West Ham – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
West Ham United
1:2 (0:1)
Chelsea FC
Pondělí 06.03.2017, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Manuel LANZINI - 1:2
     
    90+2
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté se dočkali snížení a možná ještě uvidíme drama! Carroll dobře napadal laxní rozehrávku soupeře a nakonec o míč obral Césca Fabregase. Následovala blesková akce, Ayew míč posunul doprava k MANUELU LANZINIMU, který Courtoise propálil nízkou křížnou střelou!
     
    77
    Následně je tady závěrečná změna v sestavě domácího týmu. Poslední minuty odehraje Edimilson Fernandes, který vystřídal Marka Noblea.
     
    76
    A po rohovém kopu domácích přichází poslední střídání Chelsea. Victor Moses přepouští místo Kurtu Zoumovi.
     
    75
    Ještě před rozehráním standardní situace West Hamu dochází ke střídání. Hrdinu dnešního zápasu, Edena Hazarda nahrazuje brazilský záložník Willian.
    67. Randolph (WHU) parádně vytáhl Costovu (CHE) gólovku
     
    67
    Chelsea mohla přidat třetí branku! Diego Costa byl zády k bráně, ale bleskově se otočil a střelou z pokutového území vystrašil domácího gólmana. Ten míč parádně vytěsnil těsně mimo bránu.
     
    65
    A střídají také hosté. Odpracováno má Pedro, který přenechal místo defenzivněji laděnému hráči. Zhruba půl hodinu totiž odehraje Nemanja Matić.
     
    64
    Jako první hřiště opouští Sofiane Feghouli, nicméně hned za ním následuje i Winston Reid. Místo tohoto dua jde na trávník André Ayew se Samem Byramem.
    61. Velká šance Sofiana Feghouliho (WHU)
     
    61
    Rohový kop přinesl obrovské zmatky v pokutovém území Chelsea. Feghouliho střelu však zastavil dobře postavený Moses a z následného tlaku pak Fonte hlavičkoval těsně nad břevno.
    50. Diego COSTA - 0:2
     
    50
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A je to 0:2! Skákající Obiang nedokázal odvrátit centr od rohového praporku a pouze míč prodloužil k osamocenému DIEGU COSTOVI. Tomu už jen stačilo nasměrovat míč za brankovou čáru. Hodně jednoduchá branka pro španělského reprezentanta.
     
    45+2
    Cresswell si to neohroženě namířil vpřed, avšak Cesc Fábregas (CHE) se mu vědomě postavil do cesty. Zkušený Španěl je potrestán žlutou kartou.
    41. Druhá gólová šance Chelsea
     
    41
    Obrovská šance na druhé straně! Hazard výborně zmátl obranu soupeře a založil bleskový útok. Přihrávka na Costu byla sražena k Mosesovi, ale jeho střelu zablokoval Cresswell a Pedrovu tvrdou dorážku pak zlikvidoval Darren Randolph!
    25. Eden HAZARD - 0:1
     
    25
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak to byl smrtící protiútok hostů! Celou akci rozjel Kanté, který vystihl zmíněnou nepřesnou přihrávku soupeře a okamžitě míč posunul k EDENU HAZARDOVI. Ten ještě zakombinoval s Pedrem, jenž Belgičana vysunul za obranu domácích. Rychlonohý záložník si míč potáhl více do pravé strany a v pohodě skóroval do brány vyběhnuvšího Randolpha.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 90+2. Lanzini (A. Ayew) – 25. E. Hazard (Pedro), 50. D. Costa

    Karty:   45+2. Fàbregas (CHE)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:8.
    West Ham United: Randolph – Kouyaté, Fonte, Reid (64. Byram), Cresswell – Noble (C) (77. E. Fernandes), Obiang – Feghouli (64. A. Ayew), Lanzini, Snodgrass – Carroll (C).
    Náhradníci: Adrián – Masuaku, Collins, Byram, Calleri, E. Fernandes, A. Ayew.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (76. K. Zouma), Fàbregas, Kanté, Alonso – Pedro (65. Matić), D. Costa, E. Hazard (75. Willian).
    Náhradníci: Begović – K. Zouma, Terry, Willian, Matić, Loftus-Cheek, Batshuayi.

    Rozhodčí: A. Marriner – S. Beck, R. West
    bahis siteleri