Boston – Chicago 0:1 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:7 (kon.)
New Jersey – Montreal 1:3 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Florida 2:1 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 5:3 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Florida Panthers
Sobota 21.01.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:07 Luca SBISA - 2:1
     
    43:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Třetí třetina nakonec začíná lépe pro Vancouver Canucks, kteří využívají hned jednu z prvních šancí v závěrečné části zápasu. Roberto Luongo nejdříve výborně vyrazil levým ramenem střelu Daniela Sedina, pak se ale dostal ke kotouči v prostoru mezi kruhy další hráč Kosatek. Jmenovitě LUCA SBISA, jenž sice neměl moc času na zpracování kotouče, přesto jej bez zaváhání poslal do sítě. Kanadský klub dnes poprvé vede a je o gól napřed. Teď bude záležet na tom, jak dokáže Floridu udržet na uzdě. Bez asistence.
    25:50 Henrik SEDIN - 1:1
     
    25:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenže celek z Východní konference se z těsného vedení radoval jen pár okamžiků. Následná protiakce končí v brance doposud skvělého Roberta Luonga. A zároveň je to veliká sláva, protože střelec této trefy HENRIK SEDIN dosahuje úctyhodného milníku, jenž je oceňován nejen fanoušky a jeho spoluhráči, ale i jeho bývalým kamarádem z kabiny a nyní soupeřem Robertem Luongem. Sedin totiž zaznamenal tisící bod v National Hockey League a radost je kolem toho v hale opravdu veliká. Puk skončil v síti po drážce z brankoviště. Pokračujeme tedy za stavu 1:1. Asistence: Daniel Sedin, Alexander Edler.
    23:45 Jaromír JÁGR - 0:1
     
    23:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak se přeci jen Florida dočkala první branky v zápase z přesilové hry, i když to s jejími šancemi na využití početní výhody nevypadalo už moc dobře. Pak ale puk za branku Ryana Millera zavezl McCann. Ten tušil, že nemůže z takové pozice zakončovat, a tak povedeně posunul na českou legendu JAROMÍRA JÁGRA. Ten už měl docela snadnou práci, uklidil kotouč za Ryana Millera. Canucks tedy musejí dohánět na začátku prostředního dějství těsný náskok, Panthers zatím vytěžili v tomto mači z úplného minima maximum. Asistence: Jared McCann, Jonathan Marchessault.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 26. H. Sedin (D. Sedin, Edler), 44. Sbisa – 24. Jágr (McCann, Marchessault)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, Trjamkin, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – Bärtschi, Horvat, Burrows – M. Granlund, B. Sutter, Megna – B. Gaunce, Chaput, Skille.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Pysyk, Matheson, Demers, Kindl, Ekblad – McCann, Trocheck, Jágr – Marchessault, J. Jokinen, R. Smith – MacKenzie, Sgarbossa, Sceviour – S. Thornton, McKegg, P. Thompson.

    Rozhodčí: Lee, Pochmara – Knorr, Mach

    Diváci: 18 865
    bahis siteleri