Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:6 (1:3, 2:2, 2:1)
Minnesota Wild
Středa 01.03.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Michael Hutchinson už je na střídačce, Winnipeg se pokusí o vyrovnání při hře v šesti proti pěti.
    57:50 Jason ZUCKER - 5:6
     
    57:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je nečekané vyústění této přesilovky Jets, kteří rovněž inkasují ve vlastní početní výhodě a rázem znovu prohrávají. Rozjetý Erik Haula poslal přihrávku na levou stranu, kam si ze střídačky najel JASON ZUCKER a švihem poslal puk za klečícího Hutchinsona. Asistence: Erik Haula, Marco Scandella.
     
    55:50
    Nino Niederreiter vrazil na hrazení Adama Lowryho, za což dostává dvouminutový distanc a v závěru třetí třetiny oslabuje tým Wild.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Tyler Graovac – 2 min., hrubost).
     
    51:17
    Do hry se nám dostává i čtvrtý brankář! Pětkrát překonaného Kuempera nahrazuje hostující jednička Devan Dubnyk.
    51:17 Mark SCHEIFELE - 5:5
     
    51:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A to skutečně přichází, fantastický zápas ještě ani zdaleka nekončí! Laine roztáhl hru na levou stranu na Perreaulta, jenž pohotově přihrál do pravého kruhu MARKU SCHEIFELEMU a Kuemper na střelu zápěstím prakticky nezareagoval. Asistence: Mathieu Perreault, Patrik Laine.
    49:35 Joel ARMIA - 4:5
     
    49:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáče zničeho nic skórují v oslabení a dostávají se na dostřel! Pro Kuempera je to hodně smolný okamžik, kotouč se po střele JOELA ARMII odrazil od zadního mantinelu do jeho zad a pohroma byla na světě. Puk totiž nabral směr brána a inkasované brance už nemohl nikdo zabránit. Asistence: Mark Scheifele.
     
    48:04
    Toby Enström za brankou jednoznačně podrazil obtáčejícího se Zuckera a vysloužil si menší trest.
    37:37 Mathieu PERREAULT - 3:5
     
    37:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka v této chvíli nemusí Tryskáče vůbec mrzet! Byfuglien nahodil puk do zadního mantinelu, kde si ho sebral Wheeler. Jeho výpad zpoza branky Kuemper betonem zneškodnil, přitom ale odrazil puk přímo na MATHIEU PERREAULTA, který se prosadil milimetrově přesným švihem z prostoru mezi kruhy. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
     
    35:20
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Eric Staal – 2 min., sekání).
     
    33:19
    Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Michael Hutchinson.
    33:19 Ryan WHITE - 2:5
     
    33:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild ve třiatřicáté minutě popáté skórují a opět se výrazně přibližují vítězství! Po dvou asistencích Martina Hanzala se do statistik zapisuje také další posila z Arizony v podobě RYANA WHITEA. Ten po chybě od Stuarta dostal puk od Stewarta a parádní střelou švihem z osy hřiště vyhnal z branky Hellebuycka, kterého pro zbytek zápasu nahrazuje Hutchinson. Asistence: Chris Stewart.
     
    30:11
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Adam Lowry – 2 min., hrubost).
    29:32 Adam LOWRY - 2:4
     
    29:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí rychle korigují a vrací se do zápasu! Autorem gólu je ADAM LOWRY, který se na pravé straně zbavil soupeře a po narážečce se Staffordem nahodil puk do brankoviště, kde si Kuemper nepočínal úplně nejlépe a sám si srazil puk za brankovou čáru. Asistence: Drew Stafford, Nikolaj Ehlers.
    28:03 Marco SCANDELLA - 1:4
     
    28:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Snad první plnohodnotná akce Wild ve druhé třetině přináší další navýšení hostujícího náskoku! Hanzal odvedl skvělou práci u mantinelu, kde se zmocnil kotouče a ten poslal na modrou čáru. Na ní stál obránce MARCO SCANDELLA, jenž napřáhl a parádně zavěsil do pravého horního rohu, kam Hellebuyck nemohl dosáhnout. Asistence: Martin Hanzal, Chris Stewart.
    18:42 Erik HAULA - 1:3
     
    18:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild přece jenom využívají pětiminutovou početní výhodu a ujímají se dvoubrankového vedení! Granlund se s pukem dostal do mezikruží a v momentě, kdy všichni očekávali střelu, ještě přihrál ze svého pohledu na pravou stranu ERIKU HAULOVI, který z minusového úhlu chytře trefil ruku Hellebuycky, jenž si puk srazil do sítě. Asistence: Mikael Granlund, Chris Stewart.
     
    14:54
    A další problém pro domácí tým. Paul Postma narazil na mantinel Ryana Sutera a za tento zákrok vyfasoval pětiminutový trest!
    14:19 Tyler GRAOVAC - 1:2
     
    14:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Akce hostů ale pokračovala a skončila druhým pukem za zády Hellebuycka! Obrovskou zásluhu na tom má Mikael Granlund, který se po přihrávce od Hanzala v kleče natáhl pro puk a z velmi složité situace ještě vykouzlil bekhendovou přihrávku skrz brankoviště na TYLERA GRAOVACA, před nímž zívala už jenom odkrytá branka a tu neomylně trefil. Asistence: Mikael Granlund, Martin Hanzal.
     
    07:54
    Na trestnou lavici zamířili Scheifele a Dumba, který však dostal dvě minuty navíc a Jets si tak zahrají první přesilovku.
    03:02 Mikael GRANLUND - 1:1
     
    03:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté po minutě srovnávají krok! Koivu na vlastní polovině vybojoval kotouč a mazácky vyslal do úniku MIKAELA GRANLUNDA, jenž potvrdil roli nejproduktivnějšího hráče svého týmu a střelou pod horní tyč nedal Hellebuyckovi šanci. Asistence: Miko Koivu,
    01:02 Patrik LAINE - 1:0
     
    01:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělý úvod pro domácí tým, který skóruje hned ze své první střely na branku! Byfuglienovo Perreaultem tečované nahození si u krátkého mantinelu dojel Scheifele. Ten se porozhlédl a z pravé strany si všiml před brankou zcela volného PATRIKA LAINEHO, který se z podobných pozic mílí málokdy. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Laine (Scheifele, Perreault), 30. Lowry (Stafford, Ehlers), 38. Perreault (Wheeler, Byfuglien), 50. Armia (Scheifele), 52. Scheifele (Perreault, Laine) – 4. Mikael Granlund (M. Koivu), 15. Graovac (Mikael Granlund, Hanzal), 19. Haula (Mikael Granlund, Stewart), 29. Scandella (Hanzal, Stewart), 34. White (Stewart), 58. Zucker (Haula, Scandella)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (34. Hutchinson) – Byfuglien (A), Enström, Chiarot, Morrissey, Postma, Stuart – Wheeler (C), Little, Ehlers – Laine, Scheifele (A), Perreault – Armia, Lowry, Matthias – Stafford, Petan, Thorburn.
    Minnesota Wild: Kuemper (52. Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Scandella, Folin – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Coyle, Hanzal, Haula – White, E. Staal (A), Niederreiter – Schroeder, Graovac, Stewart.

    Rozhodčí: Sutherland, Chmielewski – Heyer, GIbbons
    bahis siteleri