Washington – Minnesota 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Montreal – Chicago 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:2 (po pr.) | Florida – Toronto 7:2 (kon.) | Edmonton – Dallas 7:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Buffalo 4:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
New York Islanders
Středa 15.03.2017, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:35 John TAVARES - 2:3
     
    60:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES si najel ve středu útočného pásma na krásnou zpětnou přihrávku z pravého křídla, kterou se prezentoval Joshua Ho Sang, a přesnou střelou zápěstím z vrcholu mezikruží zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Cama Warda k levé tyči! Islanders dokonali obrat! Asistence: Joshua Ho-Sang a Nick Leddy.
    39:20 Jason CHIMERA - 2:2
     
    39:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Cam Ward v blízkosti své pravé tyče brány skvěle zasáhl pravým betonem proti střele Calvina de Haana a vyrazil ji do ochranného skla, Hurricanes poté mohli vyhodit, jenže se jim to nepodařilo a JASON CHIMERA v rychlosti z levého kruhu pro vhazování volný puk zápěstím poslal do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Islanders během pouhých 25 sekund vstřelili dva góly a vyrovnali na 2:2! To je věc. Asistence: Cal Clutterbuck a Calvin de Haan.
    38:55 Joshua HO-SANG - 2:1
     
    38:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nikolaj Kuljomin na pravém křídle předvedl pěkný oblouk a od mantinelu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou sice Cam Ward dokázal vyrazit, jenže JOSHUA HO-SANG se dostal k dorážce a z levého kruhu pro vhazování nad vyrážečkou přesouvajícího se brankáře Caroliny zamířil do bližšího horního rohu brány! Hosté jsou zpět v duelu! Asistence: Nikolaj Kuljomin.
    20:40 Elias LINDHOLM - 2:0
     
    20:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    ELIAS LINDHOLM po skvělém zákroku svého brankáře Cama Warda pravým betonem proti střele Islanders z pravého křídla vyrazil podél střídaček do rychlého protiútoku a poté, co ho Nick Leddy marně stíhal, z levého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Thomase Greisse k přední tyči! Nádherný gól, po kterém Hurricanes vedou krátce po začátku druhé třetiny nad hosty 2:0!
    12:30 Joakim NORDSTRÖM - 1:0
     
    12:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Lee Stempniak a Lucas Wallmark na pravém křídle u hrazení nedovolili Islanders vyhodit a JOAKIM NORDSTRÖM v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která zamířila do bližšího horního rohu brány! Carolina vede nad NY Islanders 1:0! Asistence: Lee Stempniak a Lucas Wallmark.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Nordström (Stempniak, Wallmark), 21. E. Lindholm – 39. Ho-Sang (N. Kuljomin), 40. Chimera (Clutterbuck, de Haan), 61. Tavares (Ho-Sang, Leddy)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, Tennyson – Aho, J. Staal (A), Teräväinen – Skinner, V. Rask (A), E. Lindholm – McClement, D. Ryan, P. Brown – Nordström, Wallmark, Stempniak. Hlavní trenér: Bill Peters.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, de Haan, Hamonic (A), Hickey, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), R. Strome, Ho-Sang – N. Kuljomin, Beauvillier, Chimera – Gionta, Quine, Clutterbuck. Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Hebert, Peel – Alphonso, Wheler

    Diváci: 8 707
    bahis siteleri