New Jersey – Colorado 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 4:0 (kon.) | Toronto – NY Islanders 7:1 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.)
Edmonton – Arizona 5:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Anaheim Ducks
Středa 15.02.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Devan Dubnyk znovu naskočil na střídačku a brána Minnesoty Wild zůstává prázdná!
     
    58:35
    Brankář Devan Dubnyk opustil svou bránu a Minnesota to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    57:40
    Jason Pominville se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Johna Gibsona propálit nedokázal! Brankář Anaheimu ležel na ledě, ani dorážky se ale neujaly!
     
    55:19
    Anaheim se ocitl před bránou v obrovské šanci, když jeden z hostujících hokejistů nejprve orazítkoval z blízkosti hruď Devana Dubnyka a následná dorážka Andrewa Cogliana se odrazila mimo od pravé tyče!
    54:10 Jacob Silfverberg našel pouze lapačku Devana Dubnyka!

     
    54:10
    Jakob Silfverberg napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Minnesoty ke krásné táhlé střele, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ale předvedl úžasný rozštěp a puk ukryl v lapačce!
     
    53:18
    Jason Zucker byl zřejmě hráčem, který se v blízkosti levé tyče dostal ke střele, jeho pokus ale skončil na hrudi Johna Gibsona, který ho bez problému vyrazil!
     
    52:56
    Gustav Olofsson napřáhl od modré čáry k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, John Gibson ji ale pravým betonem vyrazil a připsal si skvělý zákrok!
     
    47:33
    Antoine Vermette po vhazování ve středním pásmu čepelí hole zasáhl mezi nohy jednoho z hlavních rozhodčích a dostal osobní trest za napadení rozhodčích.
    46:18 Další fantastický zákrok v podání Devana Dubnyka!

     
    46:18
    Ducks nebezpečně vypálili z mezikruží a jejich tečovaná střela se ze vzduchu snášela do brány, Devan Dubnyk ale dokázal na brankové čáře vleže na zádech skvěle zakročit, ačkoliv neměl ani ponětí, kde puk je!
     
    45:30
    Christian Folin na levém straně útočného pásma napřáhl od modré čáry ke krásné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila nad pravým betonem Johna Gibsona k levé tyči, od které se nakonec puk odrazil zpět do hry!
     
    43:44
    Ryan Suter nepříjemně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a John Gibson proti jeho střele mířící ke vzdálenější pravé tyči skvěle zasáhl levým betonem! Wild se vzápětí dostali k dorážce, i s ní si ale brankář Ducks vleže dokázal poradit!
     
    43:15
    Christian Folin rozehrával za vlastní bránou a zezadu byl jasně podražen Josephem Cramarossou.
     
    39:50
    Nino Niederreiter se ocitl v blízkosti levé tyče po přihrávce Mikaela Grandulnda zpoza brány v obrovské šanci, jenže si vylámal zuby na skvělém Johnovi Gibsovi!
     
    37:57
    Alex Tuch se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže zásluhou faulu nedokázal samostatný únik dotáhnout do zdárného konce. Ryan Geztlaf dostal menší trest za hákování.
    30:50 Spektakulární zákrok Johna Gibsona proti střele Staala!

     
    30:50
    Eric Staal napřáhl v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy k nádherné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední pravé tyči, John Gibson ale předvedl další spektakulární zákrok, po kterém puk ukryl v lapačce!
     
    30:32
    Kevin Bieksa dostal menší trest za zdržování hry poté, co vyhodil puk přes ochranné sklo.
     
    29:52
    Minnesota se ocitla v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a střela z ostrého úhlu už mířila do prázdné brány, jenže John Gibson předvedl fantastický skok ke své levé tyči, po kterém puk vyrazil na brankové čáře lapačkou!
     
    25:17
    Marco Scandella v levém kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy a jeho střela nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ale předvedl skvělý zákrok a ukryl puk v lapačce! Wild mají obrovský tlak.
     
    25:10
    Nino Niederreiter na pravém křídle téměř z nulového úhlu bez přípravy mířil pod horní tyč, jeho střela ale nakonec zamířila nad a od hrazení se odrazila do ochranné sítě!
     
    23:36
    Christian Folin na levém křídle napřáhl k nebezpečné střele po ledě, která mířila mezi tři tyče, John Gibson ale předvedl fantastický rozštěp a puk ukryl ve své výstroji!
     
    22:14
    Ducks vyvolali před bránou Devana Dubnyka obrovský závar a jako poslední pálil z mezikruží Cam Fowler, jeho pokus letící těsně nad ledem ale obranný val nepropálil!
     
    20:43
    Mikael Granlund napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k pěkné střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, John Gibson ji ale dokázal levým ramenem zastavit a poté volný puk rychle přikryl lapačkou!
     
    18:02
    Jason Pominville napřáhl na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, John Gibson ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    17:22
    Josh Manson si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou diagonální přihrávka z levého křídla a mířil těsně nad ledem zápěstím ke vzdálenější levé tyči, Devan Dubnyk ale jeho pokus vyrazil pravým betonem a připsal si v oslabení svého týmu fantastický zákrok!
     
    16:44
    Cam Fowler dostal menší trest, když v pravém rohu obranného pásma přidržel u hrazení Jasona Zuckera.
    08:22 Obrovská příležitost domácích hokejistů Minnesoty!

     
    08:22
    Charlie Coyle na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a po zákroku Johna Gibsona hrudí se Wild v blízkosti levé tyče dostali k dorážce, puk ale zamířil nepochopitelně mimo!
     
    08:12
    Zach Parise se po zákroku Johna Gibsona levým betonem ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela ale skončila v lapačce brankáře Anaheimu!
     
    06:45
    Nino Niederreiter se na pravém křídle řítil do samostatného úniku, těsně před ním byl ale zahákován Nickem Ritchiem.
    04:38 Joseph CRAMAROSSA - 0:1
     
    04:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Devan Dubnyk nedokázal zastavit nahození Coreyho Perryho z pravého křídla, čehož využil JOSEPH CRAMAROSSA z blízkosti puk poslal těsně nad ledem k levé tyči. Anaheim vede 1:0! Asistence: Corey Perry a Hampus Lindholm.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Cramarossa (Perry, H. Lindholm)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Folin, Olofsson, Prosser – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, E. Staal, Tuch – Parise (A), Coyle, Pominville – Stewart, Haula, Z. Mitchell. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Montour, Theodore, Manson – Vermette, Getzlaf (C), Silfverberg – Cogliano, Kesler (A), L. Shaw – N. Ritchie, Rakell, Perry (A) – Cramarossa, N. Thompson, O. Kaše. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Jon McIsaac. Čároví: Kiel Murchison, Shandor Alphonso

    Diváci: 19047
    bahis siteleri