Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 2:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Kladno – Jihlava 5:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 23.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Nejproduktivnější obránce domácího celku ALEŠ HOLÍK zariskoval a nahodil puk od modré čáry na prázdnou branku! Jeho pokus prosvištěl až za brankovou čáru a domácí pojišťují svou výhru! Bez asistence.
     
    45:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek se vrací zpět do hry! Miha Štebih v útočném pásmu přiklepl puk LUKÁŠI JAŠKOVI, který pohotovou střelou prostřelil bezmocného brankáře! Asistence: Miha Štebih, Adam Rufer.
     
    18:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov si však bleskově bere nazpátek dvoubrankové vedení! Daněček nevěděl, kde skončil kotouč po prudké přihrávce. Puk nakonec vyplaval před volného MARKA ŠVECE, který měl snadnou práci. Asistence: Vojtěch Zadražil, Matouš Venkrbec.
     
    17:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek snižuje z rychlého protiútoku! Hosté přečetli špatnou rozehrávku Prostějova, předali si kotouč v útočném pásmu a MARIAN ADÁMEK doklepl kotouč do odkryté branky! Asistence: Antonín Pechanec, Aron Chmielewski.
     
    13:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi se i navzdory zlomené hokejce udrželi v útočném pásmu a pokračovali v zámku soupeře. JAKUB ŠLAHAŘ se odhodlal ke střele a nádhernou ránou trefil šibenici! Asistence: Lukáš Luňák, Lukáš Žálčík.
     
    03:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí Prostějov se ujímá vedení! Do nahození od modré čáry vložil svou hokejku LUKÁŠ ŽÁLČÍK a kotouč se pro Daněčka odrazil tak nešťastně, že se od ledové plochy odrazil za jeho záda! Asistence: Daniel Kolář, Radim Matuš.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Žálčík (D. Kolář, Matuš), 14. Šlahař (Luňák, Žálčík), 19. Švec (V. Zadražil, Venkrbec), 60. A. Holík – 18. Adámek (Pechanec, Chmielewski), 46. Jašek (Štebih, Rufer)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – Protivný, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil, T. Kvapil, A. Holík (A) – Martin Novák, Rudovský, L. Krejčík – Luňák, Venkrbec (C), Švec – Matuš, Šlahař, Žálčík – Augustin, Hozák, Indra – Zabloudil.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Šimboch) – Kania (A), Adámek, Štebih, D. Stránský, M. Jáchym, Bartko, Zahradníček – Jaroš, Chmielewski, Pechanec – Marek Růžička, M. Kovařčík, Jašek – O. Kovařčík, Rufer, Hladonik – Cienciala (A), Půhoný, Klimša (C) – Franek.

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Ganger

    Diváci: 1116
    bahis siteleri