Moreirense – Boavista 0:0 (kon.)
konec
Moreirense FC
0:0 (0:0)
Boavista FC
Pátek 03.03.2017, 21:30 • Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas, Moreira de Cónegos (kapacita:13.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Moreirense v letošní sezóně portugalské Ligy NOS čeká druhé střetnutí proti Boavistě, které v prvním vzájemném zápase podlehlo 2:0. Domácí fotbalisté čekají pět utkání na vítězství, ani hosté na tom ale nejsou bůh ví jak dobře, když z posledních pěti zápasů získali body pouze jednou. Dokáže se doma zvednout?
     
    MOREIRENSE

    Moreirense vyhrálo mezi 20. a 29. lednem ve všech soutěžích tři utkání v řadě, poté se mu ale z ničeho nic přestalo dařit a během posledních pěti zápasů získalo bod pouze dvakrát. Týmu, který v letošní sezóně portugalské Ligy NOS bojuje o záchranu, se navíc nedaří v útoku, když během posledních pěti zápasů jen jednou vstřelil více než jednu branku a paradoxně proti Sportingu, kterému podlehl před svými fanoušky v pohledném zápase těsně 2:3.

    Novinky z týmu

    Domácí fotbalisté Moreirense se budou muset proti Boavistě obejít bez útočníka Davida Ramireze, který vynechal poslední čtyři zápasy a poslední dva kvůli zranění achillovky. Ramirez toho v letošní sezóně příliš mnoho neodehrál a většinou zasahuje do hry pouze jako střídající hráč. Mimo hru zůstává také dlouhodobě zraněný Igor Stefanovič, který vynechal ve všech soutěžích dvanáct utkání v řadě a jen tak se nevrátí.
     
    BOAVISTA

    Fotbalisté Boavisty 18. února zvítězili na hřišti Feirense nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a ukončili sérii tří ligových zápasů bez výhry, během nichž podlehli Belenenses a poté remizovali s Chavesem a Bragou. V posledním zápase Boavista nestačila na Porto, kterému doma podlehla těsně 1:0. Zajímavostí je, že ani v jednom z posledních pěti zápasů nepadly více než dvě branky. Hned třikrát pouze jedna a jednou žádná.

    Novinky z týmu

    Boavista má na rozdíl od svého soupeře k dispozici všechny hráče, až na jednoho. Brankář Kamran Agajev v letošní sezóně odchytal dvanáct zápasů a poslední atraktivní souboj s Portem vynechal kvůli zranění.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    02.10.16 Boavista – Moreirense 2:0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Moreirense FC: Makaridze – Sagna, André Micael (C), Diego Galo, Rebocho – Cauê, Bouba Saré – Alex, Nildo, Dramé – Roberto. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Stefanovič – Alan Schons, Diego Ivo, Boateng, Ary Papel, Wallyson, Frederic. Trenér: Augusto Inácio.

    Boavista FC: Vagner – Edu Machado, Philipe, Lucas, Anderson Correia – Idris (C), Fábio Espinho, Anderson Carvalho – Iuri Medeiros, Bulos, Renato Santos. (4-3-3)
    Náhradníci: Meira – Mbala, Rochinha, Carraça, Carlos Santos, Mesquita, Schembri. Trenér: Miguel Leal.

    Rozhodčí: Hugo Miguel. Asistenti: Ricardo Santos, Nuno Roque. Čtvrtý rozhodčí: Hugo Silva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Hugo Miguel si seřídil hodinky a dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali hostující fotbalisté Boavisty. Philipe se snažil poslat dopředu podél pravé postranní čáry dlouhý pas, jenže vpředu nebyl vůbec nikdo.
     
    2
    Anderson Carvalho fauloval ve středu obranné poloviny svého týmu Roberta a domácí měli k dispozici standardní situaci, kterou rozehrál Alex a na vzdálenější pravé tyči se po jeho diagonálním vysokém pasu natahoval sám faulovaný Roberto, hlavičkou ale pouze jemně lízl míč, který zamířil o dva metry vedle pravé tyče.
     
    3
    Fotbalisté Boavisty se vydali směrem vpřed středem hřiště, jejich následná kolmá přihrávka ale skončila pouze u brankáře Makaridzeho, který bez problému rozehrál nohou.
     
    4
    Domácí hráči se na pravém křídle dostali nedaleko rohového praporku ke dvěma centrům, ani jeden ale žádné nebezpečí nepřinesl a uprostřed šestnáctky byl odvrácen.
     
    5
    Bulos po levém křídle vyvážel míč z vlastní poloviny hřiště, jenže vzápětí byl faulován a daleko se nedostal.
     
    6
    Philipe posílal z pravého křídla do šestnáctky vysoký diagonální centr, který bez problému stáhl ze vzduchu Makaridze.
     
    7
    Pedro Rebocho se na pravém křídle neprosadil a navíc mu byl odpískán faul, po němž Boavista mohla v klidu rozehrát.
     
    8
    Iuri Medeiros po levé straně hřiště vyrážel směrem vpřed po pěkné otočce, hned vzápětí ho ale zezadu fauloval Bouba Saré, který mu do cesty vložil pravou nohu. Jasný faul.
     
    9
    Fotbalisté Boavisty na pravé straně rozehrávali standardní situaci, následný centr byl ale příliš nízký a domácí obrana ho na hranici šestnáctky bez problému odvrátila.
     
    10
    Zatím jsme svědky hodně bojovaného utkání, ve kterém se často přerušuje a k vidění je jeden faul za druhým.
     
    11
    Edu Machado si po nádherné kolmé přihrávce na pravém křídle skvěle prohodil míč mezi nohama bránícího Diega, jenže ho ve snaze oběhnout rukama přistrčil k zemi. Další faul.
     
    12
    Machado ovšem před pár okamžiky fauloval zbytečně, protože bránící Diego se teprve otáčel za míčem směrem k vlastní bráně, zatímco hostující obránce už byl ve sprintu.
     
    13
    Sagna si na pravé straně obranné poloviny svého týmu zbytečně nekomplikoval situaci a po nepřesné kolmé přihrávce hostujících hráčů si pomohl přihrávkou na Makaridzeho.
     
    14
    Hra na obou stranách je hodně nepřesná. Nyní se nás hosté pokusili vyvést pěkným centrem z pravého rohu hřiště z omylu, jenže následný míč ze hry byl uprostřed šestnáctky odvrácen.
     
    15
    Iuri Medeiros rozehrál volný přímý kop a levačkou krásně točil míč k bližší pravé tyči, pozorný brankář Makaridze u ní byl ale včas a po skvělém zákroku se hlavou praštil o tyč!
    15. Iuri Medeiros krásně vypálil z volného přímého kopu.
     
    16
    Brankář Moreirense musel být ošetřován, nyní už je hra ale opět v plném proudu. Hosté se po rohovém kopu k ničemu nedostali.
     
    17
    Fábio Espinho fauloval na pravé straně obranné poloviny svého týmu a domácí budou rozehrávat standardní situaci.
     
    18
    Alex se postavil k míči a na vzdálenější pravou tyč z levé strany hřiště poslal pěkný ostrý centr, žádný z jeho spoluhráčů ale míč hlavou směrem na bránu usměrnit nedokázal.
     
    19
    Nildo Petrolina po pěkné zpětné přihrávce svého spoluhráče napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé technické střele, která se stočila zhruba o metr vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány!
    19. Nildo Petrolina z dálky napřáhl k pěkné technické střele!
     
    20
    Na opačné straně se dostali ke střele fotbalisté Boavisty, jenže jejich propagační přízemní střela žádnou neplechu nenadělala, když po zemi o pořádný kus minula levou tyč.
     
    21
    V zápasech Moreirense příliš gólů nepadá a úvod dnešního utkání zatím naznačuje, že ani dnešek nebude výjimkou.
     
    22
    Moreirense na levém křídle rozehrálo další standardní situaci, následný diagonální centr ale zamířil do území nikoho.
     
    23
    Dramé upadl na levé straně šestnáctky, kde ho fauloval pravou nohou brankář Vagner, penalta se ovšem nepískala a útočící hráč Moreirense navíc viděl žlutou kartu za simulování.
     
    24
    Vypadalo to na penaltu, je ovšem dost možné, že to Dramé skutečně přihrál. Chtělo by to lupu na rozluštění.
     
    25
    Tolik k penaltovému okamžiku a nyní zpět k dění na hřišti. Hosté zkusili vypálit zpoza šestnáctky a jejich prudká střela z levé strany hřiště zamířila zhruba metr nad.
     
    26
    V hledišti to nyní pořádně zahučelo. Hostující brankář Vagner při odkopu míče na levé straně šestnáctky nakopl napadajícího Roberta a měl obrovské štěstí, že se míč od domácího útočníka ddrazil vedle bližší pravé tyče! Velká kuriozita!
     
    27
    André Micael předvedl v blízkosti šestnáctky pěknou kosu a standardní situace Boavisty vyvolala na přední tyči pěkný zmatek, hosté se ovšem k zakončení nedostali. Následoval odkop od brány.
     
    28
    Iuri Medeiros se snažil na pravém křídle v blízkosti rohového praporku doběhnout prudkou kolmou přihrávku a míč zpracoval, jenže těsně za brankovou čárou a rozhodčí to postřehl.
     
    29
    Dramé máchá rukama a řečí těla dává svým hráčům jasně najevo, že si na jeho kolmou přihrávku musí naběhnout, aby po ní míč zbytečně neskončil v zámezí. Nutno dodat, že má pravdu.
     
    30
    Dramé hraje hodně dobrý zápas a je jedním z nejaktivnějších hráčů na hřišti, když se před pár okamžiky pokoušel založit útok kolmou přihrávkou za obranu, jenže si na ni nikdo nenaběhl.
     
    31
    Alex byl zřejmě hráčem, který zpoza pravého rohu šestnáctky napřáhl k pěkné a prudké střele, která letěla těsně nad zemí a zamířila vedle přední pravé tyče.
     
    32
    Na opačné straně hřiště se pokoušel zrychlit hru kolmou přihrávkou za obranu Bulos, jenže jeho následný pas skončil pouze u domácího brankáře Makaridzeho.
     
    33
    Alex se snažil na pravé straně šestnáctky doběhnout kolmou přihrávku, proti míči ale skvěle vyběhl brankář Vagner a po rychlém pádu na zem ji ukryl v náručí. Boavista na opačné straně centrovala z levého strany hřiště a na přední tyči míč pohotovou hlavičkou odvrátil André Micael.
     
    34
    Cauê se po nádherném přetaženém centru z levé strany ocitl na pravé straně šestnáctky za obranou Boavisty úplně sám, jenže v záklonu hlavičkoval do vzduchu a brankář Vagner míč v blízkosti levé tyče bez problému stáhl do náruče.
     
    35
    Hosté mají kliku, že Cauêho nenapadlo míč zpracovávat, kdyby tak totiž učinil, měl by ještě dostatek času na to, aby si vybral, do jaké části míč svou střelou umístí. Jenže se tak nestalo.
     
    36
    Osobně je pro mě překvapením, že se oba týmy snaží stále kombinovat středem hřiště, když ani jedna z jejich kolmých přihrávek nevedla k nějaké nebezpečné příležitosti.
     
    37
    Chtělo by to začít roztahovat hru do hry. Na druhou stranu ale nejsem Mourinho, abych mohl diktovat někomu zápas.
     
    37
    Bouba Saré nepříjemně přišlápl na pravé obranné poloviny nohu Andersonovi Carvalhovi a viděl žlutou kartu.
     
    38
    Následná standardní situace hostí byla na přední levé tyči odvrácena a u půlící čáry došlo k nepříjemnému střetu dvou hráčů. Protiútok Moreirense byl zastaven a hodně nepříjemně.
     
    39
    Roberto vyrážel do protiútoku a nepříjemně narazil na půlící čáře do Andersona Correii, který se zvedl z trávníku a viděl za svůj předchozí zákrok žlutou kartu.
    39. Nepříjemná srážka mezi Andersonem Correirou a Robertem.
     
    40
    Pokud chtěl rozhodčí udělit nějaký trest, tak měl sáhnout ke dvěma minutám za nedovolené bránění, protože bodyček Andersona Correiry nebyl úplně čistý. Samozřejmě, že jsme ale na fotbale a něco podobného není možné.
     
    41
    Ačkoliv ale sledujeme fotbalový zápas, tak má něco s tím hokejovým společného. Hra je hodně často přerušována.
     
    42
    Boavista byla během posledních okamžiků o něco aktivnější, jenže se podruhé v zápase nemůže dostat ke střele.
     
    43
    Dramé se zvedal uprostřed hřiště ze hřiště poté, co ho Fábio Espinho poslal vsedě k zemi. Byl v tom ale naprosto nevině, protože skončil na trávníku a chystal už se zvedat, když v tom rozeběhnutý Dramé přepadl přes jeho levou nohu.
     
    44
    Nildo Petrolina předvedl uprostřed hřiště pěknou zasekávačku a druhému protihráči nasadil jesličky, jenže vzápětí se mu připletli do cesty jeden z protihráčů a zároveň spoluhráčů a ke střele se nakonec nedostal. Jeho uvolnění ale bylo krásné.
     
    45
    Moreirense vybojovalo v samostatném závěru prvního poločasu rohový kop. Zřejmě poslední šance, jak vstřelit gól.
     
    45+1
    Fotbalisté domácího celku poslali z levé strany do šestnáctky ostrý centr, Vagner míč ale bez problému vyrazil do bezpečí a navíc byl faulovaný, takže hra byla přerušena.
     
    45+2
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 2 minuty.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Úvodní poločas nabídl obrovské množství faulů, které nepříjemně kouskovaly hru, přesto jsme se na každé straně dočkali jedné šance, když po čtvrthodině hry rozehrál na straně hostů volný přímý kop Iuri Medeiros volný přímý kop a krásnou technickou střelou mířil k pravé tyči, u které byl brankář Makaridze včas a hlavou do ní po skvělém zákroku narazil. Na opačné straně se mohla otřást brána Boavisty, nádherná technická střela ze střední vzdálenosti v podání Nilda Petroliny ale minula vzdálenější levý horní roh. Dočkáme se gólu? Skóre po prvním poločase: Moreirense 0 Boavista 0.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:33.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Moreirense rozehrálo druhý poločas a v blízkosti hranice šestnáctky napřáhlo na levé straně hřiště k pěkné přízemní střele, následný pokus ale na přední tyči zamířil do náruče Vagnera, který byl včas na zemi. Domácí začali zostra.
     
    47
    Na opačné straně hřiště mohli zahrozit fotbalisté Boavisty, jenže jejich volný přímý kop ale z pravé strany hřiště na vzdálenější levé tyči zamířil pouze do náruče připraveného Makaridzeho.
     
    48
    A opět domácí, kteří zpoza šestnáctky napřáhli k prudké táhlé střele, jejich následný pokus byl ale příliš slabý a po zemi zamířil do náruče brankáře Vagnera.
     
    49
    Hráči obou týmů se začali soustředit na fotbal a na rozdíl od úvodu zápasu není hra tolik přerušována. Navíc se Moreirense a Boavista v rychlém sledu dostaly do zakončení.
     
    50
    Moreirense se snažilo poslat od pravého rohového praporku do šestnáctky ostrý přízemní centr, následný pas ze hry byl ale uprostřed šestnáctky hosty odvrácen.
     
    51
    Alex zpoza šestnáctky napřáhl k pěkné táhlé střele levačkou, která mířila pod horní tyč a Vagner ji volejbalovým zákrokem vyrazil nad břevno! Následovat bude rohový kop.
    51. Vagner volejbalovým zákrokem vyrazil střelu Alexe.
     
    52
    Moreirense na pravé straně rozehrálo rohový kop a do šestnáctky poslalo střílený centr, který hosté odvrátili.
     
    53
    Dramé se pustil na pravém křídle do drobné potyčky s jedním z protihráčů, horké hlavy ovšem rychle vychladly.
     
    54
    Musely vychladnout, protože hlavní rozhodčí už byl připraven sáhnout do kapsy pro kartu, nakonec tak ale neučinil.
     
    55
    Hra je z obou stran nyní hodně opatrná a tempo zápasu se po ostrém začátku druhého poločasu hodně zpomalilo.
     
    56
    Od dnešního utkání se moc gólů čekat nedalo, zejména ze strany Moreirense, které má se střílením branek obrovské problémy. Stále ovšem věřme, že nás jeden nebo druhý tým z očekávaného scénáře vytrhne a ironicky řečeno zklame.
     
    57
    Samozřejmě, že zklamáním bude, pokud dnešní zápas skončí bez branek, ať už ale padne gól na jedné nebo druhé straně, tak to bude obrovské plus. Čím lépe, tím lépe.
     
    58
    Boavista posílala před bránu z pravé strany šestnáctky a ostrého úhlu nebezpečný centr, po kterém už se jeden z jejích hráčů chystal zamířit hlavou do brány, těsně před ním ale míč ukryl ve svém náručí pozorný brankář Makaridze.
     
    59
    Moreirense mělo výhodu rohového kopu, po následném centru z levé strany se ale na přední tyči Diego k zakončení nedostal.
     
    60
    Sagna motal na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky hlavu hostujícím hráčům, ti ovšem našli Paralen v podobě dobrého obranného zákroku a ke střele ho nepustili.
     
    61
    Pedro Rebocho krásně odcentroval z levého křídla a na přední tyči nikým neatakovaný a úplně volný Roberto hlavičkoval metr a půl nad levý horní roh brány! To byla slibná příležitost.
     
    61
    Alex spěchal na pravé straně šestnáctky za míčem a přepadl přes nohu Andersona Correii. Penalta se ovšem stejně jako v úvodu zápasu nepískala a následovala žlutá karta za simulování.
     
    62
    Boavista uprostřed útočné poloviny rychle rozehrála standardní situaci nakrátko a z levé strany hřiště poslala na vzdálenější pravou tyč nebezpečný centr, který Makaridze z problémy vyrazil do bezpečí. Nakonec byl ale odpískán faul na jeho osobu.
     
    63
    Roberto v blízkosti šestnáctky pěkně zalepil odražený míč a uprostřed pokutového území poté po pěkné zasekaváčce napřáhl k přízemní střele pravačkou, kterou jeden z hostujících obránců levou nohou přizvedl nad břevno.
     
    64
    Ze slibné příležitosti nakonec nebylo nic, stejně jako z následujícího rohového kopu, který byl odvrácen.
     
    65
    Utkání je hodně vyrovnané a oba týmy se marně snaží vstřelit gól, mírnou územní převahu ovšem mají hosté, kteří chystají střídání. Vůbec první v celém zápase.
     
    66
    Jeden z hráčů Boavisty zpoza šestnáctky pohotově vypálil levačkou a jeho přízemní střela minula levou tyč.
     
    67
    Kromě Moreirense připravuje první střídání také Boavista, ještě předtím ovšem standardní situace hostů, která byla rozehrána na levé straně hřiště z ostrého úhlu, následný centr byl ale na přední tyči odvrácen. Úvodní gól v nedohlednu.
     
    68
    A další standardní situace hostí, která tentokrát byla rozehrána na levé straně hřiště v blízkosti půlící čáry, dlouhý a vysoký diagonální nákop do šestnáctky byl ale odvrácen.
     
    69
    Moreirense na pravé straně hřiště vybojovalo rohový kop a snažilo se hostující fotbalisty zaskočit dlouhým centrem za hranici šestnáctky, jenže hosté jeho úmysl přečetli.
     
    70
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Renato Santos, přichází Rochinha.
     
    71
    Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Alex, přichází Boateng.
     
    71
    Do konce utkání zbývá odehrát 20 minut a oba dva týmy zároveň sáhly k prvnímu střídání.
     
    72
    Fotbalisté Moreirense na pravé straně rozehráli rohový kop a kapitán André Micael se snažil na pravé straně šestnáctky po odraženém míči dostat ke střele, jenže míč zvedl během napřáhnutí příliš vysoko a byl mu odpískán šlapák.
     
    73
    Standardní situace nefungují, rohového kopy a centry ze hry jakbysmet. To samé platí o střelách. Hrdiny jsou zatím brankáři, ani ti ale dnes neměli příliš mnoho práce.
     
    74
    Dnešní utkání sleduje 1538 diváků.
     
    75
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes patnáct minut a na vstřelení alespoň jednoho gólu je tu ještě dostatek času.
     
    76
    Pokud Vás zajímá, kdo odešel ze hřiště na straně Moreirense, tak byl záložník Alex, který patřil mezi lepší hráče na hřišti. I když dnes není příliš z čeho vybírat.
     
    77
    Moreirense na pravé straně z ostrého úhlu posílalo do šestnáctky přízemní centr, který byl odvrácen.
     
    78
    Fanoušci tleskají a Moreirense připravuje druhou změnu.
     
    79
    Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Bouba Saré, přichází Ary Papel.
     
    79
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Anderson Correia, přichází Mesquita.
     
    80
    Bulos napřáhl na levé straně šestnáctky v tísni k pěkné a velice pohotové střele, jenže jeho prudký projektil z ostrého úhlu mil bližší horní roh brány. Hodně prudká střela, jenže nepřesná!
     
    81
    Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Nildo Petrolina, přichází Alan Schons.
     
    82
    Bulos se ocitl v další šanci a tentokrát napřáhl zpoza šestnáctky k prudké střele, jenže jeho pokus zamířil pouze doprostřed brány, kde míč ukryl v náručí připravený Makaridze!
     
    83
    Moreirense sáhlo rychle ke dvěma změnám a už nemá k dispozici žádné střídání. Bude to klíčový faktor?
     
    84
    Hostující trenér Miguel Leal může sáhnout ještě k jedné změně a vytáhnout klíčového žolíka, jenže tím by musel být Cristiano Ronaldo nebo Lionel Messi, aby dnes padl gól!
     
    85
    Do šestnáctky obou týmů létá jeden centr za druhým, jenže pokutové území jsou vyschlé jako Sahara. Není v nich nikdo, kdo by zakončoval a vstřelil pro nezaujatého diváka kýžený gól.
     
    86
    Jedno jediné se oběma týmům upřít nedá, a to je bojovnost.
     
    87
    Hráči Moreirense i Boavisty se rvou o každý volný prostor a snaží se skórovat, jenže neustále marně a marně.
     
    88
    Trochu se divím, že hosté ještě nesáhli ke střídání. Ačkoliv jsou ale v tabulce výše postavení, tak jim zřejmě remíza bude snažit. Přece jen Moreirense mělo územní převahu.
     
    88
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Fábio Espinho, přichází Carraça.
     
    89
    Běží poslední dvě minuty utkání. Šancí ubývá, faulů přibývá.
     
    90
    Sagna se snažil prosadit po pravém křídle, kde předvedl pěkný sprint a ostrým skluzem ho sestřelil střídající Rochinha.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    90+2
    Sagna odchází na střídačku v péči lékařů, což je problém, protože oba týmy již využily všechny tři možnosti střídání.
     
    90+3
    Roberto byl v blízkosti šestnáctky faulován střídajícím Carraçou a domácí budou rozehrávat volný přímý kop!
     
    90+3
    Vagner uprostřed brány pravou nohou vyrazil nebezpečnou přízemní střelu, která prošla zdí a viděl ji na poslední chvíli, a v blízkosti levé tyče se dostal k dorážce Boateng, jeho pokus byl ale příliš slabý a Vagner byl i vsedě připravený!
    90+3. Hostující Vagner v závěru předvedl dva skvělé zákroky!
     
    90+4
    Carraça na levém křídle rozehrál standardní situaci a z úhlu se rozhodl pro přímou střelu na bránu, která letěla těsně nad zemí a od přední pravé tyče se odrazila do zámezí! Gól nikde.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání toho příliš pohledného nenabídlo a oba týmy si jen zřídka vypracovaly slibnou příležitost, kterých bylo jako šafránu. Největší šanci měl v závěru nastavení Boateng a na opačné straně Carraça. Jenže zatímco první jmenovaný hráč neuspěl z dorážky, druhý z volného přímého kopu, když jeho krásná střela skončila na tyči. Konečný výsledek: Moreirense 0 Boavista 0. (23:26:55)

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   23. Dramé (MRE), 37. Saré (MRE), 61. Alex (MRE) – 39. Correia (BOA), 90. Rochinha (BOA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 20:25.
    Moreirense FC: Makaridze – Sagna, André Micael (C), Diego Galo, Rebocho – Cauê, Bouba Saré (79. Ary Papel) – Alex (71. Boateng), Nildo (81. Alan Schons), Dramé – Roberto. (4-2-3-1)
    Náhradníci: Stefanovič – Diego Ivo, Wallyson, Frederic. Trenér: Augusto Inácio.

    Boavista FC: Vagner – Edu Machado, Philipe, Lucas, Anderson Correia (Mesquita) – Idris (C), Fábio Espinho (88. Carraça), Anderson Carvalho – Iuri Medeiros, Bulos, Renato Santos (70. Rochinha). (4-3-3)
    Náhradníci: Meira – Mbala, Carlos Santos, Schembri. Trenér: Miguel Leal.

    Rozhodčí: Hugo Miguel. Asistenti: Ricardo Santos, Nuno Roque. Čtvrtý rozhodčí: Hugo Silva

    Diváci: 1538
    bahis siteleri