Litoměřice – Litvínov B 6:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
HC Litvínov B
Neděle 19.02.2017, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    V Litoměřicích je dohráno! Stadion v šestém kole nadstavby Ligy mladšího dorostu poměrně hladce uspěl nad předposledním Mostem a připisuje si do tabulky další tři body. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. (19:11:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Poslední sekundy základní hrací doby (a také celého utkání) se dohrávají před hostující brankou, kde na Haspra lítá jedna střela za druhou. Mostecká obrana je očividně duchem jinde než v Kalich Areně.
     
    58:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je asi definitivně rozhodnuto. Jakub Neudeker projel mosteckou obranou jako nůž máslem, jenže v souboji s Hasprou vyhořel. Puk se ale odrazil od betonu domácího brankáře přímo na hůl MARKA ČICHOVSKÉHO, na jehož dorážku mostecký gólman již nestihl najít odpověď. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    57:10
    Tým Litvínov B právě vstřelil branku!
    Tak pozor, že by drama? Z bezprostřední blízkosti zaskočil nepozorného maskovaného muže v domácí kleci JAKUB AUL a snižuje tak na rozdíl dvou branek. Asistence: Petr Kovačič.
     
    55:43
    Jan Macel se po povedené přihrávce ocitl ve skvělé střelecké pozici, jenže si nezvládl kotouč úplně ideálně zpracovat. Haspra tak mohl zůstat v klidu.
     
    55:20
    Zakázané uvolnění hráčů s kalichem na prsou posílá hru zpět před Kohouta.
     
    54:18
    Rozhodně se nedá říct, že bychom v posledních minutách sledovali nějak extrémně atraktivní podívanou. Hosté snahy na vyrovnání očividně vzdali, utkání se více méně dohrává.
     
    52:21
    Hoffmann i Hozák jsou již na svobodě. Hra ve čtyřech ani jednomu týmu příliš nesvědčila, bojovalo se hlavně na hranici středního a mosteckého pásma.
     
    51:01
    Kdybych měl korunu za každý neproměněný únik Stadionu, pravděpodobně už bych si mohl koupit Tatranku. Tentokrát se proti Hasprovi vydal Jan Hozák, s jehož zakončením si gólman Mostu bez problémů poradil.
     
    50:21
    Jan Hozák (LTM) a Jiří Hoffmann (LTB) jsou současně vyloučeni za zdržování hry.
     
    49:37
    Krockerův pokus z téměř devadesátistupňového úhlu těcoval bránící kapitán litvínovských záloh Matys do ochranné sítě.
     
    48:36
    Mostečtí se osvobozují, kališnické kombinace jsou zatím hodně nepřesné. Filip Kohout si pro puk vyjel za branku.
     
    47:57
    Haspra si při přerušení pohazuje s kotoučem, který si ulovil po střele Smoly z pravého kruhu. Hra bude pokračovat v pásmu Mostu.
     
    47:34
    Jakub Aul putuje na trestnou lavici, dopustil se faulu kolenem. Stadion tedy čeká dvouminutová přesilovka.
     
    47:00
    Petr Kovačič se i před dotěrného beka dostal ke střele, chyběla mu ale notná dávka přesnosti. Kohout mohl jen sledovat, jak kus pryže letí kolem jeho hlavy.
     
    46:37
    Smola dobruslil puk v rohu kluziště a obratem ho poslal přímo před Hasprovu klec, kde stáli pouze hráči soupeře.
     
    45:31
    Stadion ve třetí třetině sundal nohu z plynu, v průběhu posledních pěti minut pouze brání tříbrankový náskok. Zatím úspěšně, Kohout moc práce nemá.
     
    44:16
    No, útočnou akcí se toto asi nazvat nedá. Hosté si drží kotouč na svých holích, jenže Litoměřičtí hokejisté je nechtějí pustit ven z vlastního pásma.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Smola (Neudeker, France), 9. Smola (France), 12. Mynařík (France, Landa), 30. Mynařík (Landa), 31. Neudeker (Smola), 59. Čichovský (Neudeker) – 7. Aul (Matys), 22. Limanovský, 58. Aul (Kovačič)


    HC Stadion Litoměřice: Kohout (Švejdová) – Hák, Hozák, Vahalík, Domin, France, Čapek – Mynařík, Macel, Horešovský, Sarnovská, Krocker, Smola (C), Landa, Sluka, Čichovský, Neudeker, Lečbych, Bartoníček
    Hlavní trenér: Martin Tvrzník.

    HC Litvínov B: Haspra M. – Miškovič, Hoffmann, Šubrt, Kökény, Kratochvíl, Kroupa, Haspra T., Hodek – Matys (C), Limanovský, Nikl, Svoboda, Aul, Leitner, Rejl, Kovačič, Kordanič, Fišer.
    Hlavní trenér: Lubomír Jandera.

    Rozhodčí: Plachý – Kafka, Lindner
    ocianews.com