Letňany – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 5:6 (kon.) | K. Vary – Kobra 0:1 (kon.)
Jihlava – Třinec 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 2:4 (kon.) | Liberec – Tábor 13:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 7:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 6:0 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 3:2 (po pr.)
Havířov – Vítkovice 1:4 (kon.) | Zlín – Žďár n/S 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Olomouc – Přerov 1:4 (kon.)
konec
PZ Kladno
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 16.02.2017, 15:55 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    STANISLAV VRHEL zvítězil v osobním souboji a podél levého mantinelu se probojoval až ke střele. Svým přesným zásahem pečetí dnešní utkání! Bez asistence.
     
    59:45
    Luboš Novotný je venku z branky! Na založení útoku poměrně pozdě.
     
    54:10
    Pirátům se podařilo usadit v útočné třetině a Luboš Novotný opět fenomenálně vychytal střelu z levého kruhu i následnou dorážku z pravého kruhu!
     
    49:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Harkabus – 2 min., sekání).
     
    49:40
    Luboš Novotný dalším fantastickým zákrokem drží naděje svým spoluhráčům. Tentokrát stál tváří v tvář proti Matěji Harkabusovi, který sekl Luboše Novotného potom, co měl puk pod kontrolou.
     
    46:48
    Luboš Novotný špičkou vyrážečky vytěsnil puk do rohu kluziště a chvíli poté čelil střele z bezprostřední blízkosti, se kterou si také poradil!
     
    44:39
    Centr Pirátů byl mezi kruhy úplně osamocen a při pokusu o střelu, mu byl kotouč vypíchnut kladenskými hráči.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Volráb – 2 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odsedí Jiří Vokurka.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Machyna – 2 min., hrubost).
     
    41:53
    Piráti byli obrovský kousek od navýšení stavu! Když mluvím o kousku, mluvím asi o třech centimetrech, kterému puku chyběly, aby přejel přes brankovou čáru. Luboš Novotný vyrazil puk, který mu přepadl přes záda, ale pozorný obránce stihl puk vyhodit z brankoviště.
     
    32:56
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí PZ Kladno snižuje na rozdíl jediné branky již podruhé v tomto utkání! Petr Hašek připravil perfektně puk pro ŠTĚPÁNA TURKA, který překonává Jakoba Dobeše! Kladno je v kontaktu! Asistence: Petr Hašek.
     
    29:22
    Marek Darsa se dostal k puku ve střední třetině! Dostal se i za posledního chomutovského obránce, ale Jakuba Dobeše se mu překonat nepodařilo! Fantastický zákrok pravým betonem!
     
    26:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Machyna – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:15
    Luboš Novotný vyjel z branky, aby byl u puku první, ale levé křídlo dojelo puk v rohu kluziště a okamžitě nahazoval kotouč před branku, kde si ho málem přiklepl Daniel Kulich! Nakonec je to ale právě on, kdo kotouč vytěsnil za kladenskou branku!
     
    21:07
    David Routa dostal perfektní přihrávku ze střední třetiny a řítil se po pravé straně obranného pásma hostů. Jeho dobrá střela ale pohořela v lapačce Jakuba Dobeše!
     
    16:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a Piráti podnikli další vpád do kladenské branky! Harkabus našel volného TOBIÁŠE HOLKU, který si sjel z pravého kruhu až do brankového prostoru, kde překonává Novotného bekhendovou střelou. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    15:53
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští snižují dvoubrankové manko! MATĚJ ČERMÁK překonává Jakuba Dobeše, po skvělé přihrávce Routy. Asistence: David Routa.
     
    10:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají přesilovku a ujímají se vedení 0:2! Ve hře čtyři na tři se dostal k puku DOMINIK FERBAS, jehož střela pronikla za Novotného záda. Asistence: Matěj Harbakus, Jan Klika.
     
    10:07
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Kulich – 2 min., hákování).
     
    09:30
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Hašek – 2 min., vysoká hůl).

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Klika – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ ČECH otevírá stav utkání po krásné individuální akci! Nejprve zavezl puk do útočného pásma Kladna a poté z otočky z ostrého úhlu překonává Novotného mezi betony. Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 16. Čermák (Routa), 33. Turek (Hašek) – 10. Čech, 11. Ferbas (Harkabus, Klika), 17. Holka (Harkabus), 60. Vrhel


    PZ Kladno: Novotný (Pulec) – Vokurka, Kulich (A), Volráb (C), Erben – Hašek, Kraus, Ploch, Darsa, Routa, Petrus, Turek, Pejchal, Ji. Vokurka, Černý, Čermák.
    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Petrásek, Vaněk (A), Ferbas, Poschl, Machyna, Kastner, Klika, Psar – Čech, Králíček, Harkabus, Príhoda, Hofrichter, Prokop, Prokeš, Holka, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.
    bahis siteleri