Vladivostok – HC Slovan 2:1 (kon.) | Kunlun – Záhřeb 5:0 (kon.) | Minsk – Barys 2:1 (kon.)
Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:5 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Sobota 28.01.2017, 15:00 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:27
    Je tu vyloučení, které pošle hosty do přesilovky – na trestnou míří Andrej Stěpanov, který poměrně zbytečně podrazil soupeře v útočném pásmu.
     
    47:09
    Hra se vyrovnala a oba celky se marně snaží dostat do útočného pásma – to se teď ale změní, protože na trestnou lavici je poslán hostující útočník Roman Starčenko, který se provinil hrubostí.
     
    38:11
    A vzápětí jel sám na Scrivense Dawes, který svoji šanci nedal i díky tomu, že byl podražen Lisovcem – stalo se tak ale až po zakončení a tak tu není trestné střílení, ale pouze vyloučení pro domácího hráče.
     
    36:52
    A je tu dvojnásobné vyloučení, protože tato šance měla dohru – do Shinnimina zajel Kovyršin, který si jde sednout za vražení na hrazení, hostující útočník si to líbit nenechal a odsedí si trest za hrubost.
     
    30:08
    První přesilovku dneška si zahraje kazašský tým – na trestnou je totiž za hrubost poslán domácí Roman Graborenko a pošle tak Minsk do čtyřech.
     
    25:48
    Do oslabení jdou znovu hosté, ti tentokrát hráli v šesti lidech a na trestnou lavici si tento trest pojede za celou hráčskou lavici odpykat Savčenko.
     
    21:56
    Přesilovku si poprvé v této periodě zahrají domácí, na trestnou lavici byl poslán hostující Kevin Dallman za hákování.
     
    08:09
    Je tu první vyloučení tohoto duelu a do přesilovky půjdou domácí hráči – na trestnou lavici míří kapitán Astany Brandon Bochenski za sekání.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 11. Pavlovič (Matěruchin, An. Stěpanov), 34. Mickevič (An. Stěpanov, Kovyršin) – 39. Bochenski (Dawes, Dallman)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Šinkevič, Gragnani, Graborenko, Gotovec, Mickevič, Lisovec – Pavlovič (C), Drozd, Stas – Pettersson (A), Ellison, Palushaj – Klinkhammer, Matěruchin (A), S. Kosticyn – Kovyršin, Kulakov, Karaban – An. Stěpanov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poulin) – M. Semjonov, Dallman (A), Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Shinnimin, St. Pierre, R. Starčenko (A) – Paňukov, Trivino, Puškarjov – Gurkov, Belgibajev, Kučin – N. Ivanov.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Lazarev, Novikov
    bahis siteleri