoko, čo Liptáci využívajú a otvátajú skóre dnešného zápasu. Postaral sa o to RUDOLF HUNA. Asistencie: Martin Cibák, Ondrej Burzala.
     
    11:29
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Piatka – 2 min., držanie).
     
    04:21
    Cibák nerozohral presne, čo sa snažil využiť Šoltés. Ten prebral na ľavom krídle puk a vystrelil z pomerne veľkého uhla. Križan puk skúsene vytlačil lapačkou do bezpečia.
     
    01:45
    Domáci zatlačili svojho súpera a vyslali niekoľko striel, tá posledná pritom prišla po neprehľadnej situácii pred bránkoviskom a zvonila po nej konštrukcia svätyne Liptákov.
     
    01:02
    Puk sa po sérii prihrávok dostal k ľavému kruhu, kde už číhal Tibor Varga. Ten to skúsil strelou príklepom, jeho tvrdú ranu Križan betónom zrazil.
     
    00:19
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Burzala – 2 min., hákovanie).

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 25. Šoltés (Suja, Deyl), 44. Boltun (Jenčík), 55. Jenčík (Nagy), 60. Nagy – 17. Ru. Huna (Cibák, Burzala), 30. Števuliak (Stümpel, Kabáč)


    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Deyl, Dudáš, Koch, Matejka, Šmach, Vašíček, Jankovič – L. Nagy, Boltun, Jenčík – Varga, Suja, Milý – Bartoš, Klíma, Bicek – Bartánus, Šedivý, Šoltés
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan (A. Nagy) – Mezovský, Burzala, Šiška, Nádašdi, Moravčík, Kadlubiak, Makovský – Sukeľ, Cibák, Ru. Huna – Uram, Uhrík, Kriška – Kabáč, Stümpel, Števuliak – Laco, Piatka, Lištiak

    Rozhodčí: Orolín – Gajan, Smrek
    bahis siteleri