Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 3:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
2:1 (2:0, 0:0, 0:1) Stav série: 1:1
Dynamo Moskva
Pátek 10.03.2017, 17:30 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:56
    Příčinou toho všeho bylo sekání od hostujícího Daniila Tarasova, jenž je také vyloučen, k němu se přidá za hrubost domácí Sergej Plotnikov.
     
    56:02
    Po chybě hostující obrany ale zcela sám na Jerjomenka z ničeho nic jel Kovalčuk, který se mu snažil zasunout puk mezi betony, ale gólman hostí zareagoval skvěle a pohotově!
    53:21 Andrej KUTĚJKIN - 2:1
     
    53:21
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, ještě rozhodně není hotovo a moskevský tým se vrací do hry! Neskutečný projektil totiž vyslal z hloubi středního pásma zcela nečekaně bek ANDREJ KUTĚJKIN, kterému rána sedla tak dobře, že nikým netečována zapadla až za zcela šokovaného Koskinena, jenž se natahoval marně! Bez asistence.
     
    50:14
    Ta série zbytečných vyloučení ale nekončí, ten ansámbl na trestné lavici doplní i Konstantin Gorovikov, který se tak provinil podražením.
     
    50:05
    Vyloučen je následně i kapitán domácího celku Pavel Dacjuk, který je poslán na trestnou lavici za podražení, kterým se provinil.
     
    49:36
    Hosté si teď zbytečně zavařili sami, když byl na trestnou lavici poslán jeden z jejich hráčů, protože Dinamo hrálo chvíli v šesti.
     
    45:57
    A do dalšího oslabení půjdou hráči hostů, za nedovolené bránění je po právu za souboj před branku Jerjomenka vyloučen Martins Karsums.
     
    42:35
    A početní výhoda hostů končí, protože vyloučen je i Konstantin Gorovikov, který se u mantinelu provinil držením.
     
    40:42
    Je tu další vyloučení, tentokrát ale proti domácím – do brankáře ve snaze o dorážku seknul Ilja Kovalčuk a sudí ho za to vylučují.
     
    38:43
    Další oslaben bude hrát moskevský celek, kterému byl za držení protihráče vyloučen Juuso Hietanen.
     
    35:29
    Po delší době si zahrají přesilovou hru i hosté, protože byl za hákování vyloučen Jevgenij Dadonov, jenž si tak na dvě minuty odpočine na trestné lavici.
     
    28:34
    Teď si málem dal ukázkového vlastence domácí Jakovlev, který ve snaze odehrát střílenou přihrávku Karpova kopl puk na svoji branku, i tady si ale Koskinen poradil a vykopl ho!
     
    26:09
    Máme tu další vyloučení, tentokrát se opět bude týkat celku z Moskvy, když je vyloučen za hákování v obranném pásmu Alexej Cvetkov.
     
    24:38
    Do dobré šance jel Šipačov, který vyslal velice tvrdou střelu z levého kruhu, ale jeho pokus dokázal na poslední chvíli pohotový Jerjomenko vykopnout z brány!
     
    22:08
    Domácí si zahrají další přesilovku a ty jim dnes jdou parádně – na trestnou lavici je tentokrát poslán Dmitrij Višněvskij, který se provinil hrou vysokou holí.
    18:30 Vadim ŠIPAČOV - 2:0
     
    18:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A i druhá přesilovka domácího celku je využita naplno, takže SKA vede již o dvě branky! Gusev se dostal v levém kruhu k puku, který po krátkém váhání poslal napříč celým pásmem na volného VADIMA ŠIPAČOVA, jenž využil dezorientovaného gólmana Jerjomenka a uklidil puk pod břevno. Tento gól má ale hořkou pachuť, protože dle mého názoru neměl platit – Dacjuk při průjezdu brankovištěm vrazil do Jerjomenka a tím ho rozhodil, na to se ale historie ptát nebude. Asistence: Nikita Gusev.
     
    18:03
    Máme tu další vyloučení, za hození hole půjde pykat hostující Juuso Hietanen, který je vyloučen na dvě minuty.
     
    17:28
    Do velké šance se dostal před Jerjomenkem Dacjuk, domácí kapitán ale z výborné pozice v mezikruží poslal puk pouze do betonu gólmana soupeře!
     
    14:34
    Domácí už se radovali z branky, sudí ale ještě před střelou z hole Děrgačjova přerušili hru pro bitku mezi Kablukovem a Gorovikovem – oba dostávají následné tresty za hrubost.
    12:55 Jevgenij KETOV - 1:0
     
    12:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak toto je velice smolný gól do sítě hostů, který posílá poněkud nezaslouženě Petrohrad do vedení. Bělov poslal bombu od modré čáry, kterou sice dokázal Jerjomenko vyrazit, ale po následných dorážkách od Koskiranty a hlavně JEVGENIJE KETOVA mu puk nakonec propadl nešťastně mezi betony! Asistence: Jarno Koskiranta a Anton Bělov.
     
    12:26
    Ale pozor, bude tu vyloučení proti Dinamu, na trestnou lavici totiž musí zamířit za hákování Alexej Těreščenko.
     
    04:53
    Do velké šance se teď z ničeho nic dostal Galimov, který byl zcela sám v mezikruží a posílal puk na branku, kterou o pár centimetrů přestřelil!
     
    02:24
    Je tu první vyloučení zápasu, když je za podražení poslán na trestnou lavici domácí Jegor Jakovlev a Dinamo bude hrát přesilovku.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 13. Ketov (Koskiranta, A. Bělov), 19. Šipačov (N. Gusev) – 54. Kutějkin


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – A. Bělov, J. Jakovlev, Zub, Chafizullin, Rukavišnikov, Zubarev, Rykov – Ketov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – S. Plotnikov, Koskiranta, Širokov – Barabanov, Děrgačjov, Kablukov – Chochlačjov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – I. Nikulin (A), Rylov (A), Kutějkin, M. Robinson, Hietanen, D. Višněvskij, Mironov – Karpov, A. Těreščenko (C), Karsums – A. Galimov, Cvetkov, Tarasov – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Igumnov, Čebykin, Brjukvin – Kokujov.

    Rozhodčí: Bělov, Gofman – Metalnikov, Sirotkin
    Petrohrad 4 1 Dynamo Moskva
    #1 Středa 08.03.2017 • 15:00
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:3 po prodl.
    #2 Pátek 10.03.2017 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:1
    #3 Neděle 12.03.2017 • 15:00
    Dynamo Moskva - Petrohrad 2:4
    #4 Úterý 14.03.2017 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 1:4
    #5 Čtvrtek 16.03.2017 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:0
    bahis siteleri