NY Rangers – Dallas 6:7 (kon.) | Columbus – Carolina 4:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Ottawa 4:6 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (kon.) | Calgary – Florida 5:2 (kon.)
Colorado – Chicago 4:6 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:0 (kon.) | Anaheim – Tampa 2:1 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Středa 18.01.2017, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:37 William CARRIER - 4:3
     
    57:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    WILLIAM CARRIER si najel před bránu na bekhendové nahození Zemguse Girgensonse z pravého křídla a ostrého úhlu a nádherným golfovým úderem puk ze vzduchu poslal pod horní tyč. Sabres necelé tři minuty před koncem prohrávají v Air Canada Centre pouze o gól! Asistence: Zemgus Girgensons a Brian Gionta.
    53:04 James van Riemsdyk - 4:2
     
    53:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hůl a poté krásnou střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Anderse Nilssona do bližšího horního rohu brány. Toronto rychle využilo přesilovou hru a vede 4:2! Asistence: Mitchell Marner a Nikita Zajcev.
    29:45 Auston MATTHEWS - 3:2
     
    29:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS si najel mezi kruhy na přihrávku Zacha Hymana zpoza brány a nádhernou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Robina Lehnera přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Toronto vstřelilo během pár okamžiků dva góly a otočilo utkání k radosti fanoušků rychle na svou stranu! Asistence: Zach Hyman a Connor Brown.
    28:28 Matt MARTIN - 2:2
     
    28:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MATT MARTIN na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na bránu a kotouč po nepřesvědčivém zákroku Robina Lehnera mezi jeho betony prošel pomalu do brány – 2:2!
    20:32 Leo KOMAROV - 1:2
     
    20:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nazem Kadriho na levém křídle napřáhl od mantinelu ke střele zápěstím, kterou těsně před bránou tečoval LEO KOMAROV a puk se nakonec od pravé nohy vracejícího se Evandera Kanea odrazil těsně nad ledem k pravé tyči. Maple Leafs hodně rychle snížili a prohrávají pouze o gól! Asistence: Nazem Kadri a William Nylander.
    19:27 Evander KANE - 0:2
     
    19:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    Brian Gionta po levém křídle vyrazil do útoku a od mantinelu puk přiťukl EVANDEROVI KANEOVI, který napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování bez přípravy ke střele s příklepem, která po ledě zamířila pod levým betonem Frederika Andersena ke vzdálenější pravé tyči. Buffalo se těsně před přestávkou ujalo vedení 2:0! Asistence: Brian Gionta a Jake McCabe.
    10:16 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    10:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Frederik Andesen pod tlakem špatně rozehrál a KYLE OKPOSO z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím po zpracování puku pravou rukavicí zamířil nad jeho lapačkou k bližší pravé tyči! Obrovská chyba brankáře Leafs, po které Sabres vedou 1:0, a nic na tom nezměnila ani Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, o které se ani omylem nejednalo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Komarov (Kadri, W. Nylander), 29. M. Martin, 30. Matthews (Hyman, Co. Brown), 54. J. van Riemsdyk (Marner, N. Zajcev) – 11. Okposo, 20. E. Kane (B. Gionta, McCabe), 58. Carrier (Girgensons, B. Gionta)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Buffalo Sabres: Lehner (30. A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Carrier, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Moulson, C. O'Reilly, Deslauriers. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodčí: Jon McIsaac,Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, David Brisebois

    Diváci: 19122
    bahis siteleri