Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Jičín – Královské Vinohrady 7:0 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 18.02.2017, 18:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 20. kolo
     
    59:14
    Jičín právě vstřelil branku!
    GABRIELA ŽŮRKOVÁ proměňuje svoji samostatnou příležitost. O výsledku tak nemůže být pochyb. Bez asistence.
     
    58:05
    Jičín právě vstřelil branku!
    Definitivní potvrzení jičínského vítězství učinila KATEŘINA ROZSYPALOVÁ, která se trefila do protipohybu brankářky. Nutno zmínit, že na začátku gólové akce byla nesladěná spolupráce hostujících hráček, z níž FBK dnes už jednou skórovalo. Bez asistence.
     
    34:31
    Jičín právě vstřelil branku!
    KATEŘINA ROZSYPALOVÁ si přivlastnila míček po nezdařilé nahrávce mezi soupeřkami a udělala několik rychlých kroků směrem k vinohradské kleci. Gólmanku prostřelila kolem pravé ruky. Bez asistence.
     
    32:10
    Skvělá Vyrobíková odhadla, kam by mohla jít domácí střela, a skokem na opačnou stranu branky zamezila tomu, aby byl rozdíl ve skóre ještě větší!
     
    29:55
    Jičín právě vstřelil branku!
    Volnou hůl nechala před vinohradským brankovištěm LUCIE KLOUTVOROVÁ, která tak přijala nahrávku ze strany a už neměla problém s umístěným zakončením. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    25:24
    Přihrávka o hrazení našla hůl Žůrkové, jež po sprintu přes půlku hřiště vyslala razantní střelu na nohy Vyrobíkové. Ta poté musela vyrážet ještě další dva projektily a rozhodně nešlo o snadnou práci.
     
    15:28
    Jičín právě vstřelil branku!
    Po neúspěšné ofenzivní situaci se Vinohrady nestihly vrátit v plné síle na vlastní polovinu, což mělo nedozírné následky. ANNA DRBOHLAVOVÁ se natlačila před Vyrobíkovou a z blízkosti přidala třetí gól svého družstva. Asistence: Tereza Mrázková.
     
    11:53
    Samková si připisuje důležitý zákrok, když si lehla na zem a vyrazila kvalitní zakončení Vinohrad vedle pravé tyče, kde se míček ještě několik okamžiků nevypočitatelně kutálel!
     
    08:37
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Michaela Lingová – 2 minuty, Sekání).
     
    06:39
    Jičín právě vstřelil branku!
    Druhá trefa domácího družstva opět vyústila z nedostatečného důrazu vinohradské bránící formace. LEONA MÜLLEROVÁ obstřelila několik stojících protihráček a dopravila míček až do volného místa za gólmankou Vyrobíkovou. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    05:23
    Nahrávka Kůželové do předbrankového prostoru mířila naprosto dokonale na hůl jedné z nabíhajících útočnic, ta však situaci neproměnila, protože zakončila vedle horního rohu branky.
     
    03:59
    Jičín právě vstřelil branku!
    Prakticky okamžitě po zisku míčku se prosazují domácí florbalistky. PAVLÍNA MIKOLÁŠKOVÁ měla spoustu času ke zpracování míčku i následné střele z větší vzdálenosti, s níž si ani brankářka SKV neporadila. Asistence: Leona Müllerová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Mikolášková (Müllerová), 7. Müllerová (Žůrková), 16. Drbohlavová (T. Mrázková), 30. Kloutvorová (Žůrková), 35. Rozsypalová, 59. Rozsypalová, 60. Žůrková


    Finance Novák FBK Jičín: Samková (A. Kociánová) – Růžičková, Chlumská, Florianová, Strejcovská, Müllerová, Mikolášková – Kůželová, Rozsypalová, Kloutvorová – Drbohlavová, Žůrková, T. Mrázková – Exnarová, Satýnková.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (A. Kutnarová) – F. Kutnarová, Sladkovská, Lingová, Vejvodová, Jiříčková – Tvrzníková, Trunečková, Honzová – Bursová, Bartůňková, Bartošová – Zelníčková, Šádková.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Kristýna Šedová
    bahis siteleri