NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.) | Philadelphia – Columbus 3:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 4:8 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Vancouver – Boston 3:6 (kon.)
Arizona – Colorado 1:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
New York Rangers
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Úterý 14.03.2017, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:21 Brayden POINT - 2:3
     
    53:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rangers byli v posledních minutách aktivnější, ale na to se nehraje. Tampa je v dnešním duelu velmi efektivní, Ondřej Palát naservíroval kotouč přesně na hůl BRAYDENA POINTA, kterému stačilo trefit přihrávku. Puk prošel mezi betony Raanty až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Palát, Nikita Kučerov.
    30:22 Michael GRABNER - 2:2
     
    30:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vzápětí však Garrison pokazil přihrávku nejhorším možným způsobem, puk mu sjel tak nešťastně, že se odrazil přímo k MICHAELU GRABNEROVI. No a když nabídnete Grabnerovi takovouto šanci, rozhodně s ní nepohrdne. Kotouč dokázal propasírovat mezi nohama Budaje a oslavuje sedmadvacátý gól v sezóně. Kdo by to byl před začátkem ročníku řekl, že bude tento rychlonohý útočník využívaný hlavně na oslabení takto produktivní.
    25:04 Gabriel DUMONT - 1:2
     
    25:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Aktivita Tampy přináší úspěch. Raanta střelu GABRIALA DUMONTA od mantinelu vůbec neviděl. Kotouč se navíc otřel o nohu obránce a ještě prolétl pod kalhotami Brownovi. Brankář Jezdců neměl nárok, tato rána byla šestou Blesků v utkání, i tak hosté vedou 2:1. Asistence: Jason Garrison.
    07:43 Brayden POINT - 1:1
     
    07:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    BRAYDEN POINT se přeci jen dočkal a to ještě při stejném střídání. Desátou brankou v sezóně vyrovnává skóre zápasu a využívá přesilovou hru. Po neúspěchu ve středu útočné třetiny se přesunul na pravou stranu, kam mu přesně zpoza klece přihrál Kučerov. U vzdálenější tyče se na pár chvil objevilo trochu prostoru a forvard Tampy nezaváhal. Asistence: Nikita Kučerov, Jonathan Drouin.
    05:53 Steven KAMPFER - 1:0
     
    05:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    No a z ničeho nic přichází první gól. No, z ničeho nic. Nápřah STEVENA KAMPFERA trval asi tři vteřiny a také podle toho střela vypadala. Za dělovkou od modré se Budaj stihl pouze ohlédnout. První gól Kampfera v dresu Rangers. Asistence: Mats Zuccarello, Chris Kreider.

    RR

    Branky a nahrávky: 6. Kampfer (Zuccarello, Kreider), 31. Grabner – 8. Point (Kučerov, Drouin), 26. Dumont (Garrison), 54. Point (Palát, Kučerov)


    New York Rangers: Raanta (Hellberg) – McDonagh (C), M. Staal (A), Holden, Br. Smith, Kampfer, Skjei – Rick Nash (A), Zibanejad, Bučněvič – Zuccarello, Stepan, Kreider – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Lindberg, T. Glass.
    Tampa Bay Lightning: Budaj (Vasilevskij) – Dotchin (A), Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Coburn, Witkowski – Palát, Point, Kučerov – Gourde, Drouin, Killorn – Naměstnikov, Froese (A), Erne – J.T. Brown, McKegg (A), Dumont.
    bahis siteleri