Třinec – Pardubice 2:3 (po pr.) | Zlín – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:5 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 8:1 (kon.) | Olomouc – Sparta 3:4 (kon.) | Jihlava – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
Piráti Chomutov
Pátek 24.02.2017, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chomutov se při hře bez gólmana nedokázal pořádně dostat před Brože, zejména díky obětavé práci jihlavské pětice. Není se tak čemu divit, že ALEŠ HEINRICH po přihrávce Tomáše Mejzlíka, který nedlouho před tím dobře na obranné modré vybojoval puk, trefuje prázdnou klec. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    48:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se opět dostávají do vedení. Peschout předal puk na pravou stranu pro rozjetého Pospíchala, který přejel přes modrou a ukázal stahovačku jako z hokejové učebnice. Produktivní zadák Dukly se uvolnil a najel si před branku. Tam poslal puk na DOMINIKA ADAMA a jihlavský forvard doklepl kotouč za Pavlátova záda. Asistence: Ladislav Pospíchal, Richard Peschout.
     
    34:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poprvé v utkání je vyrovnáno, pominu-li úvodní stav 0:0. Hajič byl opět u začátku gólové akce, když přihrál na Krejčiříka. Ten po pravé straně předal kotouč na TAMÁŠE RÉSZEGHA, jenž si najel na kruh a propálil Brože. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Tomáš Hajič.
     
    30:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla reklama na perfektní přihrávku, která uvolňuje hráče do samostatného úniku. Hajič vyslal precizní pas na FRANTIŠKA WÁGNERA. Při prvním zakončení jej ještě vychytal Brož, ale proti dorážce již neměl nárok. Chomutov tak znovu střílí kontaktní branku. Asistence: Tomáš Hajič.
     
    26:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Od Váni šel puk na Heinricha, který jej přistrčil mezi kruhy na DAVIDA ČERMÁKA a nejlepší střelec jihlavské juniorky zakončuje souhru tří hráčů, kteří již letos naskočili za A-tým Dukly. Asistence: Aleš Heinrich, David Váňa.
     
    11:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opravuji, vylučovat se na straně Dukly určitě nebude a Chomutovu to jistě nevadí. V kratičké signalizované výhodě při rychlém útoku Pirátů přihrál Részegh na VOJTĚCHA KREJČÍŘÍKA a ten střelou z kruhů dostává svůj tým opět do zápasu. Asistence: Tamáš Részegh.
     
    09:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pokud jsem při prvním gólu psal, že Dominik Pavlát neměl moc šancí lapit puk, tak nyní je popis jednoduchý. Strážce chomutovské svatyně totiž při střele LADISLAVA POSPÍCHALA od modré neviděl přes clonění protihráčů vůbec nic. Na zasáhnutí kotouče měl asi tolik šancí, jako včera venezuelský běžec na lyžích Adrien Solano na včerejší kvalifikaci do hlavního závodu právě probíhajícího mistrovství světa v klasickém lyžování. Pavlát tak jen bezmocně rozhodil rukama. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    05:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nikdy jsem sice nechytal a do branky bych si nestoupl ani za zlaté prasátko, ovšem gólman hostí Dominik Pavlát mi jistě potvrdí, že tyhle střely nejsou zrovna příjemné. Geier po vyhraném buly dostal kotouč na modrou pro Pospíchala, uzdravený domácí obránce vypálil od modré přízemní ránu, kterou ještě tečoval STANISLAV HUŇÁČEK. Gólman Pavlát neměl neměl moc šancí kotouč lapit. Asistence: Ladislav Pospíchal, René Geier.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Huňáček (Pospíchal, Geier), 10. Pospíchal (Mejzlík), 27. Čermák (Heinrich, Váňa), 49. Adam (Pospíchal, Peschout), 60. Heinrich (Mejzlík) – 12. Krejčiřík (Részegh), 31. Wágner (Hajič), 35. Részegh (Krejčiřík, Hajič)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Kadlec – Maštera, Heinrich, Čermák – Kraučuk, Mejzlík, Peschout – Huňáček, Adam, Geier. Trenér: Patrik Augusta
    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Hajič, Lidák, Kopic, Novák, Hlaváček, Smutný, Hřebíček – Tůma, Rindoš, Polák – Wágner, Részegh, Krejčiřík – Svoboda, Palička, Kulich – Niňaj. Trenér: Robert Kaše

    Rozhodčí: Kopeček – Zídek, Polák
    bahis siteleri