Betis Kadaň – Olympik Mělník 0:12 (kon.) | Jablonec n/N – Mladá Boleslav 10:3 (kon.) | Kladno – COMBIX Ústí n/L 9:3 (kon.)
Jerigo Plzeň – FTZS Liberec 11:5 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
11:5 (6:3)
FTZS Liberec
Pátek 03.02.2017, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 2. Futsal liga západ • 17. kolo
     
    39:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak trošku zvláštní branka domácích, ale může za to bojovnost svěřenců trenéra Pechra, domácí předvedli kombinaci na jeden dotek před Vogtem. Nakonec po souboji Jana Rouse s brankářem hostů se k míči dostal v chumlu hráčů PETR BENDL, který dostal důrazem míč do branky! 11:5. Asistence: Jan Rous.
     
    38:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Petr Bendl dobře napadal se spoluhráčem, domácí hráč vybojoval míč a následně jej do ideální pozice předložil JANU ŠEBKOVI! Ten se nemýlil střelou do pravé poloviny branky z levé strany. 10:5. Asistence: Petr Bendl.
     
    36:46
    Marek Bína (ZSL) tak dlouho komentoval výkon sudích, až sudí Říha vytáhl kartu, ačkoliv byl hráč hostů na střídačce.
     
    35:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň dobře napadala, následovala přihrávka Jana Rouse na MARTINA TRNKU, který v dobré pozici na pravé straně poslal míč do sítě. 9:5. Asistence: Jan Rous.
     
    32:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Librece bojuje, co to jde, po centru z pravé strany zakončoval osamocený před Šoltysem hlavou do prázdné branky JAKUB BENEŠ. Asistence: Jan Mečíř.
     
    32:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak dlouho hosté kombinovali, Vitouš jim sebral balon, neukvapil se, přihrál MARTINU TRNKOVI, který dostal míč do prázdné branky. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    28:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejprve domácí kapitán nenašel Šebka. Následně to vzal ONDŘEJ LENK na sebe a individuální akcí se prosadil střelou z úhlu. Vše začalo nepřesnou rozehrávkou hostujících hráčů. 7:4. Bez asistence.
     
    25:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Plzeň má dnes největší problémy s tímto mužem. JAKUB ŽOČEK se obtočil kolem soupeře a z levé strany poslal míč po zemi k levé tyče. Šoltys se natahoval, ale nestihl míč vyrazit pravou nohou. 6:4.
     
    18:56
    Ondřej Lenk si vyměnil míč se spoluhráčem a následně v jasné pozici se trefil vedle levé tyče.
     
    17:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dva plzeňští hráči minuli míč, následně Vogt vyrazil střelu před Ondřeje Vitouše pouze před JANA ROUSE, který se dobře zorientoval před brankou hostů a překonal libereckého brankáře dorážkou. 6:3. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    16:31
    Plzeň mohla přidat šestou branku, Jan Šebek mohl přihrát, ale situaci na nahrávku prováhal, následně trefil pravou tyči hostující branky.
     
    14:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Plzeň propadla po rozehrávce Vitouše, následně situaci dva na jednoho řešil Mečíř přihrávkou doleva na JAKUBA ŽOČKA, který zakončil do prázdné branky. 5:3. Asistence: Jan Mečíř.
     
    13:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Martin Trnka získal míč pro Plzeň, velice dobrá práce domácího hráče, následně ukázal skvělou práci s míčem JAN ŠEBEK a poté, co si odstavil soupeře, tak zakončil z levé strany na zadní tyč! Asistence: Martin Trnka.
     
    12:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde v této přestřelce do dvoubrankového vedení. Šebek krásně z pravé strany poslal míč do ohně, kde důrazem překonal Vogta MICHAL TRNKA! Sudí Chadima po pár sekundách váhání branku uznal. 4:2. Asistence: Jan Šebek.
     
    11:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tady snížení hostů. Po přihrávce dozadu Ondřeje Vodičky vypálil krásně ze střední vzdálenosti k levé tyči skrytou střelou JAKUB ŽOČEK! Asistence: Ondřej Vodička.
     
    06:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vyřešil standardní situaci signálem, kdy Žoček rozehrál na levou stranu na zadní tyč na ALEŠE BENKA, který dostal míč do sítě. 3:1. Asistence: Jakub Žoček.
     
    06:30
    Vynikající individuální akce Aleše Benka, který vykoupal plzeňskou obranu, Jan Rous (JPL) navíc dostává žlutou kartu.
     
    04:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jízda Jeriga pokračuje, PETR BENDL našel Jana Šebka, ten ukázal dobrou práci s míčem, následně poslal míč spoluhráči na zadní tyč před prázdnou branku a je to 3:0! Asistence: Jan Šebek.
     
    03:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další chyba, tentokráte v rozehrávce hostů, JAN ROUS se dostal k míči a šajtlí jej poslal k pravé tyči do sítě hostujícího celku. Teď se projevila nesoustředěnost hostů. Bez asistence.
     
    02:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tenhle gól jde možná na vrub brankáři Vogtovi, Michal Bodanský našel na pravé straně ONDŘEJE VITOUŠE, ten se zbavili soupeře, nedal své střele razanci, ale brankář Liberce míč pustil do sítě. Asistentce: Michal Bodanský.
     
    00:37
    Benek nevystřelili, ale poté přišla střela z levé strany, Šoltys vyrazil míč před Beneše, který v jasné šanci neskóroval.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Vitouš (Bodanský), 4. Rous, 5. Bendl (Šebek), 13. Trnka (Šebek), 14. Šebek (Trnka), 18. Rous (Vitouš), 29. Lenk, 33. Trnka (Vitouš), 36. Trnka (Rous), 39. Šebek (Bendl), 40. Bendl (Rous) – 7. Benek (Žoček), 12. Žoček (Vodička), 15. Žoček (Mečíř), 26. Žoček, 33. Beneš (Mečíř)

    Karty:   7. Rous (JPL) – 37. Bína (ZSL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (Vavrička) – Bodanský, Lenk (C), Malý, Vitouš, Touš, Bendl, Rous, Trnka, Šebek
    FTZS Liberec: Vogt – Vodička, Žoček (C), Knejzlík, Bína, Benek, Beneš, Kazda, Mečíř

    Rozhodčí: Říha, Chadima delegát: Houška
    bahis siteleri