West Ham – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
West Ham United
1:2 (0:1)
Chelsea FC
Pondělí 06.03.2017, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (23:05:02)
     
    Utkání je tedy minulostí a Chelsea přeci jenom uhájila své vedení. Domácí do zápasu vstoupili aktivně, nicméně ve 25. minutě přišla studená sprcha. Po rychlém brejku totiž Eden Hazard otevřel skóre zápasu, čímž favorita nasměroval k zisku tří bodů. Pět minut po zahájení druhého poločasu se navíc prosadil i Diego Costa a ten nakonec zaznamenal branku vítěznou. Ve druhé minutě nastavení ještě snížil Manuel Lanzini, nicméně na víc už se domácí nezmohli. Chelsea tak Premier League vede o deset bodů!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jeden vysoký nákop na polovinu Chelsea. Vepředu byli hned čtyři hráči West Hamu, nicméně defenzíva lídra Premier League si poradila.
    90+2. Manuel LANZINI - 1:2
     
    90+2
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté se dočkali snížení a možná ještě uvidíme drama! Carroll dobře napadal laxní rozehrávku soupeře a nakonec o míč obral Césca Fabregase. Následovala blesková akce, Ayew míč posunul doprava k MANUELU LANZINIMU, který Courtoise propálil nízkou křížnou střelou!
     
    90+1
    Robert Snodgrass si ani v samotném závěru nedá pokoj. Znovu se šikovně dokázal uvolnit na levé straně, ale tentokrát byl jeho centr sražen do autu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty. Možná trochu zbytečné prodlužování již naprosto rozhodnutého zápasu.
     
    89
    Andy Carroll šel důrazně za brankou na 1:2, nicméně přes pozorné Azpilicuetu se k centrovanému míči neprotlačil. Kladiváři nezískali ani rohový kop.
     
    88
    Nevýrazná kombinace téměř stojících fotbalistů West Hamu končí v autu. Míč se však ještě před tím odrazil od nohy jednoho z hostů.
     
    87
    Chelsea ještě v závěru druhého poločasu vybojovala rohový kop. Po něm centroval Fabregas, ale Matić už na něj nedokázal navázat a ztratil míč u rohového praporku.
     
    86
    Diego Costa za půlící čárou absolvoval důrazný souboj se soupeřem. Po pádu na trávník se ohlížel po rozhodčím, ale ten zůstal zcela klidný.
     
    85
    Další akce domácích tentokrát vyústila v roztažení hry na pravou stranu. I v tomto případě míč doputoval až do zámezí.
     
    84
    Snodgrass si našel prostor na levé straně, nicméně nakonec míč nedokázal zastavit před postranní čárou. Následovat bude vhazování hostujícího týmu.
     
    82
    Nyní se hosté dostali velmi blízko k bráně Darrena Randolpha, nicméně ten i přes dobrou kombinaci soupeře nemusel zasahovat. Fabregas pálil mimo.
     
    81
    Chelsea v pohodě kombinuje na polovině hřiště a zdá se, že by tak utkání nejraději dohrála. Ani napadání West Hamu už není příliš výrazné.
     
    80
    Faulem se tentokrát provinil střídající Fernandes. Utkání už má takové letargické tempo a oba celky jsou s výsledkem zjevně smířeny. U hostů se však není čemu divit...
     
    78
    Ofenzivní choutky hostující Chelsea teď zastavuje nedovolený zákrok Diega Costy. Randolph už si chystá míč k nákopu za půlící čáru.
     
    77
    Následně je tady závěrečná změna v sestavě domácího týmu. Poslední minuty odehraje Edimilson Fernandes, který vystřídal Marka Noblea.
     
    76
    A po rohovém kopu domácích přichází poslední střídání Chelsea. Victor Moses přepouští místo Kurtu Zoumovi.
     
    75
    Ještě před rozehráním standardní situace West Hamu dochází ke střídání. Hrdinu dnešního zápasu, Edena Hazarda nahrazuje brazilský záložník Willian.
     
    74
    Mark Noble se uvolnil na levé straně a přízemní přihrávkou se pokusil najít některého ze svých spoluhráčů. Nakonec získal pouze roh.
     
    73
    Nedůrazný odkop Davida Luize dokázal zastavit velmi aktivní Snodgrass. Díky jemu se tak domácí usazují v blízkosti soupeřovy šestnáctky.
     
    72
    Nyní již svěřenci Antonia Conteho přesouvají hru na polovinu domácího týmu. K ohrožení brány sice nemají zrovna blízko, ale to jim rozhodně nevadí.
     
    71
    Nadále sice kombinují Kladiváři, avšak Chelsea má hru zcela pod kontrolou. Nyní už hostům stačí pozorná defenzíva a vyhnutí se potenciálním chybám v rozehrávce.
     
    70
    Při další akci domácího West Hamu to zkusil Obiang, nicméně jeho střela byla z oněch posledních pokusů vůbec nejhorší. Míč šel více než deset metrů vedle brány.
     
    69
    Také hostující Andy Carroll se nyní odhodlal k zakončení, ale ani v jeho případě míč nemířil mezi tři tyče. Hrát tak může Thibaut Courtois, který rozhodně nebude spěchat.
     
    68
    Z rohového kopu již hosté nezahrozili. Eden Hazard sice vypálil, ale jeho střela se ani zdaleka nevlezla do prostoru brány.
    67. Randolph (WHU) parádně vytáhl Costovu (CHE) gólovku
     
    67
    Chelsea mohla přidat třetí branku! Diego Costa byl zády k bráně, ale bleskově se otočil a střelou z pokutového území vystrašil domácího gólmana. Ten míč parádně vytěsnil těsně mimo bránu.
     
    65
    A střídají také hosté. Odpracováno má Pedro, který přenechal místo defenzivněji laděnému hráči. Zhruba půl hodinu totiž odehraje Nemanja Matić.
     
    64
    Jako první hřiště opouští Sofiane Feghouli, nicméně hned za ním následuje i Winston Reid. Místo tohoto dua jde na trávník André Ayew se Samem Byramem.
     
    63
    Chelsea hru po delší době dostala za půlící čáru, nicméně o míč znovu velmi rychle přišla. Mezitím se chystá hned několik střídání.
    61. Velká šance Sofiana Feghouliho (WHU)
     
    61
    Rohový kop přinesl obrovské zmatky v pokutovém území Chelsea. Feghouliho střelu však zastavil dobře postavený Moses a z následného tlaku pak Fonte hlavičkoval těsně nad břevno.
     
    60
    O něco aktivnější fotbalisté West Hamu vyboovali rohový kop. Už poněkolikáté se o to postaral výborně hrající Snodgrass.
     
    59
    Solidní centr z levé strany prolétl nad nataženou rukou Thibauta Courtoise, avšak za belgickým gólmanem už nebyl nikdo ve fialově-modrém dresu.
     
    58
    Stále se ani jeden z týmů nedostává blíže k bráně soupeře. Teď se o to mohou pokusit domácí, kteří rozjíždí útok středem hřiště.
     
    57
    Victor Moses si výborně našel prostor na pravé straně útočné poloviny, nicméně ani on nedokázal odcentrovat ke svým spoluhráčům.
     
    56
    Další nepřesná přihrávka do pokutového území doputovala pouze do Courtoisovy náruče. Belgický gólman nikam nespěchá a uklidňuje hru.
     
    55
    Po druhé inkasované brance je hra West Hamu plná nepřesností. Nutno říci, že při stavu 0:2 se přes obranu Chelsea dostává hodně těžce.
     
    54
    Carroll se dnes vůbec nemůže prosadit ve své doméně, tedy vzdušných soubojích, a proto teď zvolil technickou střelu zpoza šestnáctky. Zakončení Courtoise vůbec neprověřilo.
     
    52
    Zahrozit tak mohl Marcos Alonso, který se zleva prodral až do pokutového území. V rozhodujícím okamžiku ho jeden z domácích rozhodil a zakončení šlo poměrně dost mimo tři tyče.
     
    51
    Na druhé straně se hosté dožadovali odpískání penalty. Je pravda, že Fabregas trochu nastavil rameno do směru přihrávky, ale o pokutový kop se rozhodně nejednalo.
    50. Diego COSTA - 0:2
     
    50
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A je to 0:2! Skákající Obiang nedokázal odvrátit centr od rohového praporku a pouze míč prodloužil k osamocenému DIEGU COSTOVI. Tomu už jen stačilo nasměrovat míč za brankovou čáru. Hodně jednoduchá branka pro španělského reprezentanta.
     
    50
    Eden Hazard se znovu zapojil do rychlého protiútoku. Tentokrát se Chelsea nedostala až k zakončení, ale získává aspoň rohový kop.
     
    49
    Prudká přihrávka od pravé strany sice propadla až do středu pokutového území, ale tem byl připraven jeden z hostujících obránců.
     
    49
    Jenže hosté se dopustili poměrně velké nepřesnosti v rozehrávce a blesková akce West Hamu přináší rohový kop. Zablokován byl centr aktivního Snodgrasse.
     
    48
    Obiang chtěl zrychlit kombinaci domácích, nicméně jeho přihrávka šla až příliš na pravou stranu. Autové vhazování proto získává Chelsea.
     
    47
    Nakrátko se k míči dostali také fotbalisté Chelsea, nicméně veškerý postup ukončil šlapák v podání Pedra. Lanzini si chvíli pobyl na trávníku, ale samozřejmě je v pořádku.
     
    46
    Druhý půle je zahájena hodně rozvážnou kombinací domácího celku. Ten ani za několik desítek vteřin neodhodlal k přechodu na útočnou polovinu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:05.
    Úvodní gól Chelsea minimálně jednoho fanouška nanadchl

     
    Hlavní rozhodčí ještě pustil Lanziniho bleskový útok, ale domácí záložník nedokázal přesněji přihrát. Po hvizdu sudího hráči odcházejí do kabin a spokojenější jsou určitě hosté. West Ham sice neměl špatný vstup do zápasu, ale Courtoise ani jednou pořádně neohrozil. Ve 25. minutě navíc hosté rozjeli dokonalý protiútok, který gólově zakončil Eden Hazard. I přes jednu další šanci Chelsea jsme se druhé branky zatím nedočkali a zápase je tak nadále zcela otevřený.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Hosté ještě chvíli kombinovali v blízkosti pokutového území, avšak nakonec vyprodukovali pouze centr z pravé strany. Ten mířil přesně k Randolphovi.
     
    45+3
    Jenže standardní situace domácích přinesla jen další brejk Chelsea. V tomto případě mohl zakončovat Costa, ale k tomu se zezadu přiřítil vracející se hráč, jenž míč odehrál do bezpečí.
     
    45+2
    Cresswell si to neohroženě namířil vpřed, avšak Cesc Fábregas (CHE) se mu vědomě postavil do cesty. Zkušený Španěl je potrestán žlutou kartou.
     
    45+1
    Zatímco byly oznámeny čtyři minuty nastavení, Randolph bez problémů zneškodnil centr od rohového praporku. Nějaký bleskový posun vpřed se ale nekoná.
     
    45
    Kanté doběhl téměř ztracený míč a od brankové čáry ještě stihl přihrát do střelecké pozice. Nakonec akce vyústila v roztažení hry na Mosese, který vybojoval rohový kop.
     
    44
    Až nyní je Cresswell mimo hrací plochu, díky čemuž se může pokračovat. Chelsea nadále kombinuje na útočné polovině!
     
    42
    Aaron Cresswell je po důležitém obranném zákroku ošetřován. Zdá se, že se mu zkroutil pravý kotník, jenž inkasoval Kantého střelu.
    41. Druhá gólová šance Chelsea
     
    41
    Obrovská šance na druhé straně! Hazard výborně zmátl obranu soupeře a založil bleskový útok. Přihrávka na Costu byla sražena k Mosesovi, ale jeho střelu zablokoval Cresswell a Pedrovu tvrdou dorážku pak zlikvidoval Darren Randolph!
     
    40
    V závěru 40. minuty mohl vyrovnat Lanzini, jenž si kousek za pokutovým územím narazil se spoluhráčem a následně vypálil. Míč však vylétl hodně vysoko nad bránu.
     
    39
    West Ham hru poměrně rychle přesunul na polovinu soupeře, ale zatím se vůbec nepřibližuje k belgickému brankáři hostujícího týmu. Defenzíva Chelsea potvrzuje, že je v Anglii jednoznačně nejlepší.
     
    38
    N'Golo Kanté teď výborným napadáním odstavil soupeře a mohl rychle postupovat vpřed. Zhruba třicet metrů od Randolpha však přišla nepřesná přihrávka.
     
    37
    Gary Cahill svedl souboj u postranní čáry a nakonec si vykoledoval nedovolený zákrok Andyho Carrolla. Chelsea může v klidu rozehrávat z blízkosti vlastní šestnáctky.
     
    36
    Registrujeme další příliš vysoký centr do pokutového území domácího týmu. Tentokrát to byl Moses, jenž přihrál pouze do rukavic pozorného Randolpha.
     
    35
    Dva důrazné souboje Fonte vyhrál, avšak ten třetí už byl nad jeho síly. Chelsea získává míč u půlící čáry, kde ukončuje snahu West Hamu.
     
    34
    Na obou stranách jsme zaregistrovali nepřesnosti ve finální pasáži útočné akce. V obou případech se míče chopili gólmani londýnských celků.
     
    33
    Příliš dlouhý centr na jednoho z hostujících útočníků neměl šanci na úspěch. Míč si to namířil za brankovou čáru, odkopávat tak bude Randolph.
     
    32
    Poněkolikáté byl na půlící čáře zezadu dohrán Eden Hazard. Možná by už to chtělo žlutou kartu, nicméně Kouyaté i tentokrát odchází bez trestu.
     
    31
    West Ham se teď vůbec nedostal až za půlící čáru. Chelsea je po vstřelené brance hodně v klidu a soupeře prakticky nepouští do hry.
     
    30
    Nyní již hosté drží míč daleko od své brány a v pohodě kombinují poblíž postranní čáry. Vše doplňuje zřejmě věčně nespokojený Antonio Conte, který svým svěřencům neustále ukazuje, kde mají stát, a kam mají kopnout.
     
    29
    Nakonec přeci jenom přišla finální přihrávka do pokutového území, avšak Andyho Carrolla si defenzíva Chelsea znovu pohlídala.
     
    28
    Domácí by samozřejmě rádi rychle odpověděli, ale postupným útokem se teď téměř vůbec nepřibližují k bráně, kterou stráží Thibaut Courtois.
    25. Eden HAZARD - 0:1
     
    25
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak to byl smrtící protiútok hostů! Celou akci rozjel Kanté, který vystihl zmíněnou nepřesnou přihrávku soupeře a okamžitě míč posunul k EDENU HAZARDOVI. Ten ještě zakombinoval s Pedrem, jenž Belgičana vysunul za obranu domácích. Rychlonohý záložník si míč potáhl více do pravé strany a v pohodě skóroval do brány vyběhnuvšího Randolpha.
     
    25
    Rozehrání volného kopu obstaral Lanzini, nicméně ten trefil pouze dobře postavenou zeď. Následně přišla nepřesná přihrávka k postranní čáře.
     
    24
    Centr na Carrolla byl znovu odvrácen, ale poté se faulem provinil Eden Hazard, který loktem zasáhl Noblea. Zajímavá standardní situace pro West Ham!
     
    23
    Rozvážný postup hostujícího týmu byl zastaven kousek za půlící čárou. Ze strany Chelsea to zatím není ani zdaleka ideální.
     
    22
    West Ham chtěl překvapit stavějící se obranu Chelsea, nicméně hlavní rozhodčí bleskovou rozehrávku na Feghouliho zastavil. Následná přihrávka pak doputovala jen ke Courtoisovi.
     
    21
    Ani domácí teď nepředvedli zrovna ideální nákop na Carrolla, avšak ten se posléze přeci jenom dostal k míči a vykoledoval si nedovolený zákrok od Kantého.
     
    20
    Fabregas se pokusil zrychlit kombinaci středem hřiště, avšak obloučkem za obranu našel pouze hlavu jednoho z domácích stoperů.
     
    19
    Hosté si hodně zavařili nepřesnou rozehrávkou na nějakých třiceti metrech od své brány. Naštěstí pro ně Obiang neodcentroval přesně ke Snodgrassovi.
     
    18
    Svěřenci Slavena Biliće nakonec rozehrávali hned dva rohového kopy, avšak právě po tom druhém byl u postranní čáry faulován David Luiz. Volný kop pro Chelsea.
     
    17
    Další povedenější akce West Hamu. Tentokrát zleva centroval Snodgrass a domácí získávají rohový kop. Uvidíme, zda se dočkáme nějakého zakončení.
     
    16
    Rychlý výpad domácího týmu vyústil v očekávaný centr na Andyho Carrolla. Ten se ale znovu nedokázal prosadit přes pozorně bránící beky Chelsea.
     
    15
    Diego Costa to vůbec nemyslel špatně, avšak příliš dlouhou přihrávkou nenašel rozběhnutého Marcose Alonsa. West Ham bude vhazovat.
     
    14
    Kladiváři se tentokrát uchýlili jen k odkopu na polovinu hřiště, kde se k míči znovu dostávají hosté. Ti se znovu pomalu posouvají směrem k Randolphovi.
     
    13
    Na konci 13. minuty se Chelsea konečně aspoň trochu přiblížila k bráně Darrena Randolpha. Finální lob do pokutového území však skončil přesně u gólmana West Hamu.
     
    12
    Výborná akce Snodgrasse. Domácí záložník na levé straně prošel přes tři protihráče a, ač nakonec přišel o míč, vysloužil si potlesk zaplněných tribun.
     
    11
    Po delší době se na polovinu soupeře dostala také Chelsea. Defenzíva West Hamu je ale nadále velmi pozorná a soupeře vůbec nepouští blíže k pokutovému území.
    10. Dres Garyho Cahilla prostě a jednoduše nevydržel

     
    10
    Hodně kuriózní situace. Cahillův dres se totiž při obranném skluzu na zádech prakticky celý roztrhl a bude potřeba výměna. Domácí se mezitím dopustili ofsajdu.
     
    9
    Domácí fotbalisté se v posledních desítkách vteřin stále více a více osmělují. Nyní sice vybojovali jenom vhazování, ale i tak se drží na útočné polovině.
     
    8
    Teď už konečně odcentroval Snodgrass, jehož prudkou přihrávku od rohového praporku vyboxoval Thibaut Courtois. Nepřesností se pak na půlící čáře prezentoval Hazard.
     
    7
    Carroll je stále v pokleku na trávníku. Stará se o něj dvojice domácích lékařů, nicméně zdá se, že útočník West Hamu rozhodně bude schopen pokračovat.
     
    6
    Jenže Andy Carroll si ze vzdušného souboj s Mosesem odnesl krvavý šrám ve tváři. Je tak ošetřován a při standardní situaci bude v šestnáctce soupeře chybět.
     
    6
    Centr z pravé strany sice mířil na Carrolla, avšak ten byl výborně bráněn Mosesem. Následná sražená střela ale přináší rohový kop ve prospěch domácího celku.
     
    5
    West Ham prozatím uťal ofenzivní choutky soupeře a uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Záložní řada Chelsea nenabízí moc prostoru na postup vpřed.
     
    4
    Nepříliš povedený centr mířil přesně do rukavic pozorného Randolpha. Následně se však u míče znovu objevil Hazard, jenž byl opět faulován.
     
    3
    Pravý obránce West Hamu, Kouyaté se nyní dopustil nedovoleného zákroku, když na trávník poslal Edena Hazarda. První standardní situace pro Chelsea.
     
    3
    Victor Moses mohl využít chybu v rozehrávce Kladivářů. Sám si ale míč příliš předkopl a následovala vysoká přihrávka na Carrolla. Ten byl důrazně ubráněn.
     
    2
    Chelsea se znovu velmi rychle dostala k míči. Postupným založením útoku sice na chvíli pronikla na útočnou polovinu, avšak kombinací u půlící čáry dospěla ke ztrátě.
     
    1
    Hosté zápas zahájili výkopem a okamžitě se z obranných řad pokusili oslovit rychlonohého Pedra. Ten se zjevil za defenzívou West Hamu, nicméně k míči mu pár decimetrů chybělo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Základní jedenáctky jsou připraveny na hrací ploše. Domácí se dnes představí ve svých obvyklých dresech, zatímco hosté budou nezvykle v černé.
     
    Úvodní sestavy:

    West Ham United: Randolph – Kouyaté, Fonte, Reid, Cresswell – Noble (C), Obiang – Feghouli, Lanzini, Snodgrass – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Collins, Byram, Calleri, E. Fernandes, A. Ayew.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses, Fàbregas, Kanté, Alonso – Pedro, D. Costa, E. Hazard.
    Náhradníci: Begović – K. Zouma, Terry, Willian, Matić, Loftus-Cheek, Batshuayi.

    Rozhodčí: A. Marriner – S. Beck, R. West.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    26.10.2016 West Ham – Chelsea 2:1 (ligový pohár)
    15.8.2016 Chelsea – West Ham 2:1
    19.3.2016 Chelsea – West Ham 2:2
    24.10.2015 West Ham – Chelsea 2:1
    4.3.2015 West Ham – Chelsea 0:1
     
    CHELSEA FC

    Hostující celek pomalu míří za šestým anglickým titulem.V dosavadním průběhu ligové sezóny totiž Chelsea prohrála jen třikrát a se sedmibodovým náskokem si drží první místo. Svěřenci Antonia Conteho naposledy prohráli 4. ledna, avšak ztrácí především ve venkovních utkáních. Z posledních pěti zápasů odehraných mimo Stamford Bridge tak Chelsea zvítězila jen ve dvou případech.

    Nejlepší střelec: Diego Costa – 16 gólů

    Posledních pět utkání

    25.2.2017 Chelsea – Swansea 3:1
    18.2.2017 Wolves – Chelsea 0:2 (FA Cup)
    12.2.2017 Burnley – Chelsea 1:1
    4.2.2017 Chelsea – Arsenal 3:1
    31.1.2017 Liverpool – Chelsea 1:1
     
    WEST HAM UNITED

    Domácí fotbalisté měli velmi slabý vstup do sezóny a pomalu se zlepšují až v roce 2017. Aktuálně je West Ham na jedenáctém místě anglické Premier League a boj o evropské poháry je letos s téměř definitivní jistotou ztracený. V posledních šesti zápasech však Kladiváři nehrají špatně, když prohráli jen v jednom ze šesti utkání.

    Nejlepší střelec: Michail Antonio – 8 gólů

    Posledních pět utkání

    25.2.2017 Watford – West Ham 1:1
    11.2.2017 West Ham – West Brom 2:2
    4.2.2017 Southampton – West Ham 1:3
    1.2.2017 West Ham – Man. City 0:4
    21.1.2017 Middlesbrough – West Ham 1:3
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 90+2. Lanzini (A. Ayew) – 25. E. Hazard (Pedro), 50. D. Costa

    Karty:   45+2. Fàbregas (CHE)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:8.
    West Ham United: Randolph – Kouyaté, Fonte, Reid (64. Byram), Cresswell – Noble (C) (77. E. Fernandes), Obiang – Feghouli (64. A. Ayew), Lanzini, Snodgrass – Carroll (C).
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Collins, Byram, Calleri, E. Fernandes, A. Ayew.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (76. K. Zouma), Fàbregas, Kanté, Alonso – Pedro (65. Matić), D. Costa, E. Hazard (75. Willian).
    Náhradníci: Begović – K. Zouma, Terry, Willian, Matić, Loftus-Cheek, Batshuayi.

    Rozhodčí: A. Marriner – S. Beck, R. West
    bahis siteleri