Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.) | Tisková konference MFK Karviná (kon.)
Tlačová konferencia ŽP Šport Podbrezová (kon.) | Tisková konference Bohemians Praha 1905 (kon.)
Tlačová konferencia DAC Dunajská Streda (kon.)
konec
Tisková konference Bohemians Praha 1905

Středa 15.02.2017, 13:15Tiskové konference
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:15.
     
    Krásné, dobré odpoledne. Vítám Vás u dnešní tiskové konference, kterou svolalo vedení pražských Bohemians 1905 před začátkem jarní části nejvyšší fotbalové ligy, tak u toho buďte s námi.
     
    Tisková konference začne s menším zpožděním.
     
    Tisková konference byla právě zahájena.
     
    Derek Jabubowicz přivítal přítomné novináře. "Ve Velvarech vznikla nová akademie. Našli jsme město Velvary, kde divizní klub FC Slovan, základní škola a gymnázium v Kralupech byly nadšeni z toho, že by vše mohlo fungovat."
     
    Miroslav Držmíšek: "Když jsme tu seděli v létě, tak tu bylo tuším šestnáct odchodů, patnáct příchodů. Tuto kvótu se nám tentokrát naplnit nepodařilo. Proběhly plánované odchody jako Gajičův, Křapkou, Linhartem, Mikušem. Z těch odchodů o které jsme nestáli je Budínský, Holenda a částečně také Jan Čížek, který byl jako poslední, kdo odcházel.
     
    Miroslav Držmíšek: "Naopak jsme do branky zajistili Martina Berkovce, dále do pole Buchtu, Kabajeva, Markoviče, Nitrianského, Vaníčka a Vrzala. Myslím, že máme kvalitní kádr na to, abychom hráli důstojnou roli v tabulce.
     
    Na otázku jak vidí trenér odchod Tomáše Čížka. Miroslav Koubek odpověděl, že Tomáš osm měsíců respektoval svou pozici a mám dojem, že ho to již přestalo bavit.
     
    Další otázka směřovala na cíle v jarní části. Miroslav Koubek si vzal slovo. "Jestli bude bodů stejně jako na podzim, tak za to budu rád."
     
    "Martin Hašek si poradil koleno a vypadá to na týdny léčení, to není nic příjemného", dodal trenér Koubek.
     
    Na otázku ohledně dobrých výsledků v přípravě zůstal Miroslav Koubek na zemi. "Tohle je hrozně ošemetné, ve výsledku je spousta aspektů, příprava je o tom, abychom si o hráčích udělali momentální názor."
     
    Darek Jakubowicz řekl, že Bohemians prošla kontrolou hřiště a ředitel klubu hrdě mohl říci, že mají jedno z nejlepších trávníků v republice.
     
    Na otázku, zda-li při dalším přestupu Schicka bude mít Bohemians nějakou kompenzaci. Miroslav Držmíšek jasně odpověděl, že Patrik Schick byl v Bohemians pouze na ročním hostováním a při případném přestupu Schicka vršovický klub nedostane ani korunu.
     
    Oficiální část tiskové konference byla právě ukončena. (13:41:00)

    Alan Šrámek

    Hosté tiskové konference:

    Darek Jakubowicz - ředitel klubu
    Dominik Mašek - hráč Bohemians Praha 1905
    Miroslav Koubek - hlavní trenér
    Miroslav Držmíšek - sportovní ředitel