Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Anaheim – Boston 5:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:4 (0:1, 3:2, 0:1)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 23.02.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Florida to již zkouší s šesti hráči. Reimer se nachází pouze na střídačce.
     
    56:55
    Vyrovnání měl na holi Jaromír Jágr, který obdržel kotouč přímo před Talbota. Brankář Edmontonu šel na led a český útočník šel do kličky do forhendu. Těsně před zakončením mu ale kotouč utekl do rohu.
    52:02 Kris RUSSELL - 3:4
     
    52:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Počtvté v utkání jde Edmonton do vedení! Zasloužilo se o to krásně sehrané přečíslené, ve kterém nejprve McDavid uvolnil Draisaitla, jenž celou akci vyšperkoval pasem na levý kruhu, kam si sjel KRIS RUSSELL a pohotově zakončil střelou po ledě. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
     
    47:03
    Sám na branku se od levého mantinelu řítil Sgarbossa, který ale střelou k bližší tyči Talbota nepřekonal. Tohle byla obrovská šance!
     
    43:21
    Tady chyběly centimetry! Jaromír Jágr nahodil kotouč po objetí branky do brankoviště, kde ho na branku nasměroval Barkov. Talbot zasáhl, ani nevěděl jak.
    39:56 Jonathan MARCHESSAULT - 3:3
     
    39:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme znovu vyrovnáno! Yandle parádním pasem vyslal do sóla JONATHANA MARCHESSAULTA, který nic nevymýšlel a vypálil přímo nad lapačku Talbota. Asistence: Keith Yandle.
     
    39:30
    Yandle vypálil od modré čáry a trefil břevno Talbotovy branky! Tento pokus pravděpodobně tečoval ještě Jágr. Velká škoda pro domácí.
     
    39:04
    Hendricks hnedka na vhazování fauloval a dostává dvě minuty. Florida si tedy ještě zahraje v této třetině přesilovou hru.
    38:59 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:3
     
    38:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se potřetí v utkání dostávají do vedení! Lucic vypálil z mezikruží a Reimer jeho ránu vyrazil těsně před sebe. K dorážce se dostal RYAN NUGENT-HOPKINS, který byl velice důrazný a kotouč doslova dotlačil do branky. Domácí se dožadovali odpískání faulu, ale rozhodčí branku uznal. Asistence: Jordan Eberle, Milan Lucic.
    35:53 Colton SCEVIOUR - 2:2
     
    35:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Silný tlak Floridy končí gólem! V první velké šanci se nejprve ocitl Jaromír Jágr, který z levého kruhu vystřelil do tyče. O chvíli později našel Jokinen mezi kruhy COLTONA SCEVIOURA, jenž již dokázal poslat kotouč do sítě. Asistence: Jussi Jokinen, Keith Yandle.
    30:26 Zack KASSIAN - 1:2
     
    30:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Florida se dlouho nemohla dostat ze svého pásma a nakonec za to zaplatila. Russellova střela od modré čáry skončila na tyčce. Kotouč se ale šikovně odrazil přímo na Grybu, který dokázal z levého kruhu trefit odkrytou klec. Jeho ránu ještě tečoval ZACK KASSIAN Asistence: Mark Letestu, Kris Russell.
    20:21 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    20:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers využívají přesilovou hru a v úvodu druhé třetiny vyrovnávají. Jokinen přistrčil kotouč na hůl ALEKSANDERA BARKOVA, který se z pravého kruhu trefil k bližší tyčce. Asistence: Jussi Jokinen, Aaron Ekblad.
     
    19:14
    Florida si nakonec zahraje přesilovou hru. Khaira obdržel dvouminutový trest za sekání a tresty Gryby s Thorntonem se navzájem vyruší.
     
    11:25
    Reimer nyní chytil jasný gól! McDavid uháněl společně s Draisaitlem sám na branku, kterému o chvíli později předložil kotouč. Německý hokejista střelou po ledě trefil jen beton brankáře Panthers.
    05:18 Oscar KLEFBOM - 0:1
     
    05:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! McDavid nahodil kotouč před branku, který dokázal odpálit Bjugstad. Puk ale na modré čáře zachytil OSCAR KLEFBOM, jenž se následně prosadil tvrdou střelou. Reimer nedokázal zareagovat. Bez asistence.
     
    01:35
    Florida měla nyní na ledě šest hráčů a zahraje si oslabení. Edmonton se může dostat do vedení.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 21. Barkov (J. Jokinen, Ekblad), 36. Sceviour (J. Jokinen, Yandle), 40. Marchessault (Yandle) – 6. Klefbom, 31. Kassian (Gryba, Letestu), 39. Nugent-Hopkins (Eberle, Lucic), 53. Russell (Draisaitl, McDavid)


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad (A), Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk – Jágr, Barkov, Huberdeau – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen (A) – Marchessault, Bjugstad, Sgarbossa – Sceviour, MacKenzie (C), S. Thornton.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Benning, Klefbom, Russell, Sekera, Gryba, Davidson – Eberle (A), McDavid (C), Maroon – Nugent-Hopkins, Draisaitl, Lucic – Kassian (A), Letestu, Caggiula – Pakarinen, Hendricks, Khaira.

    Rozhodčí: Kowal, L’Ecuyer – Cameron, Berg

    Diváci: 15 300
    bahis siteleri