NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.) | Philadelphia – Columbus 3:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 4:8 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Vancouver – Boston 3:6 (kon.)
Arizona – Colorado 1:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
New York Islanders
4:8 (2:2, 2:4, 0:2)
Carolina Hurricanes
Úterý 14.03.2017, 00:40 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:57 Jaccob SLAVIN - 4:8
     
    50:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je pro domácí trochu potupné! Teuvo Teräväinen vyslal na zteč JACCOBA SLAVINA, který si to namířil rovnou do útočného pásma a z vrcholu levého kruhu otřel svou ránu příklepem o hůl Travise Hamonica a kotouč následně prošel Greissovi mezi betony. Tento gól znamená první hattrick v kariéře pro Jaccoba Slavina. Asistence: Teuvo Teräväinen, Jordan Staal.
    43:43 Jeff SKINNER - 4:7
     
    43:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sedmý gól Hurikánů je na světě! JEFF SKINNER se rozvážně rozjel k nařízenému nájezdu, před Greissem několikrát zamíchal kotoučem a poté jej bekhendem zasunul za ležícího brankáře New Yorku.
    33:50 Joshua HO-SANG - 4:6
     
    33:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tento duel je doslova reklamou na hokej! Špatná rozehrávka hostů skončila až na hokejce Anthony Beauvilliera, který střílenou přihrávkou našel u levé tyče stojícího JOSHUU HO-SANGA, jemuž stačilo pouze nastavit hůl a usměrnit kotouč za Cama Warda. Asistence: Anthony Beauvillier.
    31:45 Jaccob SLAVIN - 3:6
     
    31:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je doslova noční můra pro Greisse i celý New York! Vracející Brock Nelson se nechal ve středním pásmu obrat o puk JACCOBEM SLAVINEM, který poté uháněl sám na domácího brankáře. Tváří v tvář Greissovi byl úspěšný a procedil puk až za brankovou čáru. Gólman Islanders si na kotouč pořádně nesáhl a už jej podruhé musel vytahovat ze sítě, navíc při vlastní přesilové hře. Bez asistence.
    28:58 Justin FAULK - 3:5
     
    28:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné utkání! JUSTIN FAULK si převzal kotouč ve středním pásmu, přejel do toho útočného a poté vypálil přes obránce z vrcholu levého kruhu. Kotouč se po jeho projektilu zastavil až v sítí a Thomas Greiss tak ani ne po minutě pobytu v brankovišti již loví hrací předmět ze své brány. Asistence: Noah Hanifin, Patrick Brown.
    28:02 Jeff SKINNER - 3:4
     
    28:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je zde další obrat Hurikánů, kteří podruhé otáčejí skóre ve svůj prospěch! JEFF SKINNER dostal puk ideálně do jízdy a ačkoliv byl tísněn domácím obráncem tak střelou z prostoru levého kruhu procedil puk mezi betony Bérubého. Asistence: Elias Lindholm, Matt Tennyson.
    26:51 Justin FAULK - 3:3
     
    26:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje a skóre je znovu nerozhodné! Jordan Staal parádně přihrál přes šířku útočného pásma na pravou stranu, kde si výborně najel JUSTIN FAULK, jenž si puk srovnal na čepeli a poté střelou na bližší tyč překonal Bérubého. Asistence: Jordan Staal, Noah Hanifin.
    22:43 Calvin de Haan - 3:2
     
    22:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Co se nepovedlo v přesilovce, daří se při rovnoměrném počtu hráčů! Joshua Ho-Sang předložil puk v neutrální zóně CALVINU DE HAANOVI, jenž s kotoučem vnikl po pravé straně do útočného pásma a střelou nad rameno Warda posílá New York opět do vedení. Asistence: Joshua Ho-Sang, Thomas Hickey.
    17:32 Stephen GIONTA - 2:2
     
    17:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a máme opět srovnáno! Cal Clutterbuck zpoza brány nahrnul kotouč do brankoviště, kde jej i s trochou štěstí usměrnil za záda Cama Warda STEPHEN GIONTA, který rozradostnil své příznivce v Barclays Center podruhé. Asistence: Cal Clutterbuck a Nikolaj Kuljomin.
    14:40 Joakim NORDSTRÖM - 1:2
     
    14:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Během necelé půlminuty Hurricanes přidávají druhý gól, kterým otáčejí stav zápasu! Střelu Slavina Bérubé stačil vyrazit pouze na hokejku Stempniaka, jenž místo prázdné brány trefil pouze tyč. Od ní se však puk odrazil k JOAKIMU NORDSTRÖMOVI, jenž jej z otočky zametl za brankovou čáru. Asistence: Jaccob Slavin a Lee Stempniak.
    14:14 Jaccob SLAVIN - 1:1
     
    14:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak jako bych to zakřikl! Po sérii střel se kotouč dostal až na modrou čáru, kde si jej přebral JACCOB SLAVIN a jeho nepříliš prudká střela skončila až v síti domácí branky. Nutno podotknout, že Bérubé měl situaci stíženou díky clonícím hráčům Hurricanes. Asistence: Elias Lindholm a Victor Rask.
    09:11 Ryan STROME - 1:0
     
    09:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí zužitkovali svou aktivitu a na začátku desáté minuty se ujímají vedení! Po přihrávce Andrew Ladda se dostal do pásma RYAN STROME, jenž ještě z pravé strany hledal před bránou svého spoluhráče, ale puk za záda Warda nešťastně tečoval jeden z hostujících hokejistů a gólman Caroliny již gólu nedokázal zabránit. Asistence: Andrew Ladd a Thomas Hickey.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 10. R. Strome (Ladd, Hickey), 18. Gionta (Clutterbuck, N. Kuljomin), 23. de Haan (Ho-Sang, Hickey), 34. Ho-Sang (Beauvillier) – 15. Slavin (E. Lindholm, V. Rask), 15. Nordström (Stempniak, Slavin), 27. Faulk (J. Staal, Hanifin), 29. Skinner (E. Lindholm, Tennyson), 29. Faulk (Hanifin, P. Brown), 32. Slavin, 44. Skinner (TS), 51. Slavin (Teräväinen, J. Staal)


    New York Islanders: Bérubé (29. Greiss) – Hamonic (A), de Haan, Pelech, Leddy, Seidenberg, Hickey – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Chimera, R. Strome, Ladd (A) – Ho-Sang, B. Nelson, Beauvillier – Clutterbuck, Gionta, N. Kuljomin.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Faulk (A), Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson, Dahlbeck – Teräväinen, J. Staal (C), Aho – E. Lindholm, V. Rask (A), Skinner – P. Brown, D. Ryan, McClement – Stempniak, Wallmark, Nordström.

    Rozhodčí: O´Rourke, Rehman – Gibbs, Amell

    Diváci: 12785
    bahis siteleri