Znojmo – Linz 3:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Steinbach Black Wings Linz
Čtvrtek 23.02.2017, 17:50 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 38. kolo
Partner:
     
    53:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí ale ještě přeci jenom zkouší s výsledkem něco udělat. VLADIMÍR OŠČÁDAL z těsné blízkosti prohodil puk kolem betonu hostujícího brankáře rovnou do sítě.
    Asistence: David Janás.
     
    41:02
    Linz právě vstřelil branku!
    Rothovu střelu od mantinelu ještě dokázal těsně před bránou zdokonalit MATTEO MOIDL. Puk pak našel cestičku do sítě skulinkou mezi betony domácího Slavíka.
    Asistence: Marc Roth, Christian Schwarzbauer.
     
    39:28
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to je nemilé překvapení pro domácí hokejisty. MATTEO MOIDL vyslal dělovku od modré čáry, která poslal puk až do sítě.
    Asistence: Maximilian Waismayer, Philipp Kleiss.
     
    24:34
    Linz právě vstřelil branku!
    A hosté jdou znovu do vedení. Moidl vyslal tvrdou ránu od modré, puk se odrazil od levé tyčky, kde jej našel připravený NICLAS MAURER, jenž neměl problém dorazit puk za záda zmateného domácího brankáře.
    Asistence: Metteo Moidl, Adrian Rosenberger.
     
    21:14
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Orli stejně jako Linz v první třetině skórují dvakrát v rychlém sledu. První střelu vyslal od modré Peří, puk proletěl přes skupinu clonících hráčů před bránu až dokud nenarazil na beton hostujícího brankáře. V pravý čas na správném místě ale stál ještě LUKÁŠ ZMEŠKAL, který se volného puku a dorazil jej do odkrytého prostoru.
    Asistence: Martin Peří.
     
    20:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácím se na začátku druhého dějství začíná dařit. Jako první se vydal tváří v tvář Divisovi Vladimír Oščádal, ten si ale s dotírající obranou neporadil a sesunul se k zemi. Hostující brankáře se vrhl proti jeho pádu a hledal puk, ten ale našel dříve DAVID JANÁS. Znojemský útočník pak neměl sebemenší potíže dorazit puk do odkryté klece.
    Asistence: Vladimír Oščádal.
     
    13:12
    Linz právě vstřelil branku!
    Další branka v rychlém sleduj. Hosté kroužili v útočném pásmu, dokud se k puku nedostal CHRISTIAN SCHWARZBAUER, jenž prudkou střelou od pravého mantinelu poslal touš za záda domácího gólmana.
    Asistence: Roland Hochmann.
     
    11:49
    Linz právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání. KILIAN FRÜHWIRT se ujal puku ve středním pásmu a protáhl se za útočnou modrou. Z vrcholu levého kruhu se pak pustil do střely. Puk prosvištěl do brány kolem lapačky domácího brankáře.
    Bez asistence.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 21. Janás (Oščádal), 22. Zmeškal (Peří), 54. Oščádal (Janás) – 12. Frühwirt, 14. Schwarzbauer (Hochmann), 25. Maurer (Moidl, Rosenberger), 40. Moidl (Waismayer, Kleiss), 42. Moidl (Roth, Schwarzbauer)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (Slavík) – Kruckovyč, Hrubý, Kuntoš, Peří – Janás, Fruhwirt, Oščádal – Zmeškal, Růžička, Svatuška – Fruvirt, Stromko, Konečný.
    Steinbach Black Wings Linz: Divis (Lehner) – Roth, Haller, Hochmann, Schwarzbauer – Rosenberger, Maurer, Kleiss – Kitzmüller, Frühvirt, Moidl – Waismayer, Ahonen, Stadler.

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Nechvátal
    bahis siteleri