NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.) | Philadelphia – Columbus 3:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 4:8 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Vancouver – Boston 3:6 (kon.)
Arizona – Colorado 1:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Colorado Avalanche
Úterý 14.03.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Jooris vyhrál důležité vhazování na Riedera, který nabral rychlost, jenže zpoza pravého kruhu trefil levou tyč opuštěné klece!
     
    59:11
    Z obrovského zmatku u domácího brankoviště mohl těžit MacKinnon. Tomu stačilo zvednout puk nad pravý beton ležícího Smithe, jenže to bylo nad jeho síly!
     
    58:46
    Pickard svému týmu už nepomůže, protože odjíždí na střídačku a pouští do hry šestého útočícího hráče!
     
    58:22
    Martinook to udělal u krátkého mantinelu parádně, bekhendovou přihrávkou naslepo našel volného Perliniho, ale ten z pravého kruhu přestřelil!
     
    54:36
    Velká šance domácích! Colorado propadlo ve útočném pásmu a umožnilo ujet do brejku Domimu. Ten se snadno dostal před Barberia, ale forhendovou střelu zastavila tyč!
     
    47:43
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Radim Vrbata – 2 min., podražení).
     
    47:35
    V některých okamžicích je opravdu znát, že proti sobě stojí dva nejhorší týmy v NHL. Laviny teď nezvládly rozehrát a nabídly příležitost domácím. Vrbata z pravé strany našel Dvoraka, po jehož dorážkách měl Pickard puk za svými zády, nicméně ani Domi ho nedokázal dotlačit za brankovou čáru!
     
    43:50
    Vrbata zachytil puk a okamžitou přihrávkou do jízdy nastartoval Maxe Domiho, jehož bekhendový blafák Pickard přečetl a znovu udržel Laviny ve hře o body!
     
    38:35
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Nathan MacKinnon – 2 min., podražení).
     
    34:26
    Fantastický Pickard! Perlini při přečíslení dvou na jednoho přihrál Riederovi, proti kterému se hostující gólman fantasticky přesunul k levé tyči a lapačkou vyrazil puk do bezpečí!
     
    31:08
    Pokračuje převaha Arizony. Riederovu střelu z osy hřiště Pickard vyrazil a způsobil tím pro sebe další problémy. Po McGinnovi totiž znovu dorážel i Rieder, avšak strážce branky Avalanche všechny domácí snahy zhatil.
    23:49 Brendan PERLINI - 1:0
     
    23:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se ve čtyřiadvacáté minutě dostávají do vedení! Rieder ukradl kotouč Andrighettovi a přihrál na pravou stranu Hollandovi. Ten moc dobře věděl o BRENDANU PERLINIM, kterému poslal puk k levému kruhu a nováček v dresu Coyotes parádní střelou švihem k vzdálenější tyči našel recept na Calvina Pickarda. Asistence: Peter Holland, Tobias Rieder.
     
    17:22
    Druhá nastřelená tyč a opět na straně Colorada! Barrie na pravém konci modré čáry zachytil puk a nenápadným švihem ho poslal na branku. Smith si toho všiml příliš pozdě, ovšem posléze poděkoval brankové konstrukci, která uchránila Kojoty od inkasované branky.
     
    13:57
    Chychrun se vydal na útočný výlet, při kterém udělal otočku okolo branky, ale zprava nezvedl puk nad Pickardovo rameno.
     
    10:25
    Zničeho nic tu byla obrovská šance hostů! Compher využil chyb i podklouznutí protihráčů a najednou se řítil na Smithe, kterého překonal, jenže Arizonu zachránila nastřelená tyč!
     
    08:49
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Matt Duchene – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:33
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Anthony DeAngelo – 2 min., držení protihráče + 2 min., krosček).
     
    00:01
    Arizona vstupuje do zápasu bez svého kapitána Shanea Doana, který se na rozbruslení ve velké rychlosti srazil se spoluhráčem Chychrunem a předčasně odešel do kabin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Perlini (Holland, Rieder)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Schenn, Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun – Vrbata (A), Dvorak, Domi – Rieder, Martinook, Perlini – Doan (C), Jooris, Crouse – Duclair, Holland, J. McGinn.
    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Barrie, Ťutin, Goloubef, Beauchemin (A) – Rantanen, Duchene (A), Landeskog (C) – Grigorenko, MacKinnon, Andrighetto – Colborne, Söderberg, Compher – Nieto, J. Mitchell, Comeau.

    Rozhodčí: Romasko, Leggo – Cormier, Gibbons
    bahis siteleri