Znojmo – Mladi Jesenice 5:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:1 (1:1, 2:0, 2:0) Stav série: 1:1
HD Mladi Jesenice
Neděle 05.03.2017, 12:50 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • Čtvrtfinále
Partner:
     
    50:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Další radost na znojemské střídačce je výsledkem úžasné spolupráce Zmeškala s Kosnarem. První jmenovaný si najel do pravého kruhu odkud poslal přihrávku blíže k levé tyčce na hůl MARTINA KOSRANA. Ten pak prudce poslal puk do sítě střelou k bližší tyčce.
    Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu HD Mladi Jesenice (Sersen – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do tříbrankového vedení! V signalizované výhodě do hry naskočil šestý hráč a ihned začaly nebezpečné kombinace před hostující klecí. Kosnar vyslal dělovku z pravého kruhu do skrumáže těl před Kogovsekovou brankou. V tomto prostoru se pak nejrychleji zorientoval JONÁŠ RŮŽIČKA, jenž dorazil do slovinské sítě čtvrtý kotouč!
    Asistence: Martin Kosnar, Jiří Kuntoš.
     
    39:48
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Pucher – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HD Mladi Jesenice (Glavic – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:39
    Vyloučení v týmu HD Mladi Jesenice (Hadzic – 2 min., hákování).
     
    34:55
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kosnar – 2 min., krosček).
     
    30:17
    Erik Svetina si chvilku vyměňoval puk na modré se Stojanem. Nakonec se po chvíli rozhodl vystřelit. Domácí brankář ale stihl betony srazit včas k sobě a nepropustil tak skrze ně ani Korosecovu dorážku.
     
    30:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Brabec – 2 min., krosček).
     
    29:26
    Sodja ujížděl společně s Rajsarem proti Geržovi. Domácí obrana jim stačila, ale hostující hráči vypadali velmi odhodlaně. První jmenovaný se rozhodl, že roli střelce vezme na sebe. Z těsné blízkosti tak vystřelil. Domácí gólman celou situaci přečetl a pohlídal si prostor u pravé tyčky, kam hostující útočník mířil. Puk pak skončil vyražen na druhou stranu brány. Rajsar by měl ještě šanci, kdyby nebylo výborné znojemské obrany.
     
    25:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Co přesilová hra, to gól. Znojemští jsou ve výhodě nezastavitelní. Kruckovyčovu dělovku od modré čáry upravil ještě v prostoru mezi kruhy DAVID JANÁS. Druhý jmenovaný tak přesně poslal puk za Kogovsekova záda a Orli jdou do dvoubrankového vedení!
    Asistence: Michal Kruckovyč.
     
    24:39
    Vyloučení v týmu HD Mladi Jesenice (Sersen – 2 min., sekání).
     
    22:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Další bravurně využitá přesilová hra! JAN BULÍN upravil střelu Zdenka Brabce od modré a poslal puk skulinkou mezi betony hostujícího brankáře rovnou do sítě! Kogovsek si myslel, že touš zadržel, ale bylo krásně vidět, jak se puk pomale posouvá po ledu za brankovou čáru.
    Asistence: Zdenek Brabec.
     
    21:15
    Vyloučení v týmu HD Mladi Jesenice (Sturm – 2 min., nesportovní chování).
     
    18:53
    Mladi Jesenice právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Svetina se Sturmem najížděli před Geržu za stavu dva na jednoho. Jako první se snažil prosadit první jmenovaný. Ačkoliv si s jeho pokusem domácí brankář dokázal poradit, byl to stavební kámen vyrovnávací branky. Gerža si totiž musel vyjet z brány a snažil se puk zalehnout, to se mu ale nepovedlo a jen jen vystrčil. Naneštěstí pro domácí tímto směrem už najížděl GASPER SERSEN, jenž neměl nejmenší potíže dorazit puk do volného prostoru. Ležící Gerža neměl šanci.
    Asistence: Jaka Sturm, Erik Svetina.
     
    14:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí jdou po využití přesilové hry do vedení! Jiří Kuntoš zachytil puk v pravém kruhu a ihned poslal přihrávku skrz několik clonících hostující hráčů směrem k levé tyčce Kogovsekovy brány. Tam stál připravený JAN BULÍN, který elegantně nasměroval puk do levého horního růžku!
    Asistence: Jiří Kuntoš.
     
    13:52
    Vyloučení v týmu HD Mladi Jesenice (Sersen – 2 min., podražení).

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 15. Bulín J. (Kuntoš), 23. Bulín J. (Brabec), 26. Janás (Kruckovyč), 46. Růžička (Kosnar, Kuntoš), 51. Kosnar (Zmeškal) – 19. Sersen (Sturm, Svetina E.)


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (Slavík) – Kruckovyč, Pucher, Kuntoš, Brabec, Peří, Hrubý, Konečný, Fruvirt – Janás, Fruhwirt, Oščádal – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Jambor, Kosnar, Zmeškal – Niederhafner, Stromko, Svatuška.
    HD Mladi Jesenice: Kogovsek (Legat) – Brun, Stojan, Korosec, Crnovic, Hadzic, Zbontar, Sabanovic – Avsenek, Tomazevic, Glavic – Sturm, Sersen, Svetina E. – Sodja, Rajsar, Brglez – Masic, Svetina R., Pretnar.

    Rozhodčí: Dědek, Kika – Otáhal, Měkýš

    Diváci: 167
    Znojmo 1 2 Mladi Jesenice
    #1 Čtvrtek 02.03.2017 • 19:00
    Mladi Jesenice - Znojmo 8:5
    #2 Neděle 05.03.2017 • 12:50
    Znojmo - Mladi Jesenice 5:1
    #3 Čtvrtek 09.03.2017 • 18:00
    Mladi Jesenice - Znojmo 10:3
    bahis siteleri