Havířov – Kladno 4:3 (kon.) | Kolín – Slavia 5:8 (kon.) | Vsetín – Havlíčkův Brod 4:7 (kon.)
Olomouc – Písek 9:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 3:2 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 2:1 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Sparta – Třinec 4:5 (kon.)
K. Vary – Pardubice 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Plzeň – Zlín 1:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 4:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:6 (3:1, 3:3, 3:2)
IHC Králové Písek
Sobota 21.01.2017, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    58:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Ani Písku zřejmě hra ve čtyřech nevadí. Rychlonohý PATRIK ŠEBESTA se protáhl až před olomouckou branku a snížil znovu na tříbrankový rozdíl střelou k pravé tyči. Písecký kapitán si tak připsal hattrick. Bez asistence.
     
    57:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí dokazují, že i ve čtyřech jim to jde. Písek trochu zapomněl na TOMÁŠE DAJČARA, který se dostal až před branku Písku a přidal už devátou branku Hanáků. Bez asistence.
     
    51:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Chvíli po návratu Skopala z trestné se Olomoučtí radují z další branky. Právě Skopal posunul před píseckou svatyní puk na MARTINA PĚCHU, který z levé strany poslal kotouč mezi betony Křepely. Asistence: Miroslav Skopal.
     
    45:59
    Písek právě vstřelil branku!
    Olomoucký brankář se zřejmě nepochopil s vracejícími se hráči a vyjel z branky vypíchnout puk Šebestovi, který se řítil sám na branku. Došlo ale ke srážce několika hráčů, a tak bylo za Galuškův zákrok za hranou pravidel nařízeno trestné střílení. PATRIK ŠEBESTA pak nenápadnou střelou mezi betony v samostatném nájezdu prostřelil domácího strážce svatyně. Bez asistence.
     
    41:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovou hru a znovu si berou svůj tříbrankový náskok zpět, a to po střele MIROSLAVA SKOPALA. Asistence: Tomáš Dajčar, Martin Pěcha.
     
    36:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Znovu se potvrdilo pravidlo "nedáš – dostaneš", když přesně za Galušku mířil kapitán Písku PATRIK ŠEBESTA. Asistence: Adam Novák, Tomáš Stauber.
     
    33:45
    Písek právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Haklovi napravil o pár vteřin později MATĚJ POKORNÝ, když dorazil puk z levé strany ke vzdálenější tyči. Asistence: Frederik Hakl, Jakub Kopenec.
     
    32:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci znovu těží z důrazu před brankou, když se před Křepelou protáhl VÍTĚZSLAV KRET a doklepl puk za záda píseckého brankáře. Bez asistence.
     
    28:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MATĚJ KOŘENEK se před brankou dobře zorientoval a z těsné blízkosti doklepl puk za Křepelu. Olomoucká jednadvacítka tak zkompletovala hattrick. Asistence: David Kalač.
     
    26:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují utkání a snižují náskok Hanáků na dva góly. Střelou z pravé strany a pod lapačku dokázal Galušku překonat FREDERIK HAKL, Asistence: Jan Lang.
     
    22:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Naopak MATĚJ KOŘENEK byl úspěšnější, když z těsné blízkosti poslal puk nad Křepelovo rameno, a připsal si tak druhý gól v utkání. Asistence: Tomáš Dajčar, David Štefka.
     
    19:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Jen chvíli před koncem první periody Písek snižuje náskok po krásné akci Staubera, Šebesty a zakončujícího MATĚJE NOVOTNÉHO, který po pár přihrávkách zakončoval z levé strany do odkryté brány. Asistence: Tomáš Stauber, Patrik Šebesta.
     
    16:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Chvíli před koncem přesilovky Kohouti navyšují svůj náskok, když se tvrdou střelou z pravého kruhu trefil mezi Kříže a tyčku navrátilec do sestavy MARTIN PĚCHA. Asistence: David Štefka, Miroslav Skopal.
     
    12:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Písečtí doplatili na chvilkovou nepozornost. Kohouti se ve vlastním oslabení dostali do rychlého protiútoku a MATĚJ KOŘENEK prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Stanislav Harabiš, David Kalač.
     
    04:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přidělali Písku pořádné starosti a po pár přihrávkách otevírají skóre zápasu! Vyražený puk dokázal včas sklepnout za záda přesouvajícího se Kříže MIROSLAV SKOPAL. Asistence: Martin Pěcha.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 5. Skopal (Pěcha), 13. Kořenek (Harabiš, Kalač), 17. Pěcha (Štefka, Skopal), 22. Kořenek (Dajčar, Štefka), 29. Kořenek (Kalač), 33. Kret, 42. Skopal (Dajčar, Pěcha), 52. Pěcha (Skopal), 58. Dajčar – 20. Novotný (Stauber, Šebesta), 27. Hakl (Lang), 34. Pokorný (Hakl, Kopenec), 37. Šebesta (Novák, Stauber), 46. Šebesta (TS), 59. Šebesta


    HC Olomouc: Galuška (Schejbal) – Dajčar, Bahounek, Kažimír, Harabiš, Holiš, Vosátko – Rosecký, Krátký, Aulehla, Paťava, Pěcha (C), Skopal, Kalač, Kořenek, Kret, Štefka.
    IHC Králové Písek: Kříž (21.Křepela) – Kopenec, Pokorný, Kukla, Lang, Štěcha, Kroupa – Waller, Vokoun, Hakl, Novotný, Norris, Novák, Přibyl, Šebesta (C), Stauber, Pechlát.

    Rozhodčí: Netopil – Kučera, Valentík
    bahis siteleri