NY Rangers – Dallas 6:7 (kon.) | Columbus – Carolina 4:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:6 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (kon.) | Calgary – Florida 5:2 (kon.)
Colorado – Chicago 4:6 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:0 (kon.) | Anaheim – Tampa 2:1 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Středa 18.01.2017, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Roman Polák (TOR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:58 (04:28:43)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Auston Matthews (TOR) 1+0
    2. Evander Kane (BUF) 1+0
    3. Nikita Zajcev (TOR) 0+1
    James Van Riemsdyk se může v současné chvíli pochlubit nejdelší sérií zápasů s bodem ze všech hráčů v NHL!

     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-27; Zablokované střely: 9-17; Vhazování: 62%-38%; Hity: 26-41; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
    Toronto Maple Leafs zvítězilo nad Buffalem a poprvé v letošní sezóně NHL vyhrálo v normální hrací době tři utkání v řadě.

     
    Buffalo se během druhé poloviny první třetiny ujalo zásluhou Kylea Okposa a Evandera Kanea dvoubrankového vedení, jenže Toronto během prostřední části předvedlo k radosti fanoušků v Air Canada Centre fantastický obrat, když se postupně prosadili Leo Komarov, Matt Martin a Auston Matthews. Po třetí brance Maple Leafs nahradil v bráně Buffala hodně naštvaného brankáře Robina Lehnera náhradník Anders Nilsson, ani on ovšem čisté konto nedokázal, když ve třetí třetině překonal James Van Rimsdyk a vstřelil vítězný gól. Za hosty již pouze snižoval William Carrier. Toronto vyhrálo utkání, v němž prohrávalo po první třetině od góly, poprvé od 28. prosince 2013, a stylově proti Buffalu. Konečný výsledek. Toronto Maple Leafs 4 Buffalo Sabres 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Před bránou Frederika Andersena vznikl obrovský závar, brankář Toronta ale nakonec dokázal puk vleže zmrazit!
     
    59:37
    Buffalo Sabres si vyžádalo oddechový čas. Hostující celek má necelých 23 sekund na to, aby vyrovnal na 4:4.
     
    59:37
    Auston Matthews na třetí pokus s pomocí Zacha Hymana dokázal vyhodit puk na zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:30
    Anders Nilsson naskočil na střídačku a Sabres to zkouší minutu a půl před koncem při hře bez brankáře!
     
    58:12
    Jake Gardiner vypálil prudce od modré čáry, Anders Nilsson měl ale dobrý výhled a puk ukryl ve své lapačce.
    57:37 William CARRIER - 4:3
     
    57:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    WILLIAM CARRIER si najel před bránu na bekhendové nahození Zemguse Girgensonse z pravého křídla a ostrého úhlu a nádherným golfovým úderem puk ze vzduchu poslal pod horní tyč. Sabres necelé tři minuty před koncem prohrávají v Air Canada Centre pouze o gól! Asistence: Zemgus Girgensons a Brian Gionta.
     
    57:05
    Leo Komarov vzápětí vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho velmi nebezpečná střela zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány bez teče!
     
    56:22
    Nazem Kadri na levém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho pokus minul bližší tyč.
     
    55:18
    Matt Hunwick na levém křídle vypálil od modré čáry a Anders Nilsson jeho tečovaný pokus našel v náručí.
     
    55:11
    Ryan O'Rielly nedokázal na levém křídle zachytit přihrávku svého spoluhráče a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra se přesouvá před Anderse Nilssona.
     
    54:22
    Maple Leafs se po vstřelení čtvrtého gólu dostali k další střele, Anders Nilsson ji ale ukryl ve svém náručí a přerušil hru. Následuje krátká reklamní přestávka.
    53:04 James van Riemsdyk - 4:2
     
    53:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hůl a poté krásnou střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Anderse Nilssona do bližšího horního rohu brány. Toronto rychle využilo přesilovou hru a vede 4:2! Asistence: Mitchell Marner a Nikita Zajcev.
     
    52:48
    Connor Brown byl za bránou Sabres tvrdě dohrán, když si ho najel Zach Bogosian a pravým ramenem ho narazil na mantinel. Následovaly dvě minuty za držení.
     
    52:12
    Nazem Kadri pálil z levého kruhu pro vhazování a Matt Hunwick vzápětí od modré čáry, Anders Nilsson si ale s oběma pokusy bez potíží poradil a ukryl je v náručí.
     
    51:35
    Evander Kane se ocitl z ničeho nic v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a bekhendem dobře mířil do bližšího horního rohu brány, jenže Frederik Andersen ji lapačkou vyškrábl mimo! Vyrovnání se v Air Canada Centre nekoná.
    51:11 Útočník Connor Brown a jeho nádherná stahovačka!
     
    51:11
    Connor Brown předvedl nádhernou stahovačku a mezi kruhy pro vhazování se ocitl ve velké šanci, Anders Nilsson ale jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem skvěle vyrazil!
     
    49:37
    Matt Moulson krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, Frederik Andersen ale jeho pokus letící těsně nad ledem pravým betonem vykopl! Toronto stále drží těsné vedení 3:2.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:15
    Frederik Andersen za bránou zastavil nahození Toronta a po pěkné otočce přesně rozehrál.
     
    48:40
    Maple Leafs vyhazovali puk podél střídaček na zakázané uvolnění, jenže kotouč měl malou rychlost a hokejisté Sabres museli v pravém rohu ledové plochy hrát.
     
    47:52
    Justin Falk pálil na levém křídle z ostrého úhlu, Frederik Andersen ale jeho pokus ukryl v náručí a po jeho zákroku přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
     
    47:23
    Sabres vypálili z mezikruží, jejich střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Frederik Andersen hrudí vyrazil mimo a připsal si další dobrý zákrok.
     
    46:57
    Roman Polák na pravém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která po jemné teči zamířila vedle vzdálenější levé tyče a Anders Nilsson zasahovat nemusel.
     
    46:04
    Toronto pálilo od modré čáry vedle pravé tyče a po odrazu puku od mantinelu za bránou se snažil v blízkosti levé tyče dostat k dorážce Tyler Bozak, ve své snaze ale neuspěl.
     
    45:58
    Anders Nilsson ukryl nahození Maple Leafs z levého křídla ve své lapačce a po snadném zákroku přerušil hru.
     
    45:27
    Sabres se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, z pravého kruhu pro vhazování a následné levého ale připraveného Frederika Andersena překonat nedokázali.
     
    44:36
    Maple Leafs vzápětí zkusili štěstí na levém křídle, Anders Nilsson ale jich střelu z ostrého úhlu vyrazil mimo.
     
    43:59
    Nikita Zajcev nabral na pravém křídle rychlost a střelou zápěstím dobře mířil mezi betony Anderse Nilssona, brankář Sabres se ale nachytat nenechal a jeho pokus betony vyrazil!
     
    43:12
    Sabres se dostali na vrcholu kruhu pro vhazování ke střele, která byla přizvednuta vysoko do vzduchu a skončila v pravém rohu útočného pásma Buffala.
     
    42:10
    Maple Leafs se nepodařilo rozehrát a podél střídaček puk vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    42:04
    Evander Kane napřáhl na levém křídle ke střele, která z úhlu zamířila do lapačky Frederika Andersena.
     
    41:42
    Maple Leafs dokonale vyšel vstup do druhé třetiny, když skórovali po pouhých 32 sekundách, a i závěrečné části chtějí co nejdříve skórovat a pojistit svůj náskok.
     
    40:16
    Leo Komarov v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, Anders Nilsson byl ale připravený a jeho dělovou ránu ukryl ve svém náručí.
     
    40:01
    V Air Canada Centre začala závěrečná třetí třetina, do které Maple Leafs vstupují po skvělém obratu za stavu 3:2. V bráně Sabres je náhradník Anders Nilsson.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 19-19; Zablokované střely: 8-13; Vhazování: 61%-39%; Hity: 16-29; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné min.: 2-0.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:26.
    VIDEO: Pozdrav mezi Leo Komarovem a Tylerem Bozakem.

    Team love ❤️❤️❤️❤️❤️#TMLTalk

    Video zveřejněné uživatelem Toronto Maple Leafs (@mapleleafs),


     
    Leo Komarov skvělou tečí po pouhých 32 sekundách od zahájení druhé třetiny poslal Toronto zpět do hry a odstartoval jeho fantastický obrat, když se v polovině utkání během necelých dvou minut prosadili Matt Martin a Auston Matthews, přičemž vyrovnávací brance Maple Leafs předcházela chyba Robina Lehnera. Brankář Buffala Sabres nedokázal puk udržet ve svém náručí a po inkasování třetího gólu ho v bráně nahradil náhradník Anders Nilsson. Skóre po druhé třetině: Toronto Maple Leafs 3 Buffalo Sabres 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:58
    Nazem Kadri na levém křídle nabral obrovskou rychlost a z ostrého úhlu nahazoval puk před bránu, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by ho usměrnil mezi tři tyče.
     
    38:09
    Zach Bogosian na levém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která od modré čáry těsně nad ledem mířila k přední tyči, Frederik Andersen byl u ní ale včas a pravým betonem jeho nebezpečný pokus vyrazil!
     
    37:33
    Mitchell Marner se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici, jenže dlouho míchal s pukem a proti dvojnásobné přesile o něj nakonec přišel.
     
    36:16
    Na opačné straně pálil z levého kruhu pro vhazování Ryan O'Rielly, Frederik Andersen šel ale rychle do kolen a na bližší tyči jeho pokus břichem vyrazil.
     
    35:35
    Jake Gardiner na levém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Anders Nilsson moc dobře neviděl, nakonec ji ale hrudí dokázal vyrazit!
     
    35:26
    Maple Leafs z pravého kruhu pro vhazování pálili nepřesně a Sabres podél hrazení vyhodili puk na zakázané uvolnění. Vhazování před bránou Sabres.
     
    34:12
    Brian Gionta na levém křídle rychle vypálil, jeho střela ale zamířila pouze do náruče Frederika Andersena.
     
    33:32
    Auston Matthews středem vyrazil do protiútoku dva na dva a žabičkou chtěl na pravém křídle uvolnit Zacha Hymana, což se mu sice podařilo, jeho spoluhráč se ale ocitl ze střeleckého úhlu a skončil s pukem za bránou.
     
    32:35
    Sabres vyhodili puk na zakázané uvolnění a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Leafs vedou 3:2.
     
    31:48
    Brankář Buffala ale určitě není naštvaný na to, že byl vystřídat, ale na to, jaké chyby se při druhém gólu dopustil. Na první pohled nenápadné nahození mu prošlo mezi betony a Maple Leafs vyrovnali.
     
    31:00
    Robin Lehner po první třetině držel čisté konto, jenže po přestávce přišla sprcha střel, po které během pár okamžiků inkasoval třikrát v řadě a vzteky zahodil masku poté, co ho v bráně nahradil Anders Nilsson.
     
    29:45
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Robin Lehner, přichází Anders Nilsson.
    29:45 Auston MATTHEWS - 3:2
     
    29:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS si najel mezi kruhy na přihrávku Zacha Hymana zpoza brány a nádhernou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Robina Lehnera přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Toronto vstřelilo během pár okamžiků dva góly a otočilo utkání k radosti fanoušků rychle na svou stranu! Asistence: Zach Hyman a Connor Brown.
     
    29:12
    William Carrier mohl Sabres rychle vrátit zpět do vedení po rychlém přečíslení dva na jednoho, když z mezikruží mířil pod horní tyč, Frederik Andersen ale vsedě dokázal jeho pokus lapačkou vyrazit před sebe a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou! Spektakulární a velice důležitý zákrok.
     
    28:49
    Nikita Zajcev na pravém křídle napřáhl k nádherné střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ale pravým betonem jeho pokus skvěle vyrazil mimo!
    28:28 Matt MARTIN - 2:2
     
    28:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MATT MARTIN na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na bránu a kotouč po nepřesvědčivém zákroku Robina Lehnera mezi jeho betony prošel pomalu do brány – 2:2!
     
    27:29
    Tyler Bozak mohl pálit na pravém křídle, ještě se ale rozhodl přihrávat mezi kruhy pro vhazování a útok Leafs ztroskotal. Sabres nyní dobře přerušili snahu Toronta.
     
    27:01
    Mitchell Marner v pravém kruhu napřáhl po rychlém protiútoku Maple Leafs k pěkné střele zápěstím, která zamířila vedle bližšího horního rohu brány a vzápětí skončila v ochranné síti! .
     
    26:28
    Robin Lehner vyjel za svou bránu, aby holí zastavil nahození Toronta pro jednoho ze svůj spoluhráčů.
     
    26:06
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, během které si můžeme říci, že Toronto do druhé třetiny nastoupilo bez Morgana Riellyho, který podle všeho utrpěl zranění v dolní části těla.
     
    25:51
    Nazem Kadri napřáhl mezi kruhy pro vhazování k velmi nebezpečné střele, která letěla těsně nad ledem, Robin Lehner byl ale připraven a nadvakrát ji zastavil!
     
    25:39
    Auston Matthews na levém křídle nabral obrovskou rychlost a z úhlu napřáhl ke střele, kterou Robin Lehner vyrazil poté, co skvěle ucpal prostor u své pravé tyče.
     
    24:40
    Robin Lehner stál ve své bráně a musel si dávat velký pozor, aby nahození Leafs holí poslal do bezpečí.
     
    23:45
    Vyloučený Mitchell Marner je zpět na ledě a Buffalo Sabres úvodní přesilovou hru utkání využít nedokázalo.
     
    23:17
    Evander Kane napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele, Frederik Andersena šel ale rychle do kolen a jeho střelu během přesilové hry Sabres betonem vyrazil!
     
    22:09
    Ryan O'Rielly a Jack Eichel se v blízkosti levé tyče dostali v rychlém sledu ke střele, jejich pokusy z úhlu ale skončily pouze v náruči připraveného Frederika Andersena, který potřetí v zápase zatím neinkasoval!
     
    21:45
    Zach Bogosian objížděl rychle svou bránu a zezadu byl jasně podražen Michellem Marnerem.
     
    21:17
    Sam Reinhart si najel na bránu na nádhernou přihrávku z pravého křídla, jenže ji nějakým záhadným způsobem nedokázal poslat za záda Frederika Andersena!
    20:32 Leo KOMAROV - 1:2
     
    20:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nazem Kadriho na levém křídle napřáhl od mantinelu ke střele zápěstím, kterou těsně před bránou tečoval LEO KOMAROV a puk se nakonec od pravé nohy vracejícího se Evandera Kanea odrazil těsně nad ledem k pravé tyči. Maple Leafs hodně rychle snížili a prohrávají pouze o gól! Asistence: Nazem Kadri a William Nylander.
     
    20:01
    Ryan O'Rielly vyhrál úvodní vhazování druhé třetiny, do které Sabres vstupují s dvoubrankovým vedením 2:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-9; Zablokované střely: 4-6; Vhazování: 75%-25%; Hity: 8-13; Přesilové hry: 0/0-0/0; Trestné minuty: 0-0.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:32.
    Hráči Toronta Maple Leafs se chystají na Centennial Classic.

     
    Toronto mělo sice skvělý vstup do utkání, jenže na opačné straně po chybné rozehrávce brankáře Frederika Andersena poslal do Sabres vedení Kyle Okposo. Maple Leafs mohli v závěru úvodní části vyrovnat, jenže krásná střela Zacha Hymana skončila na tyči a 33 sekund před přestávkou se na opačné straně z ničeho nic prosadil Evander Kane. Skóre po první třetině: Toronto Maple Leafs 0 Buffalo Sabres 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:27 Evander KANE - 0:2
     
    19:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    Brian Gionta po levém křídle vyrazil do útoku a od mantinelu puk přiťukl EVANDEROVI KANEOVI, který napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování bez přípravy ke střele s příklepem, která po ledě zamířila pod levým betonem Frederika Andersena ke vzdálenější pravé tyči. Buffalo se těsně před přestávkou ujalo vedení 2:0! Asistence: Brian Gionta a Jake McCabe.
     
    19:05
    Sabres se v závěru první třetiny ocitli pod velkým tlakem a raději puk nyní vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:31
    Matt Hunwick od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se po pravém betonu Robina Lehnera svezla mimo a Toronto se marně snaží odpovědět.
    17:40 Nádherná střela Zacha Hymana skončila na pravé tyči!
     
    17:40
    Zach Hyman v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Robina Lehnera mířila ke vzdálenější pravé tyči, nakonec se ale od její vnější hrany odrazila zpět do hry! Nádherný pokus.
     
    17:15
    Nikita Zajcev a Nazem Kadri na pravém křídle po neúspěšné akci Sabres v rychlém sledu vypálili z pravé strany útočného pásma, jejich střely ale byly zablokovány.
     
    16:18
    Nikita Sošnikov se na pravém křídle jako lev rval o puk, v rohu útočného pásma o něj ale proti dvojnásobné přesile přišel. Buffalo se ubránilo a mohlo vyrazit směrem vpřed.
     
    15:10
    Jake Gardiner ze středního pásma napálil puk podél hrazení do útočné třetiny Maple Leafs, domácím hokejistům se ale vzápětí kotouč dojet na pravém křídle nepodařilo.
     
    14:20
    Nikita Zajcev na pravém křídle vypálil po ledě ihned po vhazování, jeho následná střela ale byla těsně před Robinem Lehnerem nakonec zablokována.
    VIDEO: Ještě jednou špatná rozehrávka Frederika Andersena.

     
    14:11
    Zach Bogosian na levém křídle opět rozehrával, tentokrát ale vyhodil puk z obranného pásma na střídačku Toronta. Hra byla přerušena a na řadu přichází další reklamní přestávka. Buffalo v Air Canada Centre vede nad Torontem Maple Leafs 1:0.
     
    13:20
    Nikita Sošnikov napadal rozehrávku Sabres, Zach Bogosian se ale zmocnil puku a po objetí brány rozehrál.
     
    12:17
    Maple Leafs se před pár okamžiky dostali v pravém kruhu pro vhazování v rychlém sledu ke dvěma střelám, obě dvě ale byly sraženy mimo a Robin Lehner zasahovat nemusel.
     
    11:54
    Mitchell Marner se ocital na levém křídle u mantinelu v šanci, ke střele se ale nakonec neodhodlal a bekhendem posunul puk podél hrazení za bránu Robina Lehnera.
     
    11:33
    Sabres se vzápětí chystali vrátit do útočného pásma, jejich dlouhá přihrávka ale skončila na zakázaném uvolnění.
     
    11:06
    Sabres ihned po vhazování na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhli k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ji ale levým betonem dobře vyrazil!
     
    10:57
    Sam Reinhart se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení, jeho zakončení ale bylo slabé a skončilo v náručí Frederika Andersena. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    10:41
    Rasmus Ristolainen na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu, jeho pokus ale těsně nad ledem zamířil mimo.
    10:16 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    10:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Frederik Andesen pod tlakem špatně rozehrál a KYLE OKPOSO z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím po zpracování puku pravou rukavicí zamířil nad jeho lapačkou k bližší pravé tyči! Obrovská chyba brankáře Leafs, po které Sabres vedou 1:0, a nic na tom nezměnila ani Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, o které se ani omylem nejednalo.
     
    09:05
    Matt Moulson krásně objel bránu a vzápětí před ní zpětnou přihrávkou našel Ryana O'Riellyho, tomu ale střela zápěstím bez přípravy nesedla a trefil pouze hruď Frederika Andersena!
     
    08:47
    Frederik Andersen se rychle vydal ze své brány, aby na levé straně obranného pásma volný puk těsně před Evanderem Kanem odpálil holí do bezpečí! Dobré čtení hry.
     
    08:03
    Sam Reinhart mezi kruhy pro vhazování napřahoval k nebezpečné střele zápěstím, do zakončení ho ale nakonec nepustil fantastický Auston Matthews.
     
    07:48
    Maple Leafs sice rozehrávku brankáře Sabres zachytili, vzápětí se ale k ničemu nedostali a hokejisté hostujícího celku vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    07:10
    Robin Lehner se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Maple Leafs podél hrazení a před napadajícím Leo Komarovem rozehrál bekhendem, což se mu úplně nepovedlo.
    Herní plán Toronta, který by měl proti Buffalu vést k výhře.

     
    06:42
    Ryan O'Rielly napřáhl v pravém kruhu pro vhazování po rychlém útoku Sabres k prudké střele, Frederik Andersen měl ale skvělý výhled a puk lapil do své lapačky.
     
    05:44
    Nikita Sošnikov si z levého křídla skvěle sjel před bránu, jeho následná bekhendová střela mířící ke vzdálenější pravé tyči ale skončila v lapačce Robina Lehnera.
     
    05:39
    Sabres se ocitli pod tlakem a raději puk vyhodili přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    05:31
    Mitchell Marner bojoval v levém rohu útočného pásma o puk zřejmě s Taylorem Fedunem, který ho o něj po pár sekundách dokázal připravit a bez problému rozehrál.
     
    04:36
    Maple Leafs před bránou Robina Lehnera vytvořili obrovský závar, jenže jejich střela v blízkosti levé tyče byla příliš slabá a skončila na výstroji brankáře Robina Lehnera!
     
    04:14
    Oba týmy vstoupily do utkání pořádně zostra a hra se v rychlém tempu přelévá ze strany na strany, navíc přináší jednu brankovou příležitost za druhou. Nezaujatý divák se musí bavit.
     
    03:17
    Nazem Kadri nabral obrovskou rychlost a na vnitřní straně levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která letěla těsně nad ledem a Robin Lehner ji opět pravým betonem vyrazil.
     
    01:57
    Brian Gionta napřáhl v pravém kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Frederik Andersen ji ale skvěle vyrážečkou vyrazil!
     
    01:37
    Mitchell Marner se ocitl před bránou ve slibné šanci, jenže orazítkoval pouze pravý beton Robina Lehnera.
     
    00:57
    Jack Eichel na levém křídle vyrazil do přečíslení 2 na 1 a žabičkou hledal ze druhé vlny najíždějícího Marcuse Foligna, jenže přes jednoho z hráčů Maple Leafs přihrát nedokázal.
     
    00:50
    Zach Hyman na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a prověřil pozornost Robina Lehnera, který jeho pokus vyrazil pravým betonem mimo a připsal si těžký zákrok!
     
    00:01
    V Air Canada Centre právě začalo utkání, ve kterém se Toronto Maple Leafs od 20. prosince představuje teprve podruhé. Soupeřem domácího celku je Buffalo Sabres.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V sestavě domácího Toronta nechybí český obránce Roman Polák, zatímco ze sestavy Buffala opět vypadl útočník Tyler Ennis, který se vrátil do sestavy proti Dallasu a po vstřelení gólu po pouhých 19 sekundách je opět mimo hru, nemělo by to být ovšem nadlouho.
    Pohled do potemnělého a nádherného Air Canada Centre.

     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Carrier, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Moulson, C. O'Reilly, Deslauriers. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Jon McIsaac,Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, David Brisebois.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká stopa v utkání:

    Roman Polák (TOR) 2+2, +/- 0
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    04.11.16 Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs 1:2
     
    Buffalo Sabres:

    Buffalo se po domácí výhře 4:1 nad Dallasem představí na ledě Toronta, proti kterému se postaví do brány brankář Robin Lehner poté, co proti Stars předvedl 31 zákroků a pustil za svá záda jediný gól. Útočník Tyler Ennis se prosadil po pouhých 19 sekundách poté, co se do sestavy Sabres vrátil poprvé od 8. listopadu a kvůli zranění třísel vynechal 30 zápasů. Jack Eichel se poprvé v NHL představí proti Austonovi Matthewsovi, se kterým se velice dobře zná z amerického národního týmu do 18 let a týmu Severní Ameriky, v jehož dresu se společně představili na Světovém poháru 2016.
     
    Toronto Maple Leafs:

    Toronto Maple Leafs vstupuje do druhé poloviny letošní sezóny se stejným bodovým ziskem jako Ottawa, se kterou bojuje v Atlantické divizi o třetí místo. Maple Leafs vyhráli dvakrát v řadě a z posledních 10 zápasů činí jejich bilance 8 výher a 2 porážky. V bráně začne Frederik Andersen poté, co Curtis McElhinney vychytal týmu výhru proti Senators.
     
    Toronto Maple Leafs shodným výsledkem 4:2 vyhrálo na ledě New Yorku Rangers a Ottawy Senators a na sérii dvou vítězství v řadě se bude snažit navázat po návratu domů v Air Canada Centre proti Buffalu Sabres, které v posledním utkání zámořské NHL porazilo Dallas a ukončilo sérii dvou proher v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Komarov (Kadri, W. Nylander), 29. M. Martin, 30. Matthews (Hyman, Co. Brown), 54. J. van Riemsdyk (Marner, N. Zajcev) – 11. Okposo, 20. E. Kane (B. Gionta, McCabe), 58. Carrier (Girgensons, B. Gionta)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Buffalo Sabres: Lehner (30. A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Carrier, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Moulson, C. O'Reilly, Deslauriers. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Jon McIsaac,Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, David Brisebois

    Diváci: 19122
    bahis siteleri