Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 2:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
Kladno – Jihlava 5:2 (kon.) | Havířov – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 23.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Nejproduktivnější obránce domácího celku ALEŠ HOLÍK zariskoval a nahodil puk od modré čáry na prázdnou branku! Jeho pokus prosvištěl až za brankovou čáru a domácí pojišťují svou výhru! Bez asistence.
     
    59:05
    Daneček spěchá na střídačku a Frýdek-Místek zkouší v závěru utkání štěstí při power-play!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    55:02
    A pozor! Hosté mají dobrou šanci na vyrovnání! Frýdek-Místek si zahraje přesilovou hru. Jan Rudovský dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 1116 diváků!
     
    45:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek se vrací zpět do hry! Miha Štebih v útočném pásmu přiklepl puk LUKÁŠI JAŠKOVI, který pohotovou střelou prostřelil bezmocného brankáře! Asistence: Miha Štebih, Adam Rufer.
     
    42:32
    Daniel Kolář vypálil od modré čáry. Brankář puk vyrazil jen před sebe, ale dorážejícímu Rudovskému obránce na poslední chvíli zablokoval hůl!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:35
    Jiří Půhoný si bleskově zpracoval přihrávku mezi kruhy, nicméně Jakub Neužil mu snížil střelecký úhel a bývalý hráč Prostějova nechal vyniknout brankáře Jestřábů!
     
    35:26
    Jan Rudovský zpětnou přihrávkou našel Protivného, který se ale dostal z ideálního úhlu, ale i přesto vypálil na zadní tyč a jeho pokus těsně minul branku!
     
    29:01
    Tomáš Protivný mohl střílet, ale ještě se rozhodl přihrávat lépe postavenému soupeři. Jeho pobídku si jeden z obránců srazil na vlastní branku, ale gólman stačil puk zalehnout!
     
    24:58
    Marian Adámek zatáhl za záchranou brzdu a posílá hostující celek do tří. Adámek si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    24:31
    Také Prostějov si zahraje přesilovou hru! Jáchym dostává dvě minuty za sekání.
     
    20:55
    Frýdek-Místek si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Rudovský.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov si však bleskově bere nazpátek dvoubrankové vedení! Daněček nevěděl, kde skončil kotouč po prudké přihrávce. Puk nakonec vyplaval před volného MARKA ŠVECE, který měl snadnou práci. Asistence: Vojtěch Zadražil, Matouš Venkrbec.
     
    17:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek snižuje z rychlého protiútoku! Hosté přečetli špatnou rozehrávku Prostějova, předali si kotouč v útočném pásmu a MARIAN ADÁMEK doklepl kotouč do odkryté branky! Asistence: Antonín Pechanec, Aron Chmielewski.
     
    16:00
    David Cienciala se krásnou stahovačkou v jízdě zbavil obránce a okamžitě vypálil zápěstím. Jakub Neužil si vychutnal zákrok lapačkou!
     
    14:19
    Také Frýdek-Místek si zahraje svou první přesilovou hru. Dvě minuty za sekání dostává Daniel Kolář.
     
    13:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi se i navzdory zlomené hokejce udrželi v útočném pásmu a pokračovali v zámku soupeře. JAKUB ŠLAHAŘ se odhodlal ke střele a nádhernou ránou trefil šibenici! Asistence: Lukáš Luňák, Lukáš Žálčík.
     
    12:28
    Prostějov si zahraje první přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Miha Štebih.
     
    09:05
    Luňák dostal parádní přihrávku do mezikruží. Domácí útočník už se chystal ke střele, ale jeden z vracejících se obránců mu na poslední chvíli přizvedl hůl!
     
    06:07
    Hostům už se podařilo překonat Jakuba Neužila. Kotouč směřoval do opuštěné branky, ale Martin Novák jej z brankové čáry dostal do bezpečí!
     
    03:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí Prostějov se ujímá vedení! Do nahození od modré čáry vložil svou hokejku LUKÁŠ ŽÁLČÍK a kotouč se pro Daněčka odrazil tak nešťastně, že se od ledové plochy odrazil za jeho záda! Asistence: Daniel Kolář, Radim Matuš.
     
    01:01
    V prvním obrovské šance se po Zadražilově střele ocitl Matouš Venkrbec, který se natahoval po odraženém kotouči, jenže nestačil obstřelit Juraje Šimbocha!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. Žálčík (D. Kolář, Matuš), 14. Šlahař (Luňák, Žálčík), 19. Švec (V. Zadražil, Venkrbec), 60. A. Holík – 18. Adámek (Pechanec, Chmielewski), 46. Jašek (Štebih, Rufer)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – Protivný, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil, T. Kvapil, A. Holík (A) – Martin Novák, Rudovský, L. Krejčík – Luňák, Venkrbec (C), Švec – Matuš, Šlahař, Žálčík – Augustin, Hozák, Indra – Zabloudil.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Šimboch) – Kania (A), Adámek, Štebih, D. Stránský, M. Jáchym, Bartko, Zahradníček – Jaroš, Chmielewski, Pechanec – Marek Růžička, M. Kovařčík, Jašek – O. Kovařčík, Rufer, Hladonik – Cienciala (A), Půhoný, Klimša (C) – Franek.

    Rozhodčí: Mikula – Adamec, Ganger

    Diváci: 1116
    bahis siteleri