Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Jičín – Královské Vinohrady 7:0 (kon.)
konec
FBS Olomouc
1:9 (1:1, 0:4, 0:4)
Ne
Sobota 18.02.2017, 16:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 20. kolo
     
    Třetí třetina přinesla další čtveřici branek, které už rozhodly o konečném výsledku. Herbadent se dostal do ráže a nechal zapomenout na první třetinu. Díky tomuto výsledku se minimálně do zítřka posunul na druhé místo tabulky, Olomouc už je naopak smířená s play-down. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek dne. (18:31:59)
     
    Střely na branku ve 3.třetině: Olomouc – 2, Herbadent – 6
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 10, Herbadent – 19
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Olomouc se ještě snaží o tlak, nakonec však Herbadent svou útočnou hrou olomoucký tlak přerušuje. Zápas už míří ke svému závěru.
     
    58:47
    Zamazalová padá v předbrankovém prostoru na palubovku, ale sudí tento zákrok jako za mezí pravidel. Olomoucká florbalistka musí opustit hřiště za pomoci zdravotníků.
     
    57:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají už do osmibrankového trháku! Nikým nehlídaná MICHAELA ŠULANOVÁ totiž propálila vše, co jí stál v cestě, a to včetně Kluzové. Bez asistence.
     
    56:37
    Chvátalová se nadvakrát pokusila překonat Kluzovou, jenže ani její dvě dorážky Kluzovou nepřekvapily. Hosté přece jen zůstávají u míčku.
     
    55:45
    Pavlíková se opřela do míčku a beckendem se trefuje jen těsně vedle branky. Herbadent se může zkonsolidovat.
     
    54:37
    Pražanky se nikam moc neženou, vědomy svého náskoku už spíše hrají na krásu, což vyhovuje olomoucké defenzívě, která se nemusí moc vyčerpávat.
     
    53:29
    Pavlíková byla několikrát seknuta přes hokejku, ale sudí to i bez jejích verbálních projevů zaznamenaly. FBS má rozehrávku z půlící čáry.
     
    52:44
    Domácí jsou opticky dole, Herbadent si s nimi děla prakticky, co chce, což jen vede k většímu vyčerpání a z toho vzešlých chyb.
     
    51:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent své vedení navyšuje díky velké smůle Kluzové. Té míček propadl mezi nohama až za brankovou čáru, když jej k ní napálila TEREZA CHVÁTALOVÁ. Asistence: Nikola Hermanová.
     
    50:39
    Kluzová se musela pořádně otáčet, aby zastavila jeden střelecká pokus za druhým. Nakonec se však Olomouckým podařilo vyhodit.
     
    49:47
    Billá se ukazuje v parádní formě, obešla si prakticky pět hráček v řadě a následně nesobecky přihrála na spoluhráčku. Velké gesto velké hráčky.
     
    48:26
    Pražanky si znovu vytvářejí velkou útočnou převahu, obranná pětice Olomouce je pod obrovským náporem.
     
    47:47
    Sklenářové se u brankoviště svezl míček z hole v nejhorší možný moment, Červová si tak může pořádně oddychnout.
     
    46:49
    Stiskálková nabídla luxusní přihrávkou míček volné Oháňkové, jenomže ta ve finální fázi své možnosti selhala. Olomouc se trochu oklepala.
     
    45:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A další potvrzení síly Herbadentu! DOMINIKA KUBIŠOVÁ si vykroužila z rohu přímo před branku a milimetrově přesnou střelou trefila pravou šibenici. Bez asistence.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Zamazalová (Sklenářová) – 8. Billá (Košturiáková), 22. L. Pilíková (Košturiáková), 24. Čapková (Malecká), 31. Surá (Kubišová), 32. Billá, 45. Košturiáková (TS), 46. Kubišová, 52. Chvátalová (Hermanová), 58. Šulanová


    FBS Olomouc: Kluzová (Králová, Franková) – Stiskálková, Peterková, Václavíková – Reimerová (C), Kylarová, Pavlíková – Pařízková, Bouchalová, Oháňková – Zamazalová, Mošťková, Sklenářová – Zacpalová, P. Grufíková.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermanová, Billá, Šulanová, Machková – L. Pilíková, Sádková, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková (C) – Čapková, Zabavská, Polívková – Chvátalová, Malecká.

    Rozhodčí: Michaela Konečná, Veronika Wienerová

    Diváci: 63
    bahis siteleri