Poprad – Nitra 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:5 (kon.) | Košice – Martin 3:2 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 14.02.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:06
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak o tomto momente sa bude asi veľa hovoriť. Najskôr v strednom pásme zostal po mimoriadne tvrdom hite od Martina Chovana ležať Tomáš Bulík, vyzeralo to, že hra bude prerušená, no hralo sa ďalej. Trenčania tak hrali chvíľu v trojici, čo dokázal na strelenie tretieho gólu Nových Zámkov využiť presnou strelou STANISLAV KUČKIN.
     
    14:26
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácim sa podarilo využiť túto presilovú hru a otáčajú nepriaznivý vývoj skóre, keď sa na tretí pokus presadil dnes mimoriadne aktívny STANISLAV KUČKIN. Asistencia: Martin Chovan.
     
    07:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácim sa predsa len podarilo zrovnať krok. RICHARD LELKEŠ videl na ľavom krídle priestor, vnikol do útočného pásma a prestrelil Larsa Voldena. Asistencia: Erik Čaládi.
     
    03:02
    Trenčín dal gól!
    Hostia začali mimoriadne aktívne a dostávajú sa do rýchleho vedenia. Na pravom kruhu sa dostal k puku Marcel Hossa, nastrelil puk pred bránu, kde ho ešte dokázal tečovať BORIS SÁDECKÝ. Asistencie: Marcel Hossa, Juraj Bezúch.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Lelkeš (Čaládi), 15. Kučkin (Chovan), 54. Kučkin – 4. Sádecký (Hossa, Bezúch)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Chovan, Mäkinen, Den. Rehák, Maier – Paulovič, Kytnár, Saarinen – Kučkin, Novotný, Hujsa – Lelkeš, Čaládi, Fábry – Tibenský, Dom. Rehák, Dubec
    HK DUKLA Trenčín: Volden – Bohunický, Bagin, Holenda, Cebák, Hatala, Drgoň, Tužinský, Pavúk – Bezúch, Sádecký, Hossa – Ručkay, Bulík, Sojčík – Hudec, Švec, Gašparovič – Pardavý, Šimun, Hecl

    Rozhodčí: Peter Stano, Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík
    bahis siteleri