Regensburg – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
SSV Jahn Regensburg
4:2 (2:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 16.01.2017, 15:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    75
    Další velkou šanci domácích měl agilní Ziereis. Ve stoprocentní příležitosti mu ale radost z gólu nedopřál Hajdušek!
     
    68
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Další branka domácího celku. Tentokrát si za obranu Dynama zaběhl ANDRE LUGE, který měl dostatek času na zakončení a razantní střelou z rohu malého vápna se nemýlil.
     
    66
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Po velké chybě hostující defenzívy se k míči na hranici velkého vápna dostal DANIEL SCHÖPF, který tvrdou ranou propálil Hajduška.
     
    65
    Je tady první žlutá karta utkání. Za ostrý skluz na Fabera ji vidí Jan Hála (CEB).
     
    53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostům se hned z kraje druhého poločasu podařilo vyrovnat. Z rohu velkého vápna se totiž do míče parádně opřel ADRIAN ČERMÁK, jehož rána zapadla přesně k tyči.
     
    35
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Domácí dokonale otáčejí nepříznivý vývoj utkání! Po velmi nenápadné akci se ke střele dostal Uwe Hesse. Jeho pokus byl zablokován, ale míč přistál přesně u MARKUSE ZIEREISE, jenž se nemýlil.
     
    33
    Regensburg právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Od poloviny hřiště šel do čtyr bránících hráčů HARIS HYSENI. Jihočesi tak dlouho couvali, až soupeře nechali vystřelit a Hyseniho rána na přední tyč skončila za zády gólmana Stanka
     
    25
    Šance přibývají na obou stranách. Po centru Hesseho se k hlavičce na malém vápně dostal zcela osamocený Ziereis, který ale trefil pouze dobře stojícího Staňka!
     
    23
    Velká šance Dynama! Jihočeši výborně zakombinovali na pravém křídle a Wermke poslal balón ideálně proti noze Kladrubského. Jeho ránu tečoval dezorientovaný obránce, ale míč si to namířil vedle brány.
     
    17
    Tak to byla velká šance! Úplně sám na bránu teď postupoval Markus Ziereis, avšak fantasticky chytající Staněk dokázal zlikvidovat i jeho tutovku.
     
    13
    Převaha Českých Budejovic mohla přinést druhou branku. Kladrubsského střelu po rozehrání rohového kopu však na brankové čáře zastavil bránící Urban!
     
    9
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se hned v úvodu zápasu ujímají vedení. Domácí obránce Sven Kopp vůbec nezvládl malou domů, když posunul míč přesně před PETRA BENÁTA. Ten v obrovské šanci nezaváhal a poslal míč přesně podél vybíhajícího gólmana.

    Radek Papáček

    Branky: 33. Hyseni, 35. Ziereis, 66. Schöpf, 68. Luge – 9. Benát, 53. Čermák

    Karty:   65. Hála (CEB)


    SSV Jahn Regensburg: Lerch – Odabas, Hofrath (46. Faber), Ziereis, Kopp, Schöpf, Luge, Hoffmann (78. Stingl), Hesse, Urban, Hyseni (81. Kappacher)
    Náhradníci: Pentke – Paulus, Kappacher, Faber, Stingl

    SK Dynamo Č. Budějovice: 1. poločas: Staněk – Klesa, Banovič, Novák, Vaněk – Čavoš, Kladrubský – Wermke, Benát, Lupták – Matějka
    2. poločas: Hajdušek – Banovič, Šourek, Jáša, Funda – Hála, Čermák – Pešek, Táborský, Lupták – Matějka

    Náhradníci: Hajdušek – Šourek, Jáša, Funda, Pešek, Hála, Čermák, Táborský
    bahis siteleri