Mountfield HK – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Vsetín – HC Litvínov 7:8 (po pr.) | Písek – Letňany 6:10 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 6:1 (kon.) | Chomutov – Třinec 1:4 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Pardubice – Jihlava 3:6 (kon.) | K. Vary – Zlín 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:4 (kon.)
Olomouc – Kladno 3:4 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Havířov – Kolín 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 02.02.2017, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    59:30
    Hosté se mohli v samotném konci zápasu radovat ještě jednou. Süss uháněl sám na Dvořáka, ale střelou na lapačku jej nepřekvapil.
     
    59:00
    V závěru ještě uvidíme hru ve čtyřech. Pažourek se Střondalou jsou shodně vyloučeni za hrubost.
     
    54:37
    Pohl teď neunesl situaci a tvrdě dohrál soupeře u mantinelu, za což byl odměněn trestem 2 plus 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Na druhé straně je vyloučen Věžník a navíc rozhodčí udělují hostům trest pro hráčskou lavici za nesportovní chování, který odpyká Krejčí.
     
    54:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno vzápětí střílí pátou branku. KAREL PLÁŠEK dokonale využil vyjetí domácího brankáře a šikovnou kličkou zakončoval do úplně odkryté hradecké branky. Asistence: Štěpán Kučera, Jan Süss.
     
    52:50
    Pažourek se ocitl sám na modré čáře. Nerozpakoval se a mohutně napřáhl ke střele, jenže Holík byl na jeho pokus dlouho připraven a puk vyrazil do rohu.
     
    49:22
    Šance pro domácí tým. Jurnečka je vyloučen za vysokou hůl.
     
    44:25
    A následně se sám proviňuje faulem. Rozhodčí mu pískají podražení.
     
    36:49
    Na trestnou lavici odchází jen Šedivý, kterého arbitři vykazují na 2 plus 10 minut za naražení zezadu.
     
    36:14
    Další přesilová hra pro Brno. Mašín odjíždí na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    34:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí zmírňují nepříznivý stav utkání. Jirásek pěkně zavezl kotouč podél mantinelu a puk naservíroval přesně na hůl najíždějícího KRYŠTOFA PAŽOURKA. Ten se zakončením dlouho neváhal a puk zametl za záda brankáře hostí. Asistence: Miroslav Havelec, Filip Jirásek.
     
    33:20
    Pěkná individuální akce Haška málem skončila až za brankovou čarou. Tvrdá rána z prostoru nad kruhy ale na poslední chvíli změnila směr o Holíkovo rameno a branku tak o malý kus míjí.
     
    28:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde do čtyřbrankového vedení! JAN SÜSS nejprve střelou z první trefil jen boční síť branky. Puk si ale sebral a rychlým zakončením po bleskovém objetí branky překonává hradeckého brankáře. Asistence: Karel Plašek, Jakub Matula.
     
    24:18
    Vaňát zatáhl za nouzovou brzdu a v dobrém zakončení sekl Süsse přes ruce, za což je vyloučen a odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    22:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hosté rychle přidává třetí branku. JAKUB MATULA si nabruslil před brankoviště, kam dostal zpoza branky přesnou nahrávku od Plaška. Střelou bez přípravy se štěstím překonává Dvořáka potřetí. Asistence: Karel Plašek.
     
    21:30
    Matouš se ocitl v samostatném úniku proti hostujícímu brankáři, ale kličkou a následnou střelou mezi betony jej nepřekonal.
     
    17:30
    V situaci dva na jednoho přihrával Matouš najíždějícímu Mašínovi. Ten byl však příliš blízko brankáři a puk za jeho záda nakonec nedostal.
     
    16:18
    Mountfield má dobrou příležitost ke snížení. Kowalczyk odchází na trestnou lavici za vražení na hrazení.
     
    13:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno okamžitě přidává druhý gól! MATĚJ SVOBODA dostal nabito na pravý kruh z hole Frydrycha. Jeho rána měla potřebnou razanci i rychlost a překonává podruhé hradeckého brankáře, který se nestihl přesunout ke druhé tyči. Asistence: Štěpán Frydrych, Vojtěch Střondala.
     
    13:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se dostává do vedení! Po vyhraném buly pálil od modré čáry ŠTĚPÁN KUČERA a díky teči od brusle jednoho z hradeckých překonává bezmocného Dvořáka. Asistence: Jan Süss
     
    10:45
    Šedivý se Svobodou vyloučeni shodně za hrubost a Jakubec navíc odchází na trestnou lavici za sekání. Kometa má tak k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    10:45
    Po krásné akci od vlastní branky tu mohlo být vedení domácího týmu! Šedivý po dlouhé nahrávce přenechal puk na modré čáře pro Jakubce, který se řítil sám na Holíka. Dlouhou kličkou jej ale nepřekonal a poté se na ledě strhla menší šarvátka.
     
    07:46
    Süss se vytočil podél mantinelu a bekhendovým pokusem málem překvapil domácího brankáře. Puk ale končí po jeho zákroku v protilehlém rohu hradeckého pásma.
     
    04:32
    Máme tu první vyloučení. Havelec to přehnal s tvrdostí a odchází pykat za napadení.
     
    02:25
    Hosté mohli jít do vedení! Po střele Plášila z těsné blízkosti zachránila domácí tým tyč jejich branky.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 35. Pažourek (Havelec, Jirásek) – 14. Kučera (Süss), 14. Svoboda (Frydrych, Střondala), 23. Matula (Plášek), 29. Süss (Plašek, Matula), 54. Plášek (Kučera, Süss)


    Mountfield HK: Dvořák (Kouba) – Muška, Martinec, Voňka, Pohl, Lelek, J. Kynčl, Jonáš, Kukla – Do. Šedivý, Mašín, M. Síla, Pažourek (C), M. Matouš, Havelec, Jirásek, Jakubec, Vaňát, Hašek. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Věžník, Jurnečka, Kowalczyk, Kučera (C), Jeřábek, Gloz – Süss, Svoboda, Minárik, Štřondala, Krejčí, Matula, Novák, Frydrych, Zajíček, Kunc, Plášek. Trenér: Jan Zachrla.

    Rozhodčí: Pilný – Čížek, Pechánek.
    bahis siteleri