Mladá Boleslav – Slavia 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 5:3 (kon.) | Vsetín – Písek 3:1 (kon.)
Havířov – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Liberec – Jihlava 0:5 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 4:8 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Sparta – Zlín 5:2 (kon.) | Kolín – Letňany 1:6 (kon.)
K. Vary – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Chomutov – Pardubice 0:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (1:1, 2:3, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 20.01.2017, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Extraliga staršího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    39:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se však ještě před sirénou dostávají na dostřel! Po vyhraném vhazování se ke střele postavil JOSEF PODLAHA a svým milimetrovým projektilem trefil přesně levou šibenici. Asistence: Ludvík Rutar, Daniel Paťava.
     
    38:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté své nabyté sebevědomí potvrdili přesilovkovou brankou! Po rychlém přenesení hry se k ráně postavil MICHAL TEPLÝ a před zčásti odkrytou klecí se už nemýlil. Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    31:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme tady možná trhák! Zaskočenou olomouckou obranu totiž ještě více uzemnil po krátkém náporu střílející VIKTOR HORÁK. Hosté tak kompletně otáčejí vývoj zápasu, který už vypadal pro Olomouc celkem pohodový vedením. Asistence: Tomáš Křehlík, Vojtěch Veverka
     
    31:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté ale kontrují! O vyrovnání se dnes svou druhou branou postaral DAVID DONDA, když si najel před bránu přesně v momentu, když k němu přišel přesný puk od mantinelu. Asistence: Michal Teplý.
     
    26:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí svůj lak zužitkovali! Po dalším breaku si zapisuje DAVID ŠTEFKA, kterého si našel pohledem a zpětným pasem Rutar. Blažek byl bez významnější šance na úspěšný zákrok. Asistence: Ludvík Rutar.
     
    13:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hokejovou lahůdkou však domácí kontrují! Nejúdernější duo Olomouce se postaralo o efektní akci, když nejprve Podlaha prošel sebevědomě až před Blažka a ještě nahrál úplně volnému MIROSLAVU SKOPALOVI, který kotouč zblízka napálil přesně pod břevno. Asistence: Josef Podlaha.
     
    10:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku! Po střele od mantinelu si ještě do její trajektorie stačil dostat svoji hokejku DAVID DONDA, čímž také pořádně zmátl olomouckého golmana, který nestačil na změnu směru zareagovat. Asistence: Jakub Rubner, Vojtěch Holenda.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 14. Skopal (Podlaha), 27. Štefka (Rutar), 40. Podlaha (Rutar, Paťava) – 11. Donda (Rubner, Holenda), 32. Donda (Teplý), 32. Horák (Křehlík, Veverka), 39. Teplý (Holenda)


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Rutar, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš (C), Vosátko – Krátký, Rosecký, Podlaha, Aulehla, Paťava, Skopal, Kalač, Kořenek, Kret, Štefka
    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Polák, Adam, Rubner, Horák, Krejčí – Piskač, Pejchal, Donda, Kohout, Tecl, Holenda (C), Křehlík, Přibyl, Veverka, Pokorný, Cachnín, Teplý

    Rozhodčí: Přikryl – Novotný, Dopitová
    bahis siteleri