Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Anaheim – Boston 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 23.02.2017, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:43 T. J. Oshie - 1:4
     
    54:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Alexander Ovečkin se řítil do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku se puk zastavil na brankové čáře, kde ho dorazil do brány ze druhé vlny najíždějící T. J. OSHIE! Všichni tři hráči podílející se na čtvrtém gólu zaznamenali v dnešním utkání druhý kanadský bod – první útok válí! Nádherná akce a gól. Asistence: Alexandr Ovečkin a Nicklas Bäckström.
    37:59 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:3
     
    37:59
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV si najel na přihrávku Justina Williamse z pravého křídla a krásnou táhlou střelou z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování těsně nad ledem zamířil mezi betony přesouvajícího se brankáře Michala Neuvirtha! Capitals se znovu prosazují v závěru třetiny a na konci té druhé vedou znovu o dvě branky! Asistence: Justin Williams a Taylor Chorney.
    26:54 Brayden SCHENN - 1:2
     
    26:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Brandon Manning na levém křídle dokázal udržet po skvělém natáhnutí se po puku útočné pásmo a poté od mantinelu napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, kterou v mezikruží zády k bráně skvěle tečoval BRAYDEN SCHENN a puk pod lapačkou Bradena Holtbyho zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Flyers se dočkali a jsou zpět v zápase! Asistence: Brandon Manning.
    16:28 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:2
     
    16:28
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která stejně jako při prvním gólu Nicklase Bäckstroma zamířila nad levým ramenem Michala Neuvirtha do bližšího horního rohu brány! Capitals využili přesilovou hru a vedou nad Flyers už 2:0! Asistence: John Carlson a Justin Williams.
    06:33 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    06:33
    Washington právě vstřelil branku!
    T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin předvedli na pravém křídle skvělý forčeking, když připravili o puk obránce Brandona Manninga a NICKLAS BÄCKSTRÖM po zmocnění kotouče napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která prošla mezi nohama klečícího Radka Gudase a zamířila nad levým ramenem Michala Neuvirtha do bližšího pravého horního rohu brány. Washington se ujímá vedení 1:0! Asistence: T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. B. Schenn (Manning) – 7. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 17. Kuzněcov (Carlson, Williams), 38. Kuzněcov (Williams, Chorney), 55. Oshie (Ovečkin, Bäckström)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Weise, Couturier, Voráček – Raffl, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Sanford – Winnik, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Vaughan Rody

    Diváci: 19849
    bahis siteleri