Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 0:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
Arizona – Carolina 1:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
St. Louis Blues
Pondělí 06.03.2017, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    MacKinnon to udělal parádně, vjel do útočné třetiny, navedl na sebe hned několik hráčů a přihrál do pravého kruhu úplně volnému Bourqueovi, kterého však skvělý Allen vychytal.
     
    56:55
    Teď už to Allen tak lehké neměl, proti Johnsonově střele z levého mantinelu toho přes několik hráčů moc neviděl, nicméně ve výsledku si věděl rady stejně, jako při následné střele Nathana MacKinnona.
     
    46:32
    Berglund se zničeho nic řítil zcela sám na Smithe, kterému puk po zakončení vypadl a za zády projel jen pár centimetrů vedle pravé tyče!
     
    38:28
    Blake Comeau zasáhl Gunnarssona vysokou holí, Blues si po reklamní pauze zahrají další přesilovku, ve které mohou definitivně stvrdit dnešní výhru.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jori Lehterä – 2 min., nedovolené bránění).
    30:11 Patrik BERGLUND - 0:3
     
    30:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají početní výhodu a vedou už o tři góly! Parayko vypálil nepřesně, o chvilinku později se ke kotouči ale vrátil a přihrál na vrcholek pravého kruhu PATRIKU BERGLUNDOVI, proti jehož ráně bez přípravě se Smith stihl přesunout, jenže v cestě puku za brankovou čáru nezabránil. Asistence: Colton Parayko.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Blake Comeau – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:14
    Parayko zablokoval střelu MacKinnona a se štěstím tak odstartoval únik Upshalla, který si ale v nájezdu při bekhendovém blafáku vylámal zuby na jistém Smithovi.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Carl Söderberg.
    05:33 Kyle BRODZIAK - 0:2
     
    05:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues rychle odskakují a výtečně zahajují cestu za potřebnými dvěma body! Upshall dobrým forčekinkem donutil za domácí brankou zachybovat Ťutina. Od brusle Reavese se tam puk odrazil přímo před KYLEA BRODZIAKA, jenž přijel z druhé vlny a nekompromisně uklidil puk za záda Smithe. Asistence: Ryan Reaves, Scottie Upshall.
    03:56 Paul STASTNY - 0:1
     
    03:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté parádně vyšachovali obranu Avalanche a na konci čtvrté minuty se dostávají do vedení! Tarasenko kvůli Comeauovi málem přišel o puk, ten ale ještě zachytil v útočném pásmu a předal Pietrangelovi. Po jeho pasu už mohl pálit Schwartz, jenž ale ještě naservíroval puk před prázdnou branku PAULU STASTYMU a ten při zakončení nezaváhal. Asistence: Jaden Schwartz, Alex Pietrangelo.
     
    02:59
    Rene Bourque si přidržel Tarasenka a poslal jej k zemi. Blues si zahrají úvodní přesilovku tohoto zápasu.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Stastny (Schwartz, Pietrangelo), 6. Brodziak (Reaves, Upshall), 31. Berglund (Parayko)


    Colorado Avalanche: J. Smith (Pickard) – E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Ťutin, Barberio, Beauchemin (A) – Comeau, MacKinnon, Landeskog (C) – Nieto, Duchene (A), Rantanen – Grigorenko, J. Mitchell, Compher – R. Bourque, Söderberg, Andrighetto.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Gunnarsson – Tarasenko (A), Stastny (A), Schwartz – Perron, Berglund, Steen – Jakupov, Lehterä, Pääjärvi – Reaves, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: Pochmara, Lee – Grandt, Amell
    bahis siteleri