Washington – Minnesota 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Montreal – Chicago 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:2 (po pr.) | Florida – Toronto 7:2 (kon.) | Edmonton – Dallas 7:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Buffalo 4:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
New York Islanders
Středa 15.03.2017, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    New York Islanders čeká ve středu v noci důležité utkání na ledě Caroliny, kterou vyzve v PNC Areně v souboji dvou celků z Metropolitní divize již krátce po půlnoci. Islanders ztrácí ve Východní konferenci jeden jediný bod na Toronto, se kterým svádí tuhý boj o druhou divokou kartu zajišťující účast v playoff, která je naopak pro Hurricanes v současnosti pouhým snem.
    VIDEO: Všechny vzájemné zápasy mezi NY Islanders a Carolinou nabídly letos v NHL minimálně 9 gólů. Ten poslední byl na góly nejbohatší! Oba týmy se střetnou během 24 hodin podruhé.
     
    CAROLINA HURRICANES

    Carolina ve středu po půlnoci vyzve na svém ledě New York Islanders, proti kterému bude usilovat v letošní sezóně NHL o čtvrté vítězství v řadě. Hurricanes během předchozích tří zápasů nastříleli proti New Yorku Islanders 20 gólů, zatímco dvanáct inkasovali.

    Hráči ve formě

    Obránce Jaccob Slavin předvedl senzační výkon, když v úterním a posledním vzájemném zápase proti Islanders vstřelil hattrick, včetně jednoho gólu v oslabení, zatímco po dvou brankách se trefili Justin Faulk a Jeff Skinner. Dokáží se prosadit i dnes v noci?
    FOTO: Hrdina posledního střetnutí obránce Jaccob Slavin.

     
    NEW YORK ISLANDERS

    New York Islanders ztrácí před zápasem proti Carolině jeden jediný bod na osmé Toronto, se kterým ve Východní konferenci bojuje o playoff. Islanders se v posledním zápase proti Hurricanes poprvé po tripu, během něhož odehráli devět venkovních zápasů, představili doma, návrat se jim ovšem vůbec nepovedl.

    Novinky z týmu

    Brankář Jean-Francois Bérubé během pouhých 13 střel inkasoval proti Carolině 4 góly, zatímco střídající Thomas Greiss stejné množství gólů z 20 střel.
    VIDEO: Hokejisté New Yorku Islanders těsně před rozbruslením.

     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    14.03.17 NY Islanders – Carolina Hurricanes 4:8
    05.02.17 NY Islanders – Carolina Hurricanes 4:5
    15.01.17 Carolina Hurricanes – NY Islanders 7:4
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, Tennyson – Aho, J. Staal (A), Teräväinen – Skinner, V. Rask (A), E. Lindholm – McClement, D. Ryan, P. Brown – Nordström, Wallmark, Stempniak. Hlavní trenér: Bill Peters.

    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, de Haan, Hamonic (A), Hickey, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), R. Strome, Ho-Sang – N. Kuljomin, Beauvillier, Chimera – Gionta, Quine, Clutterbuck. Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Tim Peel. Čároví: Shandor Alphonso, Mark Wheler.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:56
    Joshua Ho-Sang se řítil během první minuty sám na bránu, po rychlém zamíchaní s pukem ale nedokázal kotouč zasunout mezi betony výtečného Cama Warda! Fantasticky zákrok.
    00:56 Joshua Ho-Sang se již v první minutě řítil sám na bránu!
     
    01:51
    Sebastian Aho na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a připravený Thomas Greiss jeho tečovanou střelu vyrazil.
     
    02:53
    Hurricanes se nepodařilo podél střídaček rozehrát a puk po nepřesné přihrávce zamířil na zakázané uvolnění.
     
    03:44
    Justin Faulk od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila mezi betony Thomase Greisse, brankář Islanders šel ale rychle do kolen a puk ukryl v náručí.
     
    03:54
    Islanders se nepodařilo rozehrát a kotouč zamířil na zakázané uvolnění. Thomas Greiss se chystá na vhazování.
     
    04:05
    Domácí hokejisté prohráli vhazování v útočném pásmu a Islanders se snažili puk zavést do útočné třetiny podél střídaček, jenže kotouč těsně před modrou čárou opustil ledovou plochu.
     
    04:36
    Islanders vypálili z pravého kruhu pro vhazování a připravený Cam Ward bez problému zastavil puk v lapačce.
     
    04:46
    Dennis Seidenberg se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci a po ledě dobře mířil k přední tyči, jenže Cam Ward dokázal včas zareagovat a pravým betonem jeho pokus skvěle vyrazil!
     
    05:46
    Alan Quine napřáhl v levém kruhu pro vhazování od mantinelu přes jednoho z hráčů Caroliny k nádherné táhlé střele zápěstím, která mířila přesně do levého horního rohu brány, Cam Ward ale puk vyrážečkou vytáhl na horní tyč, od níž se puk odrazil do brankoviště a zpět do hry!
     
    07:53
    Calvin de Haan po krásné přihrávce podél modré čáry z pravého křídla v podání Dennise Seidenberga napřáhl na levé straně k táhlé střele s příklepem, která byla na přední tyči zablokována.
     
    08:13
    Lee Stempniak na pravém křídle nabral velkou rychlost a po krásném objetí brány se snažil puk v blízkosti levé tyče zasunout do brány, jenže Thomas Greiss se k ní dostal včas pravým betonem a poté puk zmrazil! Skvělý zákrok!
     
    08:32
    Hráči obou týmů se v rychlém sledu dostaly ke střele v pravém kruhu pro vhazování, kterou nejprve Thomas Greiss a na opačné straně poté Cam Ward vyrazili pravým betonem.
     
    09:40
    Elias Lindholm se ocitl mezi kruhy ve velké šanci a nádhernou střelou mířil do levého horního rohu brány, jenže Thomas Greiss puk dokázal koncem holí senzačně vyrazit! Šťastný zákrok.
     
    09:55
    Noah Hanifin neváhal a od modré čáry napřáhl k prudké střele, která nad ledem zamířila vedle levé tyče.
     
    11:00
    Ze zápasu je odehráno jedenáct minut a oba týmy se dostaly během dosavadního průběhu k šesti střelám na bránu.
     
    11:11
    Hurricanes se nepodařilo rozehrát a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění, po kterém se do sebe pustili Andrew Ladd a Klas Dahlbeck, došlo ale pouze na strkanici.
     
    12:19
    Islanders podél střídaček nahodili puk tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a mohli vystřídat, což se jim podařilo. Na led naskočili dva noví hráči. Domácí hokejisté se vzápětí snažili rozehrát na levé straně obranného pásma a puk byl po předchozím neúspěšném útoku Hurricanes sražen do mimo ledovou plochu. Následuje reklamní přestávka.
     
    12:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Lee Stempniak a Lucas Wallmark na pravém křídle u hrazení nedovolili Islanders vyhodit a JOAKIM NORDSTRÖM v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která zamířila do bližšího horního rohu brány! Carolina vede nad NY Islanders 1:0! Asistence: Lee Stempniak a Lucas Wallmark.
    12:30 Joakim NORDSTRÖM - 1:0
     
    12:55
    Joakim Nordström na pravém křídle vypálil z úhlu a připravený Thomas Greiss jeho pokus dobře vyrazil hrudí.
     
    13:40
    Noah Hanifin předvedl na levém křídle pěknou stahovačku a od mantinelu napřáhl ke střele, kterou Thomas Greiss vyrazil pravým betonem, a jeho spoluhráč se k dorážce nedostal.
     
    13:57
    Hurricanes vzápětí vypálili z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Thomas Greiss měl ale dobrý výhled a puk lapil do lapačky.
     
    15:39
    Hurricanes před pár okamžiky nebezpečně vypálili z levého křídla, Thomas Greiss ale jejich střelu levým betonem vyrazil.
     
    16:09
    Tempo zápasu má po úvodním gólu Caroliny obrovské tempo, žádný z týmů si ale zatím nevytvořil nějakou obrovskou šanci.
     
    16:55
    Ryan Strome na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a mohl přihrávat, jenže se rozhodl v blízkosti levé tyče po rychlém zamíchání s pukem pro bekhendovou střelu, která těsně minula bližší horní roh brány!
     
    17:20
    Teuvo Teräväinen napřáhl na pravém křídle od hrazení v rychlosti k pěkné prudké střele zápěstím, která nad ledem mířila k přední tyči, Thomas Greiss ji ale ukryl skvěle v lapačce!
     
    17:59
    Jordan Staal se snažil před bránou dostat do zakončení a Travis Hamonic ho poslal k ledu. Následovaly dvě minuty za nedovolené bránění a první přesilová hra pro Hurricanes. Dokáží ji v závěru úvodní části využít?
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:14
    Elias Lindholm zkusil vypálit od modré čáry přes jednoho z hráčů Islanders, jeho střela ale byla přizvednuta a zamířila nad horní tyč. Thomas Greiss nakonec zasahovat nemusel.
     
    19:59
    Travis Hamonic naskočil zpět na led a v první třetině už se nic nestane. Hurricanes vedou nad Islanders 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    New York Islanders si během první třetiny vytvořil dvě skvělé šance, když se již po 56 sekundách řítil sám na bránu Joshua Ho-Sang, Cama Warda ale nepřekonal, stejně jako vzápětí spoluhráč Alan Quine, jehož střelu vyrážečkou vytáhl na horní tyč. Hosté gól nevstřelili, zatímco Carolina ano, když se sedm a půl minuty před přestávkou prosadil nádhernou střelou zápěstím domácí útočník Joakim Nordström. Skóre po první třetině: Carolina Hurricanes 1 New York Islanders 0.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 0:59.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-6; Zablokované střely: 4-9; Vhazování: 63%-37%; Hity: 7-17; Přesilové hry: 0/1-0/0; Trestné minuty: 0-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Carolina se počtvrté v letošní sezóně NHL střetává s New Yorkem Islanders a po první třetině vede doma 1:0.
     
    20:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    ELIAS LINDHOLM po skvělém zákroku svého brankáře Cama Warda pravým betonem proti střele Islanders z pravého křídla vyrazil podél střídaček do rychlého protiútoku a poté, co ho Nick Leddy marně stíhal, z levého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Thomase Greisse k přední tyči! Nádherný gól, po kterém Hurricanes vedou krátce po začátku druhé třetiny nad hosty 2:0!
    20:40 Elias LINDHOLM - 2:0
     
    22:23
    Islanders se nepodařilo rozehrát a vyhodili puk na zakázané uvolnění. Vhazování před Thomasem Greissem.
     
    22:26
    Noah Hanifin v levém kruhu pro vhazování vypálil ihned po vhazování a jeho střela mířila ke vzdálenější pravé tyči, Thomas Greiss ale puk bez problému hrudí vyrazil.
     
    22:38
    Anthony Beauvillier na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Cam Ward na přední tyči ukryl puk v náručí.
     
    23:53
    Jeff Skinner předvedl v pravém kruhu pro vhazování pěkný zpětný oblouk, po kterém předložil puk Eliasovi Lindholmovi, jehož následná střela zápěstím z vrcholu mezikruží zamířila nad ledem vedle vzdálenější tyče.
     
    24:49
    Islanders na levém křídle v blízkosti modré čáry vypálili do mantinelu a Cam Ward dobře zasáhl na přední tyči pravým betonem, kterým puk vykopl mimo.
     
    25:46
    Islanders se nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění, po kterém se hra vrátila před hostující bránu, kterou dnes hájí Thomas Greiss.
     
    26:55
    Jeff Skinner v blízkosti levé tyče krásně potáhl puk a vyhnul se ležícímu Nickovi Leddymu, poté následovala nádherná přihrávka přes šířku brankoviště, po které v blízkosti pravé tyče mohl skórovat do prázdné brány Patrick Brown, jenže Thomas Greiss jeho pokus levým betonem dokázal zastavit! To byl spektakulární zákrok!
     
    28:26
    A další neskutečný zákrok Thomase Greisse, který zabránil jistému gólu! Před bránou Islanders vznikl po střele domácího týmu z levého kruhu pro vhazování zmatek, kterého mohl v blízkosti pravé tyče využít Lucas Wallmark, jenž po ledě rychle mířil do prázdné brány, jenže německý brankář vleže dokázal puk nataženou lapačkou vyrazit! Nereálný zákrok!
     
    28:26
    Cal Clutterbuck dostal dvě minuty za krosček a Carolina si zahraje v dnešním utkání druhou přesilovou hru.
     
    30:22
    Jeff Skinner byl zřejmě hráčem, který krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Thomas Greiss ji ale levým betonem vyrazil!
     
    30:26
    Vyloučený Cal Clutterbuck se vrátil zpět na led a Islanders jsou zatím dnes v oslabení nadále stoprocentní.
     
    30:53
    Islanders napřáhli na vrcholu mezikruží k prudké střele, která minula pravý horní roh brány a skončila v ochranné síti.
     
    31:34
    Teuvo Teräväinen byl na levé straně obranného pásma faulován poté, co ho forčekující John Tavares jasně zahákoval. Carolina si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    32:07
    Lee Stempniak na pravém křídle vypálil od mantinelu téměř z nulového úhlu, Thomas Greiss si ale pohlídal prostor na bližší tyči a jeho nebezpečný pokus ukryl ve svém náručí!
     
    32:49
    Islanders se podařilo vyhodit a Hurricanes začínají další útočnou akci zpoza vlastní brány Cama Warda.
     
    33:12
    Teuvo Teräväinen napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ji ale levým ramenem dokázal fantasticky vyrazit mimo tři tyče své svatyně!
     
    33:34
    Vyloučený John Tavares naskočil zpět na led a hosté přečkali třetí ze tří přesilových her domácí Caroliny.
     
    34:24
    Josh Bailey vypálil z vrcholu mezikruží a mířil pouze doprostřed brány, Cam Ward sice jeho střelu nedokázal udržet a měl s ní problém, před ním ale nebyl žádný z protihráčů.
     
    35:37
    Islanders vzápětí vypálili z levého kruhu pro vhazování a po zákroku Cama Warda následuje reklamní přestávka.
     
    36:42
    Sebastian Aho na útočné modré čáry zahákoval jednoho z unikajících hráčů Islanders a dostal dvě minuty. Carolina poprvé v zápase hraje v oslabení.
     
    37:13
    Kapitán Islanders John Tavares napřáhl na levém křídle z úhlu k nádherné střele, která se od brankové konstrukce odrazila zpět do hry!
     
    38:34
    Thomas Hickey napřáhl ke dvěma nebezpečným střelám, když nejprve pálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a poté ve středu pásma od modré čáry, Cam Ward ale obě jeho střely skvěle vyrazil pravým betonem a připsal si dva zákroky!
     
    38:42
    Vyloučený Sebastian Aho se vrátil zpět na led a hokejisté Caroliny také úspěšně přečkali první oslabení.
     
    38:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nikolaj Kuljomin na pravém křídle předvedl pěkný oblouk a od mantinelu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou sice Cam Ward dokázal vyrazit, jenže JOSHUA HO-SANG se dostal k dorážce a z levého kruhu pro vhazování nad vyrážečkou přesouvajícího se brankáře Caroliny zamířil do bližšího horního rohu brány! Hosté jsou zpět v duelu! Asistence: Nikolaj Kuljomin.
    38:55 Joshua HO-SANG - 2:1
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Cam Ward v blízkosti své pravé tyče brány skvěle zasáhl pravým betonem proti střele Calvina de Haana a vyrazil ji do ochranného skla, Hurricanes poté mohli vyhodit, jenže se jim to nepodařilo a JASON CHIMERA v rychlosti z levého kruhu pro vhazování volný puk zápěstím poslal do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Islanders během pouhých 25 sekund vstřelili dva góly a vyrovnali na 2:2! To je věc. Asistence: Cal Clutterbuck a Calvin de Haan.
    39:20 Jason CHIMERA - 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Domácí Elias Lindholm krátce po přestávce předvedl skvělý únik a poslal Carolinu do dvoubrankového vedení. Hurricanes mohli své vedení navýšit, jenže Thomas Greiss podržel svůj tým dvěma spektakulárními zákroky a v závěru prostřední části přišla ofenzivní smršť Islanders, kteří během posledních dvou minut druhé třetiny vstřelili v rozmezí pouhých 25 sekund dva góly, když nejprve snížil Joshua Ho-Sang a vzápětí vyrovnal Jason Chimera. Skóre po druhé třetině: Carolina Hurricanes 2 New York Islanders 2.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 1:52.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 20-20; Zablokované střely: 11-10; Vhazování: 61%-39%; Hity: 10-24; Přesilové hry: 0/3-0/1; Trestné min.: 2-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Teuvo Teräväinen nádherně vypálil na levém křídle od modré čáry a Thomas Greiss jeho střelu levým betonem fantasticky vyrazil, aktivní Elias Lindholm se vzápětí snažil v blízkosti pravé tyče dostat k dorážce, jeho pokus ale skončil na tyči!
     
    41:54
    Carolina se v blízkosti pravé tyče dostala ke střele, jenže Thomas Greiss puk domácích hráčů vyrazil.
     
    42:26
    Cal Clutterbuck nabral obrovskou rychlost a řítil se sám na bránu, v blízkosti levé tyče ale Cama Warda mezi betony propálit nedokázal!
     
    42:46
    Na opačné straně ledové plochy se řítil do samostatného úniku Jeff Skinner a v blízkosti pravé tyče puk uklízel po bekhendovém blafáku po ledě do zdánlivě odkryté brány, Thomas Greiss mu ale třetím spektakulárním zákrokem v zápase ukradl gól, když šel rychle k ledu a loktem levé ruky, ve které drží lapačku, puk dokázal v cestě do brány zastavit! Sci-fi zákrok!
     
    44:00
    Carolina si v úvodu prostřední části vytvořila několik velkých šancí, jenže se ji zatím ztracené vedení nepodařilo získat zpět.
     
    45:01
    Thomas Greiss dnes chytá fantasticky a Carolině již v průběhu utkání ukradl tři jisté góly!
     
    46:11
    Islanders vypálili prudce z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Cam Ward puk ukryl ve své lapačce.
     
    47:27
    Sebastian Aho si našel volný prostor na vrcholu mezikruží a po diagonální zpětné přihrávce z levého křídla napřáhl k prudké střele s příklepem, která minula nad ledem vzdálenější pravou tyč.
     
    47:45
    A znovu Sebastian Aho, který tentokrát pálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus ale zablokoval vleže obětavý Calvin de Haan.
     
    49:25
    Cal Clutterbuck si mezi kruhy pro vhazování před dvěma protihráči krásně pokryl puk zády k bráně a poté vypálil bekhendem! Brankář Cam Ward ale dokázal jeho pokus mířící do pravého horního rohu brány ukrýt ve své lapačce!
     
    50:40
    Jeff Skinner dokázal v blízkosti brány dojet volný puk a prudkou střelou mířil mezi betony Thomase Greisse, německý brankář se ale nenechal překonat a puk betony vyrazil!
     
    51:32
    Hurricanes se před pár okamžiky v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, Thomas Greiss je ale obě vyrazil.
     
    51:49
    Jordan Staal na levém křídle vypálil od modré čáry a Thomas Greiss ukryl puk ve své lapačce.
    STASTIKY: Elias Lindholm během posledních 30 zápasů zaznamenal v dresu Caroliny 26 bodů. Rozšíří svou bilanci?

     
    52:11
    Islanders se nepodařilo rozehrát a puk zamířil podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    53:34
    Victor Rask se stejně jako před pár okamžiky na opačné straně Anders Lee dokázal v levém kruhu pro vhazování protlačit ke střele, oba dva hokejisty ale minula vzdálenější tyč.
     
    53:57
    Joakim Nordström vypálil z pravého kruhu pro vhazování a k dorážce už se nedostal, Thomas Greiss puk ukryl v náručí.
     
    54:15
    Lee Stempniak na levém křídle u hrazení skvěle zasekl puk, čímž zmátl protihráče, který si myslel, že pojede směrem k modré čáře, jenže útočník Caroliny udělal pravý opak a po krásné otočce si sjel před bránu, kde z levého kruhu střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ale lapačkou jeho pokus vyrazil mimo a jeho spoluhráči poté vyhodili puk na zakázané uvolnění! Neskutečné!
     
    54:37
    Hra byla znovu přerušena poté, co Islanders poslali puk z obranného pásma na zakázané uvolnění.
     
    55:46
    Calvin de Haan napřáhl ve středu útočného pásma od modré čáry k prudké střele s příklepem, která mířila přesně k pravé tyči, Cam Ward ji ale parádně vykopl levým betonem!
     
    57:07
    Alan Quine si z pravého křídla krásně sjel před bránu, puk se mu ale mezi betony sedícího Cama Warda procedit do brány nepodařilo! Brankáři chytají neskutečně a ve třetí části neinkasovali.
     
    57:15
    Anders Lee na levém křídle zpětnou přihrávkou našel na vrcholu mezikruží Calvina de Haana, který prudkou střelou těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Cam Ward ale předvedl úžasný rozštěp a puk vyrazil levým betonem!
     
    57:22
    Anders Lee z pravého kruhu pro vhazování bekhendem nahodil puk směrem na přední tyči, kde ho jemně přizvedl Josh Bailey, Cam Ward ale poté lapačkou kotouč vyrazil mimo! Paráda!
     
    57:57
    Calvin de Haan na levé straně napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, kterou Cam Ward sevřel mezi lapačkou a vyrážečkou na hrudi, a přerušil hru.
     
    58:03
    Islanders si vytvořili obrovský tlak a Hurricanes se osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:40
    Ještě jedno vhazování před prodloužením, které stále silnější klepe na dveře. Islanders vyhodili puk na zakázané uvolnění a Thomas Greiss musel být připraven.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Islanders na konci druhé třetiny vstřelili během pouhých 25 sekund dva góly a po bleskovém smazání dvoubrankového náskoku Hurricanes mohli ve třetí třetině rozhodnout, oba brankáři ale předvedli několik senzačních zákroků, po kterých nás čeká prodloužení. Vyhrají domácí i čtvrtý vzájemný duel? Skóre po třetí třetině: Carolina Hurricanes 2 New York Islanders 2.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES si najel ve středu útočného pásma na krásnou zpětnou přihrávku z pravého křídla, kterou se prezentoval Joshua Ho Sang, a přesnou střelou zápěstím z vrcholu mezikruží zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Cama Warda k levé tyči! Islanders dokonali obrat! Asistence: Joshua Ho-Sang a Nick Leddy.
    60:35 John TAVARES - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Carolina na konci druhé třetiny vedla po trefách Joakima Nordströma a Eliase Lindholma o dvě branky a vypadalo to, že do třetí třetiny bude odcházet spokojenější, jenže těsně před přestávkou se během 25 sekund prosadili Joshua Ho-Sang a Jason Chimera. Za stavu 2:2 ve třetí části Thomas Greiss i Cam Ward předvedli několik spektakulárních zákroku a na řadu přišlo prodloužení, které po 35 sekundách rozhodl John Tavares. Islanders na čtvrtý pokus Caroliny porazili. Konečný výsledek: Carolina Hurricanes 2 New York Islanders 3 po prodloužení.
    VIDEO: Islanders proti Hurricanes dovršili fantastický obrat!

     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-34; Zablokované střely: 16-15; Vhazování: 64%-34%; Hity: 18-37; Přesilové hry: 0/3-0/1; Trestné minuty: 2-6.
    VIDEO: Vítězný gól z hole hostujícího kapitána Johna Tavarese.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. John Tavares (NYI) 1+0
    2. Jason Chimera (NYI) 1+0
    3. Elias Lindholm (CAR) 1+0 (02:41:46)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Nordström (Stempniak, Wallmark), 21. E. Lindholm – 39. Ho-Sang (N. Kuljomin), 40. Chimera (Clutterbuck, de Haan), 61. Tavares (Ho-Sang, Leddy)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, Tennyson – Aho, J. Staal (A), Teräväinen – Skinner, V. Rask (A), E. Lindholm – McClement, D. Ryan, P. Brown – Nordström, Wallmark, Stempniak. Hlavní trenér: Bill Peters.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, de Haan, Hamonic (A), Hickey, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), R. Strome, Ho-Sang – N. Kuljomin, Beauvillier, Chimera – Gionta, Quine, Clutterbuck. Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Hebert, Peel – Alphonso, Wheler

    Diváci: 8 707
    bahis siteleri