Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
New York Islanders
Neděle 05.03.2017, 22:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:32 Jason CHIMERA - 5:2
     
    51:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    tak trochu zničehonic teď udeřili hosté. Nenápadný protiútok končí gólem poté, co JASON CHIMERA vyslal povedenou střelu zápěstím a trefil horní roh Elliottovy brány. Domácí brankář se na sebe zlobí, ale Calgary tenhle gól nejspíš mrzet příliš nemusí. Asistence: Nick Leddy a Shane Prince.
    46:58 Kris VERSTEEG - 5:1
     
    46:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je to znovu o čtyři! Ho-Sang se v útočném pásmu srazil se spoluhráčem Hamonicem, čehož využili domácí, kteří okamžitě uháněli do přečíslení tří proti jednomu. KRIS VERSTEEG potáhl kotouč na levé straně do útočného pásma, tam si narazil s Bennettem a z první uklidil puk do brány. Asistence: Sam Bennett a Matt Bartkowski.
    28:30 John TAVARES - 4:1
     
    28:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Konečně se prosazují i hosté! Odražený kotouč se dostal na modrou k Mayfieldovi, jehož střelu vyrazil Elliott betonem jen k JOHNU TAVARESOVI, který se prosazuje dorážkou z blízka. Asistence: Scott Mayfield a Josh Bailey.
    19:36 Sean MONAHAN - 4:0
     
    19:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou teď zralí na ručník! Domácí převedli ukázkový rychlý protiútok, při němž se dostali do přečíslení, na jehož konci Gaudreau parádně předložil kotouč SEANU MONAHANOVI, který zakončoval v podstatě do prázdné brány. Asistence: Johnny Gaudreau a Dougie Hamilton.
    17:10 Micheal FERLAND - 3:0
     
    17:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně rychlé! Monahan vyhrál souboj o kotouč u pravého mantinelu a puk posunul k MICHEALU FERLANDOVI, který povedenou střelou zvyšuje už na 3:0. Asistence: Sean Monahan.
    16:28 TJ BRODIE - 2:0
     
    16:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky! TJ BRODIE nabral s kotoučem rychlost a dostal se až za Greissovu bránu, zpoza níž chtěl na poslední chvíli poslat kotouč do mezikruží, ale německý gólman si puk nešťastně srazil sám pravou bruslí do brány. Asistence: Alex Chiasson a Matt Stajan.
    14:56 Michael FROLÍK - 1:0
     
    14:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHAEL FROLÍK posílá Calgary do vedení! Hostující obrana nestíhala a domácí se dostali během chvíle několikrát do zakončení, ale Greiss dlouho odolával. Nakonec však poprvé inkasuje poté, co Frolík zblízka tečoval mezi jeho betony kotouč, který k němu z úhlu nahodil Hamilton. Asistence: Dougie Hamilton a Mikael Backlund.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 15. Frolík (D. Hamilton, Backlund), 17. Brodie (Chiasson, Stajan), 18. Ferland (Monahan), 20. Monahan (J. Gaudreau, D. Hamilton), 47. Versteeg (S. Bennett, Bartkowski) – 29. Tavares (Mayfield, Jo. Bailey), 52. Chimera (Leddy, Prince)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Chiasson.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Mayfield, Hamonic, Hickey, de Haan, Seidenberg (C) – Lee, Tavares, Jo. Bailey – Ladd (A), B. Nelson, Ho-Sang – Beauvillier, R. Strome, Prince – Chimera, N. Kuljomin, Clutterbuck (A).

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Brad Meier – Lonnie Cameron, Ryan Galloway
    bahis siteleri