Sparta – Třinec 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 2:5 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:4 (kon.)
Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Pardubice – Liberec 0:3 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 7:3 (kon.) | Slavia – Jihlava 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:4 (1:1, 0:0, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 02.03.2017, 18:00DHL Extraliga juniorů • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! TOMÁŠ MEJZLÍK se trefuje do prázdné slávistické klece a pečetí výhru Dukly. Asistence: David Čermák a Aleš Heinrich.
     
    52:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skvělá akce hostujícího týmu! Heinrich potáhl kotouč až do levého rohu, odkud našel přesně na hůl najíždějícího TOMÁŠE MEJZLÍKA, který už měl jednoduchou práci a doklepl puk od sítě. Asistence: Aleš Heinrich a David Čermák.
     
    47:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Dukla z protiútoku udeřila! Mejzlík našel v předbrankovém prostoru nehlídaného PATRIKA HRABANĚ, jenž z první propálil Šorfa a dal Jihlavě vedení. Asistence: Tomáš Mejzlík a David Čermák.
     
    17:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šergl šikovně prostrčil kotouč v přečíslení dvou proti jednomu na MATYÁŠE HRADILA, který se tak dostal do samostatného nájezdu. Následně potom slávista poslal kotouč do branky pod vyrážečkou hostujícího brankáře. Asistence: Jan Šergl a Filip Zderadička.
     
    15:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nakonec ale Dukla přeci jen přesilovku využívá! Mejzlík vypálil kotouč na branku od modré čáry. Šorf jeho ránu sice vyrazil, jenže pouze před sebe, kde se ve skrumáži nejlépe zorientoval DAVID ČERMÁK, který dorazil kotouč za záda slávistického gólmana. Asistence: Aleš Heinrich a Tomáš Mejzlík.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 18. Hradil (Šergl, Zderadička) – 16. Čermák (Heinrich, Mejzlík), 48. Hrabaň (Mejzlík, Čermák), 53. Mejzlík (Heinrich, Čermák), 59. Mejzlík (Čermák, Heinrich)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Zderadička, Chvála, Novák, Krásný, Melovič, Stark – Netolický, Furch, Heldák – Hradil, Kohút, Šergl – Patočka, Mareček, Matějka – Marek, Martínek
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Vála, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Hrabaň, Krtek – Maštera, Heinrich, Kadleček, Mejzlík, Adam, Peschout, Geier, Čermák, Kraučuk

    Rozhodčí: Hornáček – Marek, Kučera
    bahis siteleri