Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 05.03.2017, 23:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:56 Sam GAGNER - 0:3
     
    48:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jackets to dokázali potrestat a nyní vedou už o tři góly! Oliver Bjorkstrand poslal přesný pas do předbrankového prostoru, kde se nejrychleji zorientoval SAM GAGNER a pohotově uklidil kotouč do sítě.
     
    43:03
    Kevin Rooney (NJD) vyfasoval dvě minuty za držení, Columbus si tak zahraje další přesilovou hru.
     
    39:48
    Sudí si všimli toho, že Jackets na chvilku hráli v šesti, trest za hráčskou lavici půjde odsedět Zach Werenski (CBJ).
     
    33:05
    Oliver Bjorkstrand měl na hokejce svůj druhý gól v utkání, jeho střela z okraje pravého kruhu ovšem orazítkovala břevno!
     
    29:59
    Přesně v polovině základní hrací doby našel Kyle Palmieri skvělou přihrávkou v předbrankovém prostoru Taylora Halla, ten ale na Bobrovského nevyzrál a Murray už domácího útočníka k dorážce nepustil.
    25:35 Oliver BJORKSTRAND - 0:2
     
    25:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tečovaná střela Johnsona od modré proletěla těsně vedle, tlak Jackets ale ještě pokračoval a je z toho druhý gól! OLIVER BJORKSTRAND si navedl puk do mezikruží, odkud se trefil přesně a dezorientovaný Schneider nestihl zareagovat. Asistence: Sam Gagner a David Savard.
    22:45 Boone JENNER - 0:1
     
    22:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Elitní lajna Jackets opět ukázala, že v posledních zápasech hraje ve skvělém rozpoložení. Cam Atkinson od mantinelu nahodil puk do předbrankového prostoru, kde se nejrychleji zorientoval BOONE JENNER a i s pomocí domácího beka Prouta dopravil touš do sítě. Brandon Dubinsky si u tohoto gólu připsal druhou asistenci a 400. bod v kariéře! Asistence: Cam Atkinson a Brandon Dubinsky.
     
    18:49
    Nasupený William Karlsson tluče hokejkou o led, z dobré pozice po velké chybě domácích v rozehrávce totiž nedokázal Schneidera překonat!
     
    03:26
    Bývalý Ďábel Kyle Quincey (CBJ) zatáhl za záchrannou brzdu a po závěru před Bobrovským ve stoprocentní pozici zahákoval Palmieriho, také on tak poputuje za katr.
     
    01:35
    Sam Gagner (CBJ) poté v útočném pásmu zbytečně podrazil Stolleryho, New Jersey si tak zahraje přesilovou hru.
     
    Změna. Do sestavy New Jersey se na poslední chvíli posunul Pavel Zacha, který se tak vrací do akce po otřesu mozku. Zacha měl ještě dnes zůstat na tribuně, Devils se ale zranil útočník Miles Wood, a tak domácí kouč John Hynes povolal českého forvarda do zbraně.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 23. Jenner (Atkinson, Dubinsky), 26. Bjorkstrand (Gagner, D. Savard), 49. Gagner (Bjorkstrand, Hartnell)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Merrill, Lovejoy, J. Moore, Santini, Stollery, Prout – Hall, Zajac (A), Palmieri – Lappin, Henrique, Zacha – B. Bennett (A), Rooney, Noesen – Blandisi, Coleman, Smith-Pelly.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Quincey – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – N. Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Hartnell, Gagner, Saad – Korpikoski, W. Karlsson, J. Anderson.

    Rozhodčí: Watson, L'Ecuyer – Miller, Kovachik
    bahis siteleri