Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:3 (2:1, 0:0, 2:2)
Detroit Red Wings
Neděle 05.03.2017, 04:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Dylan LARKIN - 4:3
     
    59:25
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ještě není konec. Detroit využívá početního výhoda a opět se dotahuje na rozdíl jediné branky. DYLAN LARKIN se dostal k puku a doslova dotlačil puk za záda Talbota. Asistence: Frans Nielsen, Justin Abdelkader.
    54:02 Patrick MAROON - 4:2
     
    54:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak tohle vyšlo domácím parádně. Connor McDavid skvěle založil brejk tři na dva přihrávkou na PATRICKA MAROONA, který si ještě vyměnil puk s Leonem Draisaitlem a poté nadvakrát dostal puk za záda Petra Mrázka. Edmonton opět vede o dvě branky, tedy 4:2. Asistence: Leon Draisaitl, Connor McDavid.
    50:26 Darren HELM - 3:2
     
    50:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Fanouškům Oilers se omlouvám, opět jsem to zakřiknul. DARREN HELM dostal na modrou čáru skvělý pas od Dylana Larkina. První jmenovaný si mohl vyzkoušet samostatný nájezd, který byl úspěšný. Zápas ještě není u konce, protože Detroit se opět dotahuje. Asistence: Dylan Larkin.
    46:58 Jordan EBERLE - 3:1
     
    46:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. To si můžou říkat hráči Detroitu Red Wings. Milan Lucic vybojoval na modré čáře puk, přihrál JORDANU EBERLEMU, který bekhendem překonal bezmocného Mrázka v brance Detroitu. Edmonton vede nad svým soupeřem už 3:1 a je blízko k vítězství. Asistence: Milan Lucic.
    19:38 Zack KASSIAN - 2:1
     
    19:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vhazování před hostující brankou bylo úspěšné pro domácí tým, který puk získal. Poté se puk dostal na modrou čáru, kde byl volný Adam Larsson, který od modré vypálil tvrdou střelu na hostující branku. Tam ovšem stál připravený ZACK KASSIAN, který tuto střelu tečoval za záda hostujícího brankáře. Stav utkání je tedy těsně před koncem třetiny 2:1 pro Edmonton. Asistence: Adam Larsson, David Desharnais.
    15:04 Anthony MANTHA - 1:1
     
    15:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Všechno to začalo nedůraznou hrou domácích ve středním pásmu a poté to pokračovalo i v obranném pásmu. Této nedůraznosti využil hostující kapitán Henrik Zetterberg, který připravil vylouženou šanci pro ANTHONYHO MANTHU, který se nemýlil. Asistence: Henrik Zetterberg.
    01:41 Connor MCDAVID - 1:0
     
    01:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kdo jiný by mohl otevřít skóre než domácí kapitán CONNOR MCDAVID. Tento mladičký kapitán dostal od Adama Larssona puk do jízdy, dostal se přes svého strážce až před Petra Mrázka, kterého chladnokrevně překonal. Asistence: Adam Larsson.

    Jan Mládek

    Branky a nahrávky: 2. McDavid (A. Larsson), 20. Kassian (A. Larsson, Desharnais), 47. Eberle (Lucic), 55. Maroon (Draisaitl, McDavid) – 16. Mantha (Zetterberg), 51. Helm (D. Larkin), 60. D. Larkin (Nielsen, Abdelkader)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Sekera, Benning, Nurse – Draisaitl, McDavid (C), Maroon – Eberle, Nugent-Hopkins (A), Lucic – Kassian, Desharnais, Caggiula – Khaira, Letestu, Hendricks.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Green, DeKeyser, Jensen, Kronwall (A), Sproul, Ouellet – Mantha, Zetterberg (C), Tatar – Nyquist, Nielsen, Athanasiou – D. Larkin, Helm, Abdelkader – D. Miller, Glendening, Sheahan.

    Rozhodčí: Marc Joannette (#25), Ian Walsh (#29) – Kiel Murchison (#79), Mark Shewchyk (#92)

    Diváci: 18347
    bahis siteleri