Burnley – Lincoln City 0:1 (kon.) | Huddersfield Town – Manchester City 0:0 (kon.) | Middlesbrough – Oxford Utd. 3:2 (kon.)
Millwall – Leicester 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Chelsea 0:2 (kon.)
konec
Middlesbrough FC
3:2 (2:0)
Oxford United FC
Sobota 18.02.2017, 16:00 • Riverside Stadium • FA Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává v nastavení ještě Johnson (OXF).
     
    90+2
    Trošku zbytečně si Álvaro Negredo (MDD) vysloužil tuhle žlutou kartu. Ale jeho zákrok byl poměrně ostrý, takže osobní trest je na místě.
    86. Cristhian STUANI - 3:2
     
    86
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Tohle střídání se opravdu vyplatilo. CRISTHIAN STUANI se po centru z levé strany zjevil na zadní tyči, na hranici ofsajdu dokázal využít sklepnutí svého spoluhráče Álvara Negreda a z blízkosti pohotově zacílil. Divočina v Middlesbrough pokračuje i nadále. Asistence: Álvaro Negredo.
     
    86
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Rudy Gestede, přichází Álvaro Negredo.
    85. špatné zakončení McAlenyho
     
    85
    Střídající McAleny se ocitl ve velmi dobré pozici! naběhl si do šestnáctky a vyzkoušel svou levačku! Zamířil ovšem jen vedle vzdálenější tyčce. Poměrně velká škoda pro Oxford.
     
    85
    Střídání v týmu Oxford United FC: ze hřiště odchází Toni Martínez, přichází Liam Sercombe.
     
    76
    Ledson (OXF) ve středu hřiště nevybíravě fauloval svého soupeře, a i když hodně protestoval, žluté kartě prostě neunikl.
     
    72
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Viktor Fischer, přichází Gastón Ramírez.
     
    72
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Adama Traoré, přichází Cristhian Stuani.
     
    71
    Chambers (MDD) stáhl soupeře za dres zezadu a vysloužil si žlutou kartu. Teprve druhé potrestání osobním trestem v tomto utkání.
     
    67
    Střídání v týmu Oxford United FC: ze hřiště odchází Kane Hemmings, přichází Conor McAleny.
    66. Toni MARTÍNEZ - 2:2
     
    66
    Oxford United právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí. Hosté jsou nyní v obrovském laufu, hnáni svými fanoušky, kteří jim najednou vytvořili skoro domácí kulisu. Middlesbrough mizerně rozehrálo, čehož soupeř využil a rychle založil gólovu akci. Guzan pak prvotní střelu Maguira vychytal, na dorážku TONIHO MARTÍNEZE však již neměl nárok.
    64. Chris MAGUIRE - 2:1
     
    64
    Oxford United právě vstřelil branku!
    A máme tu zápletku! Oxford se v posledních minutách zlepšil a dočkal se snižující trefy. Nádherně z přímého kopu zakroutil míč přesně k tyči CHRIS MAGUIRE. Guzan se po míči jen marně natahoval.
     
    62
    Daniel Ayala (MDD) je prvním hráčem potrestaným žlutou kartou. V podatatě se ale jinak hraje hodně slušné utkání.
    59. šance Toniho Martíneze
     
    59
    Toni Martínez nyní rozvášnil své fanoušky, kterých je na tribunách Riverside Stadium poměrně požehnaně! Z pravé strany dostal pěknou přihrávku do brankového území, ocitl se ve výtečné pozici, jeho pokus se však o Daniela Ayalu dostal nakonec jen do zámezí.
    38. zakončení Downinga
     
    38
    Eastwood je pořád v jednom kole! Fischer nyní přihrál na hranici šestnáctky, odkud po zemi hodně dobře napřahoval Downing. Na jeho střelu však hostující gólman stačil dosáhnout.
    34. Rudy GESTEDE - 2:0
     
    34
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Tohle je jen další rána do hry špatně hrajícího Oxfordu, který se nemůže chytit. Trošku nedůrazně si počínali hosté proti centru z levé strany od Fábia, míč následně Adama Traoré sklepl k RUDYMU GESTEDEMU, který krásnými nůžkami překonal Eastwooda. Asistence: Adama Traoré.
    32. neuznaná branka Oxfordu
     
    32
    Oxfordu se podařilo rozvlnit síť! Ale branka není uznána. Maguire z pravé strany spíše centroval do šestnáctky, kde hledal Hemmingse. A míč nakonec zapadl za záda marně se natahujícího Guzana. Každopádně druhý jmenovaný si těsně předtím pomohl faulem.
    26. Grant LEADBITTER - 1:0
     
    26
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Snadná práce. A zasloužené vedení domácího celku. GRANT LEADBITTER penaltu bezpečně proměnil, svou střelu namířil nechytatelně pod břevno.
    25. faul Maguireho na Downinga
     
    25
    Byla nařízena penalta pro Middlesbrough. Chvilku se sice rozhodovalo, jestli tomu tak opravdu bude nebo ne, nakonec ale pravice sudího Marrinera spočinula na bílý puntík. Maguire zezadu opravdu drcl hodně nešikovně do Downinga.
    13. střela mimo od Downinga
     
    13
    A Downing mířil jen těsně vedle! Tohle byla hodně povedená rána domácího záložníka, jen neskončila tam, kde by potřeboval. Eastwood se po míči natahoval, ale vlastně nemusel.
    8. břevno trefil Leadbitter
     
    8
    Teď je Oxford pod obrovským tlakem! Pěkně domácí zakombinovali kolem a uvnitř pokutového území, následně se po přistrčení míče od Fischera snažil chytrým obloučkem zakončit Leadbitter, protože Eastwood nebyl úplně na svém místě, ovšem jeho pokus nakonec lízl jen břevno.
    2. šance Toniho Martíneze
     
    2
    Tak tohle bylo rozhodně hodně povedené od hostujícího Toniho Martíneze! ve středu pole dokázal přetlačit svého soupeře a řítil se zcela sám na gólmana Guzana! Nicméně svou střelu usměrnil právě jen do jeho rukavic.

    Patrik Sandev

    Branky: 26. Leadbitter (pen.), 34. Gestede, 86. Stuani – 64. Maguire, 66. Toni Martínez

    Karty:   62. Daniel Ayala (MDD), 71. Chambers (MDD), 90+2. Álvaro Negredo (MDD) – 76. Ledson (OXF), 90+4. Johnson (OXF)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:10.
    Middlesbrough FC: Guzan – Chambers, Espinosa, Daniel Ayala, Fábio – Leadbitter, Clayton, Downing – Adama Traoré (72. Stuani), Gestede (86. Álvaro Negredo), Fischer (72. Ramírez)
    Náhradníci: Bamford, Gibson, Álvaro Negredo, de Roon, Stuani, Ramírez, Víctor Valdés

    Oxford United FC: Eastwood – Edwards, Nelson, Dunkley, Johnson – Hemmings (67. McAleny), Ledson, Lundstram, Maguire – Hall – Toni Martínez (85. Sercombe)
    Náhradníci: Skarz, Sercombe, McAleny, Ruffles, Rothwell, Raglan, Agboola

    Rozhodčí: Andre Marriner
    bahis siteleri