Salzburg – Chomutov 6:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
6:4 (1:0, 3:1, 2:3)
Piráti Chomutov
Úterý 24.01.2017, 09:00 • Red Bull Akademie • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    Mladší dorost Pirátů i podruhé podlehl Red Bullu, ale nebýt neproměněných šancí za stavu 2:4 z pohledu Chomutovských, mohl zápas být ještě mnohem dramatičtější. (11:01:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přece jen ještě snížení ze strany Pirátů. LUKÁŠ BENDA teď prokázal šikovnost, techniku i stabilitu a buldočí vůli. Chomutovský útočník prokličkoval obranou, která ho málem zpacifikovala, ale Benda ustál souboj a ještě se prodral do zakončení. Napoprvé tastavil jeho pokus beton Bugla, ale poté Benda lehce přeloboval ležícího gólmana Red Bullu. Asistence: Jan Šafránek, Jan Matějka.
     
    58:56
    Red Bull si hlídá druhé vítězství nad mladším dorostem Pirátů. Puk je sice za brankou Bugla, ale domácího mají pevně pod kontrolou.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:34
    Piráti se drželi v pásmu, ale puk putoval jen podél mantinelu, střelu od modré následně tečoval jeden z hráčů před brankou mimo ni.
     
    56:49
    Domácí v plném počtu.
     
    56:20
    Teď se Piráti dokonce dopustili zakázaného uvolnění.
     
    56:01
    Salcburk stále dobře brání.
     
    55:24
    Pirátům se přesilovka příliš nedaří, nemohou se usadit v pásmu.
     
    54:59
    Ve vlastním oslabení se mohl znovu prosadit Dubé, s jeho střeloz z levého kruhu si Dobeš poradil.
     
    54:49
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Peeters – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:26
    Piráti si znovu vytvořili tlak, ale ze skrumáže před Buglem další gól nevytěžili, tak Salcburk vyrazil kupředu, ale jeho postup zastavil ofsajd.
     
    53:41
    Mežnarovu střelu z pravého kruhu Bugl neudržel v lapačce a jen ji vyrazil do strany, kde stál Šafránek, který však byl ve velkém úhlu a odkrytou klec netrefil. Puk poslal jen do brankoviště, kde ho odpálil domácí obránci.
     
    53:26
    Šafránek je při chuti. z prostoru mezi kruhy donutil Bugla k dalšímu zákroku.
     
    52:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla hodně rychlá odpověď a vypadá to, že Chomutovští ještě zápas nebalí. ERIK MEŽNAR prostřelil Bugla z levého kruhu. Asistence: Jan Šafránek, Roman Psar.
     
    52:20
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A domácí už jsou na stejném počtu vstřelených gólů jako včera. SAMUEL DUBÉ se zblízka poprvé zapisuje mezi střelce. Asistence: Senna Peeters, Maksymilian Szuber.
     
    51:49
    Přetlačovanou o puk v rohu obranného pásma Pirátů vyhráli domácí, ale Hedeho střela z prostoru mezi kruhy byla slabá, takže Dobeš ji bez problémů vyrazil do rohu.
     
    50:27
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je velká škoda. Piráti neproměnili několik slibných akcí a nyní jsou za to potrestáni. MAURICE PIPAL se na modré opřel do puku, který lízl tyčku a zapadl do sítě. Asistence: Leonardo Zanoff, Maximilian Hengelmüller.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 10. Peterka (Dubé, Schmidbauer), 30. Peterka (Dubé, Szuber), 37. Peterka (Peeters, Ettwein), 40. Hede (Wallner, Peterka), 51. Pipal (Zanoff, Hengelmüller), 53. Dubé (Peeters, Szuber) – 21. Mežnar (Šafránek, Psar), 41. Šafránek (L. Benda, Mežnar), 53. Mežnar (Šafránek, Psar), 60. L. Benda (Šafránek, Matějka)


    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Quapp) – Schmidbauer, Ettwein, Pipal, Menner, Haas, Szuber – Hede, Dubé, Peterka, Blank, Wallner, Maier, Peeters, Zanoff, Hengelmüller, Lutz
    Piráti Chomutov: Dobeš (D. Svoboda) – Petrásek, Vaněk, Ferbas, Matějka, Birhanzl, Kastner, Klika, Psar – Králíček, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Príhoda, Hofrichter, Prokop, Prokeš, Holka, L. Benda

    Rozhodčí: Kontschieder – Verworner, Kainberger
    bahis siteleri