NY Islanders – Colorado 5:1 (kon.) | Nashville – Dallas 5:3 (kon.) | Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.)
Boston – Montreal 4:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:3 (0:2, 1:1, 4:0)
Dallas Stars
Pondělí 13.02.2017, 00:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Vernon Fiddler z levého křídla od modré čáry pálil do prázdné brány, jeho pokus byl ale zablokován!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta a brána Dallasu Stars opět zůstává prázdná!
    58:22 Mike FISHER - 5:3
     
    58:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIKE FISHER v levém rohu útočného pásma dokázal vybojovat puk a z ostrého úhlu, téměř nulového, zamířil do prázdné brány – 5:3!
     
    57:51
    Kari Lehtonen po reklamní přestávce zůstal na střídačce a Dallas to zkouší při hře bez brankáře!
     
    57:51
    Patrick Eaves na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Pekka Rinne ale dokázal puk zastavil mezi pravou rukou a tělem! Neskutečný zákrok.
     
    53:57
    John Klingberg se krásně uvolnil mezi kruhy pro vhazování a vypálil bekhendem, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle levé tyče brány Pekka Rinneho!
     
    47:58
    Ryan Johansen byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Dallas má šanci vyrovnat stav utkání na 4:4.
     
    47:08
    Roman Josi na levém křídle napřáhl z vrcholu kruhu pro vhazování k nádherné střele, která mířila pod horní tyč, Kari Lehtonen ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    46:24
    Stars na pravém křídle nebezpečně vypálili z kruhu pro vhazování, Pekka Rinne ale dokázal puk hrudí vyrazit!
    46:02 Filip FORSBERG - 4:3
     
    46:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG vybojoval puk a řítil se v oslabení do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou mezi betony Kariho Lehtonena! Útočník Predators skóroval během oslabení svého týmu a dokonává neopakovatelný obrat!
     
    44:54
    Viktor Arvidsson dostal dvě minuty za vysokou hůl a Dallas má velkou šanci zastavit obrovský nápor Nashvillu.
    44:40 Calle JÄRNKROK - 3:3
     
    44:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    CALLE JÄRNKROK napřáhl na pravém křídle od mantinelu k nádherné střele zápěstím, která nad pravým ramenem Kariho Lehtonena zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Predators smazali tříbrankové manko a vyrovnali na 3:3! Asistence: James Neal a P. K. Subban.
    40:45 Roman JOSI - 2:3
     
    40:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl po krásné diagonální přihrávce Jamese Neala bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která nad levým betonem Kariho Lehtonena zamířila k bližší pravé tyči. Predators využili přesilovou hru a prohrávají pouze o gól! Asistence: James Neal a P. K. Subban.
     
    40:22
    Jordie Benn dostal dvě minuty za hákování a Predators mají k dispozici pátou přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
     
    40:17
    Ryan Johansen si z pravého křídla krásně sjel před bránu a na vzdálenější levé tyči se snažil bekhendem zamířit do sítě, Kari Lehtonen ho ale fantasticky vychytal!
     
    39:40
    Filip Forsberg se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a mohl využít přesilovou hru, Kari Lehtonen ale jeho pokus zastavil a po dalším skvělým zákroku puk ukryl v náručí!
     
    39:15
    Dallas Stars dostal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty odpyká Brett Ritchie.
     
    38:43
    Craig Smith se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, Kari Lehtonen ale jeho prudkou střelu s příklepem zázračným způsobem dokázal vyrazit mimo tři tyče brány!
     
    37:27
    Ryan Johansen si z pravého křídla krásně sjel před bránu a ocitl se v obrovské šanci, pod tlakem hráčů Dallasu se mu ale puk propasírovat přes Kariho Lehtonena do sítě nepodařilo!
     
    35:33
    Craig Smith obstaral trestné střílení a v mezikruží nic nevymýšlel, když střelou zápěstím po ledě mířil k levé tyči a Kari Lehtonen jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    35:33
    John Klingberg přidržel v samostatném úniku Craiga Smithe, který pojede trestné střílení!
    35:25 Roman JOSI - 1:3
     
    35:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI se v levém kruhu pro vhazování dostal k odraženému puku a bez přípravy ho krásnou střelou s příklepem nad Kari Lehtonenem poslal pod horní tyč! Asistence: Viktor Arvidsson.
    32:04 Devin SHORE - 0:3
     
    32:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    DEVIN SHORE se po dvou střelách Bretta Ritchieho dostal k puku po dvou dobrých zákrocích Pekka Rinneho a z úhlu zamířil nad jeho levým ramenem do bližšího horního rohu brány! Stars využili třetí přesilovou hru a vedou 3:0! Asistence: Brett Ritchie a Tyler Seguin.
     
    31:50
    Ryan Johansen dostal dvě minuty za držení a Dallas si zahraje v dnešním zápase již sedmou přesilovou hru.
     
    31:10
    Viktor Arvidsson se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, stejně jako po jeho přihrávce zpoza brány Ryan Johansen, Kariho Lehtonena ale propálit nedokázali! Vzápětí v levém kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté ráně Roman Josi, brankář Dallasu si ale i s ní dokázal poradit!
     
    30:05
    Viktor Arvidsson se po nádherném kolmém pasu Ryana Johansona řítil do samostatného úniku a mohl skórovat v oslabení, v blízkosti levé tyče ale ani nadvakrát nedokázal puk zvednout nad pravý beton fantastického Kariho Lehtonena, který předvedl fantastický zákrok!
     
    29:28
    Stars v levém kruhu pro vhazování napřáhli k nebezpečné střele, která byla tečována a od přední tyče se puk odrazil zpět do hry! Dallas nevyužil další obrovskou šanci.
     
    28:13
    Vernon Fiddler dostal menší trest za podražení a Stars si po krátké reklamní přestávce zahrají v dnešním utkání šestou přesilovou hru, zatím využili dvě.
     
    28:02
    Tyler Seguin se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a jeho pokus pod tělem Pekka Rinneho k překvapení všech prošel, od jeho betonu se ale odrazil vedle levé tyče!
     
    26:32
    Patrick Eaves na pravém křídle nenápadně vypálil z téměř nulového úhlu a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Pekka Rinne ale situaci nepodcenil, zůstal ve středu a kotouč pravým betonem skvěle vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    23:57
    Austin Watson, Vernon Fiddler a Cody McLeod v rychlém sledu nedokázali z různých úhlů propálit brankáře Kariho Lehtonena, který měl plné ruce a nohy práce, situaci ale ustál!
     
    22:53
    Yannick Weber na pravém křídle krásně vypálil od modré čáry a jeho pokus těsně nad ledem mířil ke vzdálenější levé tyči, kde ho Kari Lehtonen fantasticky vyrazil pravým betonem a následná bekhendová dorážka Craiga Smithe o vlásek minula levý horní roh brány!
     
    19:01
    Radek Faksa během forčekingu fauloval jednoho z hráčů Predators a dostal dvě minuty za podražení. Nashville má k dispozici třetí přesilovou hru.
    15:46 Patrick SHARP - 0:2
     
    15:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    PATRICK SHARP využil přesilovou hru 5 na 3 a Dallas vede v Bridgestone Areně 2:0! Pekka Rinne sice pravým betonem skvěle zakročil proti střele Tylera Seguina z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, proti následné dorážce Patricka Sharpa do prázdné brány už byl ale bezmocný. Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
     
    14:45
    Brett Ritchie naskočil zpět na led a začíná zkrácená přesilová hra Dallasu pěti proti třem!
     
    14:26
    A další vyloučení na straně Nashvillu! Matt Irwin dostal menší trest za držení protihráče.
     
    14:10
    Ryan Ellis fauloval v blízkosti levé tyče unikajícího Stephena Johnse a byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    14:06
    Stephen Johns nabral na levém křídle velkou rychlost a v blízkosti levé tyče se dostal ke střele, kterou Pekka Rinne fantastickým zákrokem vyrazil!
     
    12:45
    Brett Ritchie dostal menší trest za krosček a Predators se mohou pokusit odpovědět v přesilové hře.
    12:24 Jamie BENN - 0:1
     
    12:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN si řekl pohybem na levém křídle o přihrávku, kterou mu z mezikruží předložil Radek Faksa, a kapitán Dallasu krásnou střelou s příklepem nad maskou Pekka Rinneho zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Stars využili přesilovou hru a vedou 1:0! Asistence: Radek Faksa a Tyler Seguin.
     
    10:52
    James Neal dostal dvě minuty za nedovolené bránění a hra bude pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    10:03
    Calle Järnkrok ve třetí bitce dnešního utkání vyzval na pěstní souboj Curtise McKenzieho, který ho srovnal a po sérii pěstí poslal k ledu. Oba hráči dostali pět minut za bitku, jenže hostující útočník ještě dvě minuty za hrubost, takže Nashville si zahraje přesilovou hru.
     
    09:32
    Filip Forsberg v blízkosti pravé tyče fantasticky tečoval nahození z pravého křídla a ostrého úhlu a puk se od jeho čepele odrážel pod horní tyč, nakonec ale skončil na pravé tyči!
     
    08:03
    Cody Eakin se po návratu z trestné lavice ocitl po nádherné přihrávce z levého křídla mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, prudkou střelou s příklepem ale zamířil pouze do náruče Pekka Rinneho, který předvedl dobrý zákrok!
     
    05:23
    Filip Forsberg na pravém křídle nabral obrovskou rychlost a řítil se do samostatného úniku, nakonec ho ale jeden z hráčů Dallasu v blízkosti pravé tyče dojel a z úhlu pod tlakem minul!
     
    02:58
    Bridgestone Arena vestoje tleská domácímu týmu! Predators přečkali přesilovou hru 5 na 3, která trvala celé dvě minuty. To je úvod!
     
    02:32
    Esa Lindell na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele s příklepem, která mířila do horního rohu brány, nakonec se ale od pravé tyče odrazila do hry!
     
    01:09
    Neuvěřitelné! Tresty byly uděleny tak, že si Dallas Stars hned v úvodu zápasu po dvou bitkách zahraje přesilovou hru 5 na 3!
     
    00:45
    Austin Watson dostal menší trest za krosček, zatímco P.K. Subban za hrubost, což znamená jediné, přesilovou hru 5 na 3 pro Dallas Stars!
     
    00:45
    Český útočník Radek Faksa neprojevil zkušenému veteránovi Vernonovi Fiddlerovi úctu a naopak ho v pěstním souboji bez lítosti poslal k ledu. Oba hráči dostali pět minut za bitku a usedli za katr.
     
    00:45
    A další bitka! Radek Faksa se pustil do Vernona Fiddlera, se kterým se vůbec nepáral a poslal ho k ledu! Takový úvod jsem ještě nikdy neviděl.
     
    00:24
    Ryan Johansen a Cody Eakin dostali shodně pět minut za bitku a usedli na trestnou lavici.
     
    00:24
    Ryan Johansen po pouhých 24 sekundách shodil rukavice a pustil se do bitky s Codym Eakinem! To je úvod zápasu jako hrom!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Josi (Arvidsson), 41. Josi (Neal, P. K. Subban), 45. Järnkrok (Neal, P. K. Subban), 47. Forsberg, 59. Fisher – 13. Ja. Benn (Faksa, Seguin), 16. Sharp (Seguin, Ja. Benn), 33. D. Shore (B. Ritchie, Seguin)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Åberg, Fisher (C), C. Smith – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – McLeod, Fiddler, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Jo. Benn, Oleksiak, Johns – Ja. Benn (C), Eakin, Eaves (A) – Roussel, Faksa, Seguin – Korpikoski, D. Shore, Sharp (A) – McKenzie, Cracknell, B. Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Dean Morton, Steve Kozari. Čároví: Vaughan Rody, Derek Amell

    Diváci: 17113
    bahis siteleri