Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 2:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (po pr.)
Poprad – Žilina 3:2 (po pr.) | Košice – Nitra 6:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 10.03.2017, 17:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nové Zámky vyhrali šieste domáce stretnutie za sebou. Martin dnes zdolali 4:2, a tak sa s domácimi fanúšikmi rozlúčili víťazne. Hrdinom zápasu sa stal dvojgólový Richard Lelkeš, no nesklamal ani dvojbodový Stanislav Kučkin. Stále však nie je isté či to bola rozlúčka so základnou časťou alebo so sezónou. Trenčín totiž zvíťazil v Liptovskom Mikuláši 2:4, a tak sa o všetkom rozhodne pod hradom Matúša Čáka. Nové Zámky v nedeľu potrebujú bodovať, naopak Trenčín bude chcieť získať všetky body. Oba tímy sú vo forme, a tak sa rozhodne máme na čo tešiť. Pre dnešok sa s vami lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:49:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:24
    Nové Zámky to už zvládnu, držia puk v rohoch ihriska a tesne pred koncom vedú dvojgólovým rozdielom. Martinu by pomohol len zázrak.
     
    58:43
    Hokejisti Martina sa sami vyhadzujú z útočného pásma. Čas na vyrovnanie sa im kráti a musia začínať z vlastnej obrannej tretiny.
     
    58:18
    Martinčania už hrajú vabank a na ľade sú so šiestimi hráčmi. Do zakončenia sa dostal Branislav Rapáč, ale jeho strelu Joakim Lundström vyráža.
     
    57:50
    Do konca tretej tretiny zostáva ešte 130 sekúnd. Po ďalšom zakázanom uvoľnení domáceho tímu sa bude vhadzovať pred Joakimom Lundströmom, no ešte predtým tu máme oddychový čas hostí.
     
    57:36
    Marek Dubec mal obrovskú šancu definitívne rozhodnúť dnešný duel. Pri samostatnom úniku ho fauloval Michal Dvořák, a tak mal výhodu trestného strieľania. Svoj nájazd zakončil strelou švihom, ktorú vyrazil brankár Martina.
     
    57:08
    Martinčania nahodili puk do útočného pásma, ale následne išli striedať. Nové Zámky sa tak bez problémov ubránili necelé tri minúty pred koncom.
     
    56:36
    Ďalšiu individuálnu akciu predviedol Nick McParland. Dnes má však problémy s presnosťou svojich striel, pretože aj teraz minul bránu Michala Dzubinu.
     
    55:50
    Michal Dzubina musel zasahovať. Stanislav Kučkin šikovnou prihrávkou spoza brány našiel nestráženého Martina Hujsu, ale ten mieril len do stredu brány.
     
    55:22
    Daniel Rzavský sa teraz dostal do dobrej streleckej pozície. Útočník martinského tímu vystrelil z ľavej strany, no jeho tvrdý pokus vyrazil na ochrannú sieť domáci brankár.
     
    54:55
    Nové Zámky síce kúskujú hru, no určite by to mohli aj lepším spôsobom, akým sú zakázané uvoľnenie. Martin opäť zadarmo získava útočné pásmo.
     
    54:13
    Domáci hokejisti sa už tešili z piateho gólu, no ten platiť nebude. Marek Dubec si pomohol futbalovým spôsobom, a tak hlavný rozhodca okamžite rozpažil svoje ruky.
     
    53:46
    Jake Cardwell teraz predviedol skutočne školácku chybu pri zakladaní útočnej akcie. Využiť to mohol Matej Dírer, ale jeho tvrdú strelu z prvej likviduje Joakim Lundström.
     
    53:02
    Nick McParland získal puk v útočnom pásme a vystrelil spoza obrancu. Michal Dzubina mal zakrytý výhľad, no puk vyrazil svojou pravou rukou.
     
    52:19
    Nové Zámky sa už tretíkrát v záverečnej časti hry previnili voči pravidlám zakázaným uvoľnením. Tretia tretina im nevychádza, no stále vedú o dva góly.
     
    51:54
    Domácim hokejistom presilová hra absolútne nevychádza. Počas minúty sa nedokázali čo i len usadiť v útočnom pásme, a tak nemohli ohroziť Michala Dzubinu.
     
    50:40
    Domáci hokejisti čakali za vlastnou bránou, pokiaľ nenaskočí na ľad Marek Drtina. Následne založili útočnú akciu, ktorá sa však končí len zakázaným uvoľnením.
     
    50:06
    Presilová hra Martina sa končí. Hostia totiž hrali v šestici, a tak dostávajú zbytočnú trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    49:44
    Myslím, že to bol Matej Dírer, kto vystrelil z pravého kruhu na vhadzovanie. Jeho pokus bol ale zblokovaný a Joakim Lundström nemusel zasahovať.
     
    49:16
    Domáci dokázali vyhodiť puk cez všetky čiary. Dobre teraz zabojoval Štěpán Novotný, ktorý dnes alternuje na pozícii obrancu.
     
    48:38
    Martinčania budú mať možnosť streliť kontaktný gól v presilovej hre. Dve minúty za hákovanie totiž dostáva domáci obranca Marek Drtina.
     
    48:00
    Do konca tretej tretiny nám zostáva ešte presne dvanásť minút a Martin je jednoznačne lepším tímom na ľadovej ploche. Prípadný kontaktný gól by ešte mohol zápas zdramatizovať.
     
    47:26
    Patrik Bačík opäť šikovne nahadzoval puk pred domáceho brankára. Martinčania ho ale nedokázali tečovať, a tak ho Joakim Lundström vyráža.
     
    46:47
    Branislav Fábry si prebral prihrávku v priestore medzi kruhmi a švihom vystrelil. Jeho pokus bol ale zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    46:21
    Hostí strelený gól evidentne povzbudil a ešte rozhodne chcú niečo urobiť s dnešným duelom. Ak by ho prehrali, Nové Zámky by na nich strácali len bod.
    45:46 PULLI - 4:2
     
    45:46
    Martin dal gól!
    Hostia ešte dramatizujú dnešný zápas. JERE PULLI dostal na ľavej strane veľmi veľa priestoru, nakorčuľoval si až pred bránu domáceho tímu a bekhendovou strelou medzi nohy prekonal Joakima Lundströma. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    44:53
    V závere presilovej hry sa ešte dostal k strele Róbert Varga. Jeho strela bola dobre mierená, ale švédsky brankár Joakim Lundström si poradil.
     
    44:24
    Martinčania sa stále držia v útočnom pásme Od modrej čiary opäť pálil Patrik Bačík, ale kmeňový hráč bratislavského Slovana minul bránu.
     
    43:44
    Obrovská šanca na strane hostí. Joakim Lundström iba vyrazil strelu Patrika Bačíka. K odrazenému puku sa dostal Matej Dírer, ale z tesnej blízkosti minul bránu.
     
    43:04
    Domáci aktívne napádali rozohrávku súpera, no Branislav Fábry to prehnal so svojim dôrazom. Na dve minúty oslabuje svoj tím, pretože bol vylúčený za podrazenie.
     
    42:15
    Teraz sme videli pomerne nevydarenú sekvenciu hry. Útočné akcie končili už v strednom pásme a napokon tento úsek ukončilo zakázané uvoľnenie Martina.
     
    41:27
    Stanislav Kučkin bol teraz zabudnutý na útočnej modrej čiary. Jeden zo spoluhráčov mu adresoval prihrávku, ale ruský útočník spadol a puk nezachytil.
     
    40:47
    Na druhej strane ľadovej plochy srdnato bojoval o puk Ossi Saarinen. Najproduktívnejší domáci hráč sa ale nepresadil, a tak hostia držia puk za svojou bránou.
     
    40:14
    Domáci hokejisti nezačali tretiu tretinu zápasu práve najlepšie. Nerozumeli si v rozohrávke, a tak sa po zakázanom uvoľnení bude vhadzovať pred Joakimom Lundströmom.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Nové Zámky vyhrali aj druhú tretinu dnešného zápasu a sú veľmi blízko k tomu, aby si pripísali do tabuľky cenné tri body. Hrdinom zápasu je zatiaľ Richard Lelkeš, ktorý v 27. minúte zužitkoval krásnu prihrávku Stanislava Kučkina a zaznamenal svoj druhý gól v zápase. Martinčania zásluhou Artursa Saliju znížili náskok domácich, no mrzieť ich môže zahodená tutovka Jereho Pulliho. Ten v jasnej šanci zlyhal, a tak prišiel trest v podobe gólu Erika Čaládiho. Domáci tak vedú pohodlne 4:1 a v tretej tretine by takýto náskok už pustiť nemali.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:28
    Milan Kytnár si teraz šikovne stiahol puk, dostal sa cez martinského obrancu, ale jeho strela švihom mierila nad bránu Michala Dzubinu.
     
    38:53
    Nové Zámky sa nedostali do útočného pásma v súlade s pravidlami. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme, približne minútu pred koncom druhej časti hry.
     
    38:24
    Domáci hokejisti sa teraz do zakončenia nedostali. Individuálne to skúšal Richard Lelkeš, ktorý dnes môže streliť hattrick. Tentokrát ho ale odzbrojil Jere Pulli.
     
    37:45
    Stanislav Kučkin teraz zostal ležať na hracej ploche, no napriek tomu sa vylučovať nebude. Tvrdým zákrokom sa prezentoval Arturts Salija.
     
    37:02
    Domáci hokejisti sú pri chuti. Teraz sa dostal do zakončenia Michal Hudec, ale jeho bekhendový pokus tesne minul bránu hostí.
    36:41 ČALÁDI - 4:1
     
    36:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Opäť sa potvrdilo staré známe – nedáš, dostaneš. Martinčania mohli streliť kontaktný gól, no namiesto toho štvrtýkrát inkasujú. Ossi Saarinen posunul puk na ERIKA ČALÁDIHO a ten pohotovou strelou prekonal Michala Dzubinu. Asistencie: Ossi Saarinen a Milan Kytnár.
     
    35:33
    V polovici presilovej hry mohli hostia znížiť náskok svojho súpera. Joakim Lundström strelu Branislava Rapáča iba vyrazil pred seba, no Jere Pulli z jasnej pozície trestuhodne minul bránu.
     
    35:00
    Hostia sa dokázali usadiť v útočnom pásme, ale zatiaľ nedokázali vystreliť na bránu súpera. Joakim Lundström mohol byť v pohode.
     
    34:24
    Hostia budú hrať presilovú hru. Branislav Rapáč bol nedovoleným spôsobom poslaný na ľad, a tak putuje na trestnú lavicu Erik Čaládi.
     
    33:30
    Domáci hokejisti svoju presilovú hru už nevyužijú, pretože Jere Pulli a o malú chvíľu vráti späť na hraciu plochu. Napriek tomu to bola dobrá presilovka.
     
    32:47
    Od modrej čiary prudko vystrelil Marek Drtina. Na dorážku si nabehol Milan Kytnár, ale z tesnej blízkosti netrafil odkrytú časť brány Michala Dzubinu.
     
    32:15
    Hostia sa dokázali oslobodiť a puk je momentálne až za bránou Joakima Lundströma. Domáci posielajú na ľad čerstvé sily na druhú časť presilovky.
     
    31:38
    Nové Zámky začali presilovú hru veľmi dobre. Pred bránkoviskom bol osamotený Matej Paulovič, no jeho strela trafila len zadný mantinel.
     
    31:21
    Domáci hokejisti si budú môcť prinavrátiť svoje trojgólové vedenie. Na trestnú lavici totiž putuje fínsky obranca Jere Pulli, ktorý si pomohol držaním.
    30:43 SALIJA - 3:1
     
    30:43
    Martin dal gól!
    Hosťom sa podarilo využiť presilovú hru veľmi rýchlo a ešte dramatizujú priebeh dnešného duelu. Po prihrávke Patrika Koyša sa dostal do zakončenia Jaroslav Markovič. Z tesnej blízkosti síce neuspel, no puk pretlačil do domácej brány ARTURS SALIJA. Asistencie: Jaroslav Markovič a Patrik Koyš.
     
    30:25
    Domáci hokejisti sa síce dostali do prečíslenia, no v tom čase hrali so šiestimi hráčmi na ľadovej ploche. Trest za zlé striedanie si odsedí Matej Paulovič.
     
    29:31
    Ďalšie výborné striedanie prvého domáceho útoku. Do streleckej pozície sa dostal Milan Kytnár, ale jeho bekhend končí niekoľko centimetrov vedľa brány.
     
    28:49
    Hra je teraz prerušená, pretože puk opustil priestor ľadovej plochy. Do útočného pásma ho neúspešne nastreľoval Marek Drtina, a tak sa bude vhadzovať v strednej tretine.
     
    28:16
    Joakim Lundström musel teraz zasahovať, no bez väčších problémov si poradil so strelou z ľavej strany. Nasledovať tak bude vhadzovanie v domácom obrannom pásme.
     
    27:37
    Nové Zámky sa dostali do ďalšej dobrej príležitosti. Po rýchlom brejku sa dostal do zakončenia Erik Čaládi, ale mieril len do betónov Michala Dzubinu.
     
    26:53
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti vedú už rozdielom triedy. Stanislav Kučkin postupoval sám na bránu, bol faulovaný, no napriek tomu v akcii pokračoval. Skvelou prihrávkou našiel na pravej strane osamoteného RICHARDA LELKEŠA, ktorý sa druhýkrát zapisuje do streleckej listiny. Asistencia: Stanislav Kučkin.
     
    26:01
    Hostia sa napokon ubránili a snažili sa rozvinúť rýchly brejk. Ich akcia sa ale skončila predčasne, pretože do píšťalky fúkol čiarový rozhodca.
     
    25:36
    Dlho sa teraz neprerušuje. V útočnom pásme sa snaží niečo vymyslieť prvý domáci útok, ale Milan Kytnár bol poslaný na ľad čistým spôsobom.
     
    24:24
    Martinčanov bolo teraz na ľade možno aj šesť, no rozhodcovia nevylučovali. Naopak, hostia pokračovali v akcii a úspešný zákrok si pripísal Joakim Lundström.
     
    23:37
    Do útočného pásma sa teraz dostali aj hokejisti Martina. Do zakončenia sa ale nedostali a napokon sa rozhodli ísť striedať.
     
    23:05
    Domáci to opäť skúsili po ľavej strane. Denis Rehák prešiel cez modrú čiaru, následne tvrdo vystrelil, ale mieril len do betónov brankára súpera.
     
    22:20
    Peknú individuálnu akciu po ľavej strane predviedol Richard Lelkeš. Napokon sa dostal až do zakončenia, ale to likviduje brankár Dzubina.
     
    21:51
    Na druhej strane sa snažil preveriť pozornosť domáceho brankára Jaroslav Markovič. To sa mu ale nepodarilo, keďže z priestoru medzi kruhov minul bránu.
     
    21:24
    Stanislav Kučkin hrá ďalší výborný zápas. Po jeho akcii sa dostal do zakončenia Michal Hudec, ale z tesnej blízkosti neprekonal Michala Dzubinu.
     
    20:45
    Ossi Saarinen to spravil veľmi pekne. Obkorčuľoval bránu súpera a presnou prihrávkou našiel Jakea Cardwella. Ten pálil z prvej, ale Michal Dzubina bol na svojom mieste.
     
    20:28
    Prvý domáci útok sa teraz dokázal usadiť v útočnom pásme. Zatiaľ sa ale do zakončenia nedostal, keďže ho Martinčania vytláčajú do rohov.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvú tretinu dnešného zápasu máme za sebou. Nové Zámky potvrdzujú rolu favorita a majú nakročené k šiestemu domácemu víťazstvu za sebou. Nad Martinom vedú 2:0, keď sa v priebehu sedemnástich sekúnd zapísali do streleckej listiny Stanislav Kučkin a Richard Lelkeš. Pár dobrých zákrokov predviedol aj Joakim Lundström, no väčšinou išlo len o strely zo strednej vzdialenosti. Druhé dejstvo zápasu 55. kola sa začne už o niekoľko minút.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:46
    Zverenci Štefana Mikeša držia puk za svojou bránou a čakajú na záverečnú sirénu. S priebehom prvej tretiny môžu byť maximálne spokojní.
     
    19:10
    Andrej Jurášek vystrelil veľmi tvrdo, ale našiel len pripraveného švédskeho brankára. Následne mohli ísť domáci do kontry, ale situáciu rieši Michal Dzubina.
     
    18:35
    Martinčania sa ešte v závere prvej tretiny snažia znížiť náskok svojho súpera. Od modrej čiary pálil Lukáš Kozák, ale jeho pokus bol zblokovaný.
     
    18:16
    Domáceho brankára ohrozil strelou spoza obranu Branislav Rapáč. Joakim Lundström ale puk vyrazil vedľa jeho ľavej žrde.
     
    17:41
    Prvá tretina sa pomaly chýli k svojmu záveru. Nové Zámky v nej absolútnej dominujú a odmenou je získané dvojgólové vedenie.
     
    17:09
    Nick Parland mal ďalšiu veľkú možnosť skórovať. V prečíslení dvoch proti jednému zobral zodpovednosť na seba, ale jeho strela minula bránu súpera.
     
    16:38
    Hostia sa ubránili prvej presilovej hre súpera. Po jej skončení ale musel zasahovať Michal Dzubina, keďže z pravej strany pálil Nick McParland.
     
    15:26
    Nové Zámky pokračovali vo svojej útočnej aktivite. Od modrej čiary strieľal Milan Kytnár, ale tentokrát martinský brankár neinkasoval.
     
    14:49
    Domáci hokejisti teraz dostali svojho súpera do nemalých problémov. Jake Cardwell časoval prihrávku na Milana Kytnára. Na neho by zívala prázdna brána, ale puk sa k nemu nedostal.
     
    14:06
    Domáci hokejisti budú mať výhodu svojej prvej presilovej hry. Na trestnej lavici už sedí Matej Dírer, ktorý si v súboji pomohol držaním hokejky.
    13:28 LELKEŠ - 2:0
     
    13:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa v priebehu necelej pol minúty dostávajú do dvojgólového vedenia. Po vyhranom vhadzovaní nastreľoval puk na bránu Štěpán Novotný a parádnym tečom sa zaskvel RICHARD LELKEŠ. Asistencia: Štěpán Novotný.
    13:11 KUČKIN - 1:0
     
    13:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto bola skutočná krásna individuálna akcia v podaní STANISLAVA KUČKINA. Ruský útočník si povodil Petra Königa, následne sa cez neho dostal až pred bránu a celú akciu zakončil forhendovým blafákom na Michala Dzubinu. Asistencia: Martin Hujsa.
     
    12:36
    Martinčania veľmi dobre bránia stredné pásmo. Nové Zámky sa nevedia dostať do útočného pásma a určite ich neteší ani vedenie Trenčína v Liptovskom Mikuláši.
     
    11:57
    Puk skončil len na tribúne, a tak sa bude vhadzovať v stredovom kruhu. Jeden z domácich fanúšikov si aspoň odnesie domov suvenír z dnešného duelu.
     
    11:26
    Hra je opäť prerušená a vhadzovať sa bude v strednom pásme. Tentokrát bol príliš rýchly Erik Čaládi a do útočného pásma vnikol skôr ako puk.
     
    10:46
    Martinčania to zatiaľ skúšajú najmä strelami z väčšej vzdialenosti. Michal Dvořák pekne vystrelil švihom, ale našiel len pripraveného Joakima Lundströma.
     
    09:55
    V polovici prvej tretiny sa dostal k odraznému puku domáci obranca Denis Rehák. Jeho pokus bol ale zrazený ešte pred Michalom Dzubinom.
     
    09:12
    Branislav Fábry má teraz za sebou výborné striedanie. Hneď dvoma strelami preveril martinského brankára, no ten naďalej drží čisté konto.
     
    08:36
    Joakim Lundström si na svoje konto pripisuje úspešný zákrok. Strelou z ľavej strany ho preveril Sergej Korostin, ale švédsky brankár chytil puk do svojich chráničov.
     
    07:54
    Tentokrát sa pískal ofsajd aj na domácej strane. Po vhadzovaní to skúšal strelou zo stredného pásma jeden z domácich hráčov, ale Michal Dzubina nemal problém zasiahnuť.
     
    07:28
    Martinčania teraz veľmi dobre napádajú rozohrávku svojho súpera. Hokejisti Nových Zámkov sú síce pri puku, no nevedia sa dostať z obrannej tretiny.
     
    06:45
    Nové Zámky sú v zápase jasne aktívnejším mužstvom. Vypracovali si už niekoľko gólových šancí a snažia sa otvoriť skóre zápasu.
     
    06:18
    Michal Dzubina opäť musel zasahovať. Matej Paulovič sa dostal do streleckej pozície, mieril do hornej časti brány, ale neprekonal pripraveného brankára.
     
    05:40
    Veľkú šancu na strelenie gólu mal Dominik Rehák. Po prihrávke Mareka Dubeca na neho zívala prázdna brána, no z tesnej blízkosti netrafil priestor brány hostí.
     
    05:13
    Hra je prerušená, pretože martinskí hokejisti sa dostali do útočného pásma v rozpore s pravidlami. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    04:20
    Michal Dzubina je jednoznačne zamestnanejším mužom v úvode zápasu. Martin sa zatiaľ k ničomu nedostal a prakticky sa len bráni útočným akciám súpera.
     
    03:33
    Domáci hokejisti teraz zatlačili svojho súpera. Michal Dzubina musel riešiť niekoľko nebezpečných situácii, no puk za svoj chrbát nepustil.
     
    2:00
    Máme za sebou úvodné dve minúty zápasu. Väčšiu motiváciu uspieť v dnešnom zápase majú domáci hokejisti, ktorí na diaľku bojujú s Trenčínom o ôsme miesto tabuľky.
     
    1:24
    Začiatok stretnutia je v znamení útočných akcii na oboch stranách. V domácom tíme opäť nastupuje Michal Hudec a na pozícii obrancu alternuje Štěpán Novotný.
     
    0:35
    V úvode stretnutia držia puk na svojich hokejkách domáci hráči. K úvodnému streleckému pokusu sa ale zatiaľ nedostali a neohrozili Michala Dzubinu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Den. Rehák, Novotný, Tibenský, Makovský – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Hudec, Kučkin – McParland, Lelkeš, Čaládi – Dubec, Dom. Rehák, Fábry.

    MHC Martin: Dzubina – Bačík, Kozák, Salija, Brňák, König, Pulli, Pacalaj, Rusina – Korostin, Díder, Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Rapáč, Surovka, Dvořák – Vyskoč, Jurášek, Rzavský.

    Rozhodcovia: Peter Jonák, Peter Stano – Michal Orolín, Andrej Bogdaň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z hokejovej Tipsport ligy. Do konca základnej časti zostávajú posledné dve kolá, no zoznam štvrťfinalistov ešte nie je kompletný. O postupovú pozíciu bojujú aj Nové Zámky, ktoré dnes na domácom ľade privítajú Martin.

    NOVÉ ZÁMKY

    Hokejisti Nových Zámkov doposiaľ získali 70 bodov a držia sa na ôsmom mieste. Pred deviatym Trenčínom majú trojbodový náskok, ale ešte zďaleka nemajú vyhrané. K postupovej definitíve potrebujú získať ešte štyri body alebo dúfať v zaváhanie svojho konkurenta. V domácom prostredí vyhrali zverenci Štefana Mikeša päť stretnutí v rade a túto sériu potrebujú predĺžiť aj dnes. V stredu si domáci bez väčších problémov poradili s Liptovským Mikulášom 4:2. Po svojom príchode do Nových Zámkov sa vo výbornom svetle ukazuje Stanislav Kučkin, ktorý v ôsmich zápasoch získal desať bodov. Domáci hokejisti majú šieste najlepšie presilové hry (15,53%), no v priemere potrebujú na jeden gól viac ako tucet striel. Najproduktívnejším hráčom je Ossi Saarinen s 33 bodmi.

    MARTIN

    Martinčania si záver základnej časti mierne skomplikovali, ale dve kolá pred koncom súťaže majú už zaručený postup do play off. Potrebné body získali v stredajšom zápase s Nitrou, ktorú zdolali 4:3 po samostatných nájazdoch. Momentálne sa držia na šiestom mieste a pred svojim dnešným súperom majú náskok štyroch bodov. Hokejisti spod Turca majú za sebou poriadne nabitý týždeň. Všetko to začalo kontumáciou zápasu so Žilinou 0:5, keďže domáci na rizikový zápas nezabezpečili dostatočný kamerový systém. Dnes odohrajú štvrtý zápas v priebehu šiestich dní, a tak môžu doplatiť na únavu. Každopádne, potrebné body majú, a tak v Nových Zámkoch môžu hrať uvoľnene. Najproduktívnejším hráčom tímu je Patrik Koyš, ktorý má na svojom konte 39 bodov s bilanciou 16 gólov a 23 asistencii.

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY

    10.02.17 Nové Zámky – Martin 1:2sn
    05.02.17 Martin – Nové Zámky 2:1
    03.01.17 Nové Zámky – Martin 4:2
    04.12.16 Martin – Nové Zámky 3:4
    30.09.16 Martin – Nové Zámky 3:0
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 14. Kučkin (Hujsa), 14. Lelkeš (Novotný), 27. Lelkeš (Kučkin), 37. Čaládi (Saarinen, Kytnár) – 31. Salija (Markovič, Koyš), 46. Pulli (Rapáč)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Den. Rehák, Novotný, Tibenský, Makovský – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Hujsa, Hudec, Kučkin – McParland, Lelkeš, Čaládi – Dubec, Dom. Rehák, Fábry.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Bačík, Kozák, Salija, Brňák, König, Pulli, Pacalaj, Rusina – Korostin, Díder, Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Rapáč, Surovka, Dvořák – Vyskoč, Jurášek, Rzavský.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Stano – Michal Orolín, Andrej Bogdaň.
    bahis siteleri